Özel Kütahya Hastanesi'nden KUTSO'ya Ziyaret

Spor 02.01.2019 - 22:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3684+ kez okundu.
 

Özel Kütahya Hastanesi'nden KUTSO'ya Ziyaret

Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Hasan Hüsnü ALTUNTAŞ, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulunarak Özel Kütahya Hastanesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Hasan Hüsnü ALTUNTAŞ,  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulunarak Özel Kütahya Hastanesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hastanenin projelerinin ve ileriye dönük yapılacak olan çalışmaların Kütahya için önemli olduğunu vurgulayan ALTUNTAŞ, birlikte geliştirilecek projeler ve farkındalık oluşturacak organizasyonların Kütahya halkının kazancı olacağını belirtti. Sunulan projelere oldukça ilgiyle yaklaşan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ve bütün projelerde iş birliği içerisinde olacaklarını söylediler. - DORUK
Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Hasan Hüsnü ALTUNTAŞ, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulunarak Özel Kütahya Hastanesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Hasan Hüsnü ALTUNTAŞ,  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulunarak Özel Kütahya Hastanesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hastanenin projelerinin ve ileriye dönük yapılacak olan çalışmaların Kütahya için önemli olduğunu vurgulayan ALTUNTAŞ, birlikte geliştirilecek projeler ve farkındalık oluşturacak organizasyonların Kütahya halkının kazancı olacağını belirtti.

Sunulan projelere oldukça ilgiyle yaklaşan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ve bütün projelerde iş birliği içerisinde olacaklarını söylediler. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.