ÖĞRETMENLER -ÖĞRENCİLERİ İLE AYNI ÜLKÜDE BULUŞTU..

Siyaset 22.02.2019 - 11:50, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3661+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLER -ÖĞRENCİLERİ İLE AYNI ÜLKÜDE BULUŞTU..

Öğretmenleri öğrencisi ile aynı siyasi parti çatısı altında hizmet etmek için buluştu.
Kütahya MHP Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim Işık ve Belediye Meclisi 1.sıra Üyesi Salih Özden'in öğrencisi olan Ayşe Altay,Kütahya MHP il genel meclis 6. Sıra asil üyesi seçilerek en genç bayan il genel meclis üyesi unvanına kavuştu. MHP Belediye Başkan Adayı Alim Işık’ın 22 başlıktan oluşan 2. Kısım Sosyal proje tanıtım toplantısı sonrasında Öğrencileri Ayşe Altay ile bir araya gelen Belediye Başkan adayı Alim Işık ve Belediye meclisi 1.sıra üyesi Salih Özden, öğrencileri İl Genel Meclis 6.sıra asil üyesi olan Ayşe Altay ile gurur duyduklarını,MHP olarak kadınların aktif siyaset de yer almalarının çok önemli olduğunu ve bu konuda kadınlarımıza ve gençlerimize partimizin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek,Ayşe Altay'a başarılar dilediler. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
Öğretmenleri öğrencisi ile aynı siyasi parti çatısı altında hizmet etmek için buluştu.

Kütahya MHP Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim Işık ve Belediye Meclisi 1.sıra Üyesi Salih Özden'in öğrencisi olan Ayşe Altay,Kütahya MHP il genel meclis 6. Sıra asil üyesi seçilerek en genç bayan il genel meclis üyesi unvanına kavuştu.
MHP Belediye Başkan Adayı Alim Işık’ın 22 başlıktan oluşan 2. Kısım Sosyal proje tanıtım toplantısı sonrasında Öğrencileri Ayşe Altay ile bir araya gelen Belediye Başkan adayı Alim Işık ve Belediye meclisi 1.sıra üyesi Salih Özden, öğrencileri İl Genel Meclis 6.sıra asil üyesi olan Ayşe Altay ile gurur duyduklarını,MHP olarak kadınların aktif siyaset de yer almalarının çok önemli olduğunu ve bu konuda kadınlarımıza ve gençlerimize partimizin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek,Ayşe Altay'a başarılar dilediler. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.