NG Kütahya Seramik'ten, Doğaya Dönüş Koleksiyonunu

Güncel 03.04.2021 - 15:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3541+ kez okundu.
 

NG Kütahya Seramik'ten, Doğaya Dönüş Koleksiyonunu

NG Kütahya Seramik, farklı ağaç türlerinden esinlenerek tasarladığı ‘’Doğaya Dönüş’’ koleksiyonu ile mekânlara ahşabın sıcaklığını yansıtmayı amaçlıyor. İnsanı, doğanın ayrılmaz bir parçası olarak simgelediği yeni koleksiyonunda, ahşabın farklı yorumlarıyla mekânlarda atmosfer yaratıyor.
  NG Kütahya Seramik, farklı yüzey taleplerine göre ürettiği yeni nesil koleksiyonları ile yaşam alanlarında bütünlüğü sağlıyor. Mekân dekorasyonları için en çok tercih edilenler arasında yer alan NG Kütahya Seramik’in ahşap dokulu seramikleri, uygulandıkları alanlarda bir atmosfer oluşturuyor. Ahşabın farklı yorumlarını mekânlara taşıyan marka, tasarımlarıyla yaratıcı fikirler sunuyor.  “Doğaya Dönüş” koleksiyonun, farklı renk seçeneklerine sahip ahşap dokulu serilerden oluştuğu ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: NORDIC Doğanın güzelliğini yaşam alanlarında htiren 60×120 cm Nordic serisi, ahşap yüzeyi, minimal ve şık duruşuyla mekânlarda benzersiz kombinasyonlara eşlik ediyor. Özel seri, doğadan kopamayanlar için mükemmel bir alternatif.  STATUARIO & ROVERE 60×120 cm ve 20×120 cm ebat seçenekleri sunan Rovere ile 120×240 cm Statuario’nun kusursuz bütünlüğü, yaşam alanlarında yepyeni bir stil yaratıyor. Ceviz, kiraz ve gri renk tonlarının çok yakıştığı Rovere ve güzelliğini mermerin ihtişamından alan Statuario, doğanın yalınlığını yaşam alanlarına yansıtıyor. SEDİR 18×118 cm ebadı ile tasarım anlayışını zamanın ötesine taşıyan Sedir serisi; gri, abanoz, meşe ve akçaağaç renk alternatifleriyle yaşam alanlarında modern bir yaklaşım sergiliyor. STATUARIO & MASİF 120×240 cm, 120×120 cm ve 60×120 cm ebat alternatifleri bulunan Statuario ile 20×120 cm Masif’in ferah görünümü, mekânlarda doğayı htiriyor. Ceviz, kiraz ve akçaağaç renk seçenekleriyle Masif’in ahşap dokusu yaşam alanlarında sıcak bir ambiyans yaratırken, mermer dokulu Statuario şıklığı ve zarafeti yansıtıyor. - DORUK
NG Kütahya Seramik, farklı ağaç türlerinden esinlenerek tasarladığı ‘’Doğaya Dönüş’’ koleksiyonu ile mekânlara ahşabın sıcaklığını yansıtmayı amaçlıyor. İnsanı, doğanın ayrılmaz bir parçası olarak simgelediği yeni koleksiyonunda, ahşabın farklı yorumlarıyla mekânlarda atmosfer yaratıyor.

 

NG Kütahya Seramik, farklı yüzey taleplerine göre ürettiği yeni nesil koleksiyonları ile yaşam alanlarında bütünlüğü sağlıyor. Mekân dekorasyonları için en çok tercih edilenler arasında yer alan NG Kütahya Seramik’in ahşap dokulu seramikleri, uygulandıkları alanlarda bir atmosfer oluşturuyor. Ahşabın farklı yorumlarını mekânlara taşıyan marka, tasarımlarıyla yaratıcı fikirler sunuyor. 

“Doğaya Dönüş” koleksiyonun, farklı renk seçeneklerine sahip ahşap dokulu serilerden oluştuğu ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

NORDIC

Doğanın güzelliğini yaşam alanlarında htiren 60×120 cm Nordic serisi, ahşap yüzeyi, minimal ve şık duruşuyla mekânlarda benzersiz kombinasyonlara eşlik ediyor. Özel seri, doğadan kopamayanlar için mükemmel bir alternatif. 

STATUARIO & ROVERE

60×120 cm ve 20×120 cm ebat seçenekleri sunan Rovere ile 120×240 cm Statuario’nun kusursuz bütünlüğü, yaşam alanlarında yepyeni bir stil yaratıyor. Ceviz, kiraz ve gri renk tonlarının çok yakıştığı Rovere ve güzelliğini mermerin ihtişamından alan Statuario, doğanın yalınlığını yaşam alanlarına yansıtıyor.

SEDİR

18×118 cm ebadı ile tasarım anlayışını zamanın ötesine taşıyan Sedir serisi; gri, abanoz, meşe ve akçaağaç renk alternatifleriyle yaşam alanlarında modern bir yaklaşım sergiliyor.

STATUARIO & MASİF

120×240 cm, 120×120 cm ve 60×120 cm ebat alternatifleri bulunan Statuario ile 20×120 cm Masif’in ferah görünümü, mekânlarda doğayı htiriyor. Ceviz, kiraz ve akçaağaç renk seçenekleriyle Masif’in ahşap dokusu yaşam alanlarında sıcak bir ambiyans yaratırken, mermer dokulu Statuario şıklığı ve zarafeti yansıtıyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.