NG Kütahya Seramik, Altın Örümcek'te Birinci Oldu

Güncel 20.11.2018 - 12:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2163+ kez okundu.
 

NG Kütahya Seramik, Altın Örümcek'te Birinci Oldu

Ürettiği tasarımlarla sektöründe fark yaratan NG Kütahya Seramik, internet dünyasının oscarı olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki yıl üst üste birincilik ödülüne layık görüldü.
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan GÜRAL: "Teknoloji ve inovasyondan ödün vermedik, ödül aldık. Altın Örümcek'te, iki yıl üst üste "Birincilik Ödülüne" layık görülmekten gurur duyuyoruz" dedi. Sadece Türkiye’de değil dünyada en iyi olma ve Türkiye’yi dünyada en iyi şekilde temsil etme misyonuyla çalışmalarını sürdürün NG Kütahya Seramik, Tim Show Center’da bu yıl 16.’sı düzenlenen geleneksel Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Perakendecilik ve Mağazacılık kategorisinde birincilik ödülünü aldı. 16. Altın Örümcek Web ödüllerinde 29 kategoride 1470 proje yarıştı, finale kalan 265 proje arasından kazananlar belirlendi. NG Kütahya Seramik 15. Altın Örümcek Web ödüllerinde NG Kütahya Seramik; "Üretim ve Sanayi" kategorisinde "Birincilik" ödülüne, Perakendecilik ve Mağazacılık kategorisinde "ikincilik" ve "Halkın Favorisi" ödüllerini almıştı. DORUK Gazetesi olarak, NG Kütahya Seramik'i tebrik ediyoruz. - DORUK
Ürettiği tasarımlarla sektöründe fark yaratan NG Kütahya Seramik, internet dünyasının oscarı olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki yıl üst üste birincilik ödülüne layık görüldü.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan GÜRAL: "Teknoloji ve inovasyondan ödün vermedik, ödül aldık. Altın Örümcek'te, iki yıl üst üste "Birincilik Ödülüne" layık görülmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Sadece Türkiye’de değil dünyada en iyi olma ve Türkiye’yi dünyada en iyi şekilde temsil etme misyonuyla çalışmalarını sürdürün NG Kütahya Seramik, Tim Show Center’da bu yıl 16.’sı düzenlenen geleneksel Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Perakendecilik ve Mağazacılık kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

16. Altın Örümcek Web ödüllerinde 29 kategoride 1470 proje yarıştı, finale kalan 265 proje arasından kazananlar belirlendi.

NG Kütahya Seramik 15. Altın Örümcek Web ödüllerinde NG Kütahya Seramik; "Üretim ve Sanayi" kategorisinde "Birincilik" ödülüne, Perakendecilik ve Mağazacılık kategorisinde "ikincilik" ve "Halkın Favorisi" ödüllerini almıştı.

DORUK Gazetesi olarak, NG Kütahya Seramik'i tebrik ediyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.