Milletvekili Ahmet ERBAŞ’tan Matrah Artırımı Ve Sicil Affı Çağırısı

Ekonomi 26.05.2021 - 18:48, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3861+ kez okundu.
 

Milletvekili Ahmet ERBAŞ’tan Matrah Artırımı Ve Sicil Affı Çağırısı

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, esnaf, vatandaş ve iş insanlarının uzun zamandır beklediği matrah ve vergi artırımı ve vergi yapılandırması ile ilgili çağrıda bulundu. Milletvekili Ahmet Erbaş, pandemi dönemindeki tedbir amaçlı kapanmaların hem işveren hem de çalışanlar üzerindeki ekonomik etkilerinin göz önünde bulundurularak geniş kapsamlı bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğini söyledi. MHP’li vekil, Salgın döneminden etkilenen esnafa derin bir nefes aldıracak, iş insanlarının yoğun bir taleple beklediği vergi affının altını çizerek, iş dünyası, vergi mükellefleri ve STK’ların uzun süredir yoğun bir şekilde matrah artırımı yapılmasını da talep ettiklerini ifade etti. Matrah artırımının vergi mükellefleri açısından kasko sigortası niteliğinde olduğunu vurgulayan Ahmet Erbaş, matrah artırımının özellikle de böylesi bir dönemde ekonomide oluşabilecek daralmaların ve olası istihdam kayıplarının önüne geçilmesi açısından önem arz ettiğini belirtti. - DORUK

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, esnaf, vatandaş ve iş insanlarının uzun zamandır beklediği matrah ve vergi artırımı ve vergi yapılandırması ile ilgili çağrıda bulundu.

Milletvekili Ahmet Erbaş, pandemi dönemindeki tedbir amaçlı kapanmaların hem işveren hem de çalışanlar üzerindeki ekonomik etkilerinin göz önünde bulundurularak geniş kapsamlı bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğini söyledi.

MHP’li vekil, Salgın döneminden etkilenen esnafa derin bir nefes aldıracak, iş insanlarının yoğun bir taleple beklediği vergi affının altını çizerek, iş dünyası, vergi mükellefleri ve STK’ların uzun süredir yoğun bir şekilde matrah artırımı yapılmasını da talep ettiklerini ifade etti. Matrah artırımının vergi mükellefleri açısından kasko sigortası niteliğinde olduğunu vurgulayan Ahmet Erbaş, matrah artırımının özellikle de böylesi bir dönemde ekonomide oluşabilecek daralmaların ve olası istihdam kayıplarının önüne geçilmesi açısından önem arz ettiğini belirtti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.