MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI KÜÇÜK ; KÜTAHYA BELEDİYE İŞÇİLERİNE YAPILAN SENDİKAL BASKIYA SESSİZ KALMAYACAĞIZ....!!!

Siyaset 02.02.2019 - 23:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3178+ kez okundu.
 

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI KÜÇÜK ; KÜTAHYA BELEDİYE İŞÇİLERİNE YAPILAN SENDİKAL BASKIYA SESSİZ KALMAYACAĞIZ....!!!

Kütahya Belediye işçileri üzerinde toplu iş sözleşmesi ile oynanmak istenen siyasi oyunlar üzerine MHP Merkez İlçe Başkanından açıklama geldi.
Kütahya Belediye işçileri, yetkili sendika Genel Başkan yardımcısının mevcut Belediye Başkanının Toplu iş sözleşmesini imzalamaması halinde yeni Belediye Başkanı ile görüştüm. O na imzatırız demesi üzerine Bir açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ; Sendika genel Başkan yardımcısının Toplu sözleşmeyi imzalatmak üzere görüştüğü yeni Belediye Başkanını Kamuoyu kadar bizde merak ediyoruz.Seçim olduda bizim mi haberimiz yok dedi. MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük'ün Konu ile ilgili basın açıklaması şöyledir. ''Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminden itibaren Ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı ve Cumhur İttifakının yanındayız. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli idari seçimlerinde 30 büyük şehir dışında seçim ittifakı yoktur. Kütahya’mızda her siyasi parti adayını çıkarmış seçim çalışmalarını sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımıza son hızla devam etmekteyiz. İki aydır sahada çalışmaktayız ve halkımızdan gördüğümüz teveccühten memnunuz.  Son günlerde Kütahya Belediyesinde çalışan işçiler üzerine sendika tarafından hoş olmayan olayların , basına yansıyan bilgiler neticesinde işçilere baskıların olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Konuyu detaylı inceleyip çalışan arkadaşlarımızla görüşmeler neticesinde yetkili sendika Genel Başkan Yardımcısının işçileri toplayarak Toplu iş Sözleşmesini Kamil Başkan imzalamaz ise yeni Belediye başkanı ile görüştüğünü beyan ederek sözleşmeyi yeni başkanın imzalayacağını ifade etmiştir. Sendika yöneticisi olduğunu unutarak ve Kütahyalı hemşehrilerimizin iradesini yok sayarak kendisi bir belediye başkanı mı seçmiştir? Acaba seçim oldu da hemşehrilerimizin haberi mi olmadı...? Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm çalışanlarımızın yanındayız ve yasal haklarının savunucusuyuz. Hiçbir işçi kardeşimizin mağdur edilmesine ve baskı görmesine sessiz kalamayız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.'' İsmail KÜÇÜK  MHP Kütahya Merkez İlçe Başkan DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
Kütahya Belediye işçileri üzerinde toplu iş sözleşmesi ile oynanmak istenen siyasi oyunlar üzerine MHP Merkez İlçe Başkanından açıklama geldi.

Kütahya Belediye işçileri, yetkili sendika Genel Başkan yardımcısının mevcut Belediye Başkanının Toplu iş sözleşmesini imzalamaması halinde yeni Belediye Başkanı ile görüştüm. O na imzatırız demesi üzerine Bir açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ; Sendika genel Başkan yardımcısının Toplu sözleşmeyi imzalatmak üzere görüştüğü yeni Belediye Başkanını Kamuoyu kadar bizde merak ediyoruz.Seçim olduda bizim mi haberimiz yok dedi.
MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük'ün Konu ile ilgili basın açıklaması şöyledir.
''Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminden itibaren Ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı ve Cumhur İttifakının yanındayız.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli idari seçimlerinde 30 büyük şehir dışında seçim ittifakı yoktur. Kütahya’mızda her siyasi parti adayını çıkarmış seçim çalışmalarını sürdürmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımıza son hızla devam etmekteyiz. İki aydır sahada çalışmaktayız ve halkımızdan gördüğümüz teveccühten memnunuz. 
Son günlerde Kütahya Belediyesinde çalışan işçiler üzerine sendika tarafından hoş olmayan olayların , basına yansıyan bilgiler neticesinde işçilere baskıların olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.
Konuyu detaylı inceleyip çalışan arkadaşlarımızla görüşmeler neticesinde yetkili sendika Genel Başkan Yardımcısının işçileri toplayarak Toplu iş Sözleşmesini Kamil Başkan imzalamaz ise yeni Belediye başkanı ile görüştüğünü beyan ederek sözleşmeyi yeni başkanın imzalayacağını ifade etmiştir. Sendika yöneticisi olduğunu unutarak ve Kütahyalı hemşehrilerimizin iradesini yok sayarak kendisi bir belediye başkanı mı seçmiştir? Acaba seçim oldu da hemşehrilerimizin haberi mi olmadı...?
Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm çalışanlarımızın yanındayız ve yasal haklarının savunucusuyuz. Hiçbir işçi kardeşimizin mağdur edilmesine ve baskı görmesine sessiz kalamayız.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.''
İsmail KÜÇÜK 
MHP Kütahya Merkez İlçe Başkan

DORUK HABER- Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.