MHP KÜTAHYA TEŞKİLATI, TAM TEŞEKKÜLLÜ SAHAYA İNİYOR...

Siyaset 25.02.2019 - 10:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3272+ kez okundu.
 

MHP KÜTAHYA TEŞKİLATI, TAM TEŞEKKÜLLÜ SAHAYA İNİYOR...

MHP Kütahya teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile kahvaltılı istişare ve tanışma toplantısı yaptı.
31 Mart Mahalli seçimlerine Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim Işık ile hazırlanan MHP teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin İl Seçim Kuruluna verilmesi ile yeni bir sürece girdi. Hisar Döner gazinosunda kahvaltılı istişare ve tanıtım toplantısında bir araya gelen MHP teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin belirlenmesinden sonra seçim çalışmaları hakkında izlenecek yol haritası hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile tam saha çalışmalarına hemen başlanacağı ve gidilmedik Mahalle, Köy, mezra bırakmayacaklarını, çalmadık kapı,sıkılmadık el kalmayıncaya kadar Kütahya için hedeflerini ve yapılması planlanan hizmetleri tek tek anlatmak üzere ekipler oluştuklarını 31 mart sabahı Kütahyalıların efendisi değil hizmetkarı olarak göreve gelecekleri belirtildi. - DORUK Hüdayim GÜLER
MHP Kütahya teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile kahvaltılı istişare ve tanışma toplantısı yaptı.

31 Mart Mahalli seçimlerine Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim Işık ile hazırlanan MHP teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin İl Seçim Kuruluna verilmesi ile yeni bir sürece girdi.
Hisar Döner gazinosunda kahvaltılı istişare ve tanıtım toplantısında bir araya gelen MHP teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin belirlenmesinden sonra seçim çalışmaları hakkında izlenecek yol haritası hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile tam saha çalışmalarına hemen başlanacağı ve gidilmedik Mahalle, Köy, mezra bırakmayacaklarını, çalmadık kapı,sıkılmadık el kalmayıncaya kadar Kütahya için hedeflerini ve yapılması planlanan hizmetleri tek tek anlatmak üzere ekipler oluştuklarını 31 mart sabahı Kütahyalıların efendisi değil hizmetkarı olarak göreve gelecekleri belirtildi. - DORUK Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.