MHP KÜTAHYA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BELLİ OLDU.

Siyaset 01.11.2018 - 23:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2566+ kez okundu.
 

MHP KÜTAHYA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BELLİ OLDU.

MHP Kütahya ilk Belediye Başkan aday adayı Selim ERDUĞAN. adaylığını basın toplantısı ile açıklayacak.
Geçtiğimiz hafta içerisinde MHP Genel Merkezine giderek ''9 Işık ışığında 99 proje'' adlı dosya ile Kütahya'yı şaha kaldıracak porejelerini sunan ve Kütahya için Belediye Başkan aday adayı olacağını ileten Selim ERDUĞAN, Genel Merkezin isteği doğrultusunda adaylık başvurusunu yapmıştı. 2 Kasım Cuma günü saat 14.00'de MHP İl binasında, kalabalık bir partili katılımı ile yapacağı basın toplantısında aday adaylığını açıklayacak.   SELİM ERDUĞAN KİMDİR...? 1971 yılında Kütahya’da doğdum. İlkokulu Zafer İlkokulunda, ortaokulu Fatih Ortaokulunda, liseyi Kütahya Endüstri Meslek Lisesinde torna-tesviye- makine bölümünde okudum.  1989 yılında babamı kaybetmem nedeniyle yükseköğrenimime devam edemedim. 1990 yılında Kütahya Seramik’te makine bakım-onarım teknisyeni olarak iş hayatına atıldım. 1991 yılında evlendim. 1994 yılında askerlik görevime başladım. 1995 yılında 15 Ağustos tarihinde Hakkâri İli Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada yaralandım. Tedavimin ardından tekrar birliğime dönerek askerliğimi normal süresinde bitirdim.  1996 yılında askerlik dönüşü OMKASAR ambalaj fabrikasında makine bakım sorumlusu olarak işe başladım.  1997 yılında aynı işyerindeki görevime teknik sorumlu müdür olarak devam ettim. 2003 yılında Karsel Teknikte yönetici olarak çalışmaya başladım.  2009 yılında ERD endüstriyeli kurdum. Halen ERD Endüstriyel olarak iş hayatıma devam etmekteyim.  2014 yılında KÜTAHYA GERMİYAN GELENEKSEL ATA SPORLARI derneğini Türk kültürüne gönül vermiş birkaç arkadaşımızla birlikte kurduk.Kurucu başkanlığını yaptığım derneğin halen başkanlığını yürütmekteyim. derneğimizin faaliyetleri kapsamında 2015 yılında 1. 2016 yılında 2. 2017 yılında 3. ve son olarak 1200 yaya okçunun katıldığı dünyanın çok sporcu katılımlarından olan KÜTAHYA GERMİYAN TÜRK OYUNLARI FESTİVALİ etkinliklerini uluslar arası düzeyde ülkelerin katılımıyla başarı ile gerçekleştirdik. İki çocuk babasıyım. 1992 doğumlu oğlum Hüseyin Erduğan komiser yardımcılığı yapmakta 1998 doğumlu kızım Merve Erduğan ise Dumlupınar Üniversitesinde öğrenciliğine devam etmektedir.  Koalisyon Hükümeti sonrası tüm faturaların davamıza kesildiği ve meclis dışında kaldığımız 2003 yılında Partimize üye oldum. Halen üyeliğim devam etmektedir.  DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
MHP Kütahya ilk Belediye Başkan aday adayı Selim ERDUĞAN. adaylığını basın toplantısı ile açıklayacak.

Geçtiğimiz hafta içerisinde MHP Genel Merkezine giderek ''9 Işık ışığında 99 proje'' adlı dosya ile Kütahya'yı şaha kaldıracak porejelerini sunan ve Kütahya için Belediye Başkan aday adayı olacağını ileten Selim ERDUĞAN, Genel Merkezin isteği doğrultusunda adaylık başvurusunu yapmıştı.
2 Kasım Cuma günü saat 14.00'de MHP İl binasında, kalabalık bir partili katılımı ile yapacağı basın toplantısında aday adaylığını açıklayacak.
 

SELİM ERDUĞAN KİMDİR...?

1971 yılında Kütahya’da doğdum. İlkokulu Zafer İlkokulunda, ortaokulu Fatih Ortaokulunda, liseyi Kütahya Endüstri Meslek Lisesinde torna-tesviye- makine bölümünde okudum. 
1989 yılında babamı kaybetmem nedeniyle yükseköğrenimime devam edemedim. 1990 yılında Kütahya Seramik’te makine bakım-onarım teknisyeni olarak iş hayatına atıldım. 1991 yılında evlendim. 1994 yılında askerlik görevime başladım. 1995 yılında 15 Ağustos tarihinde Hakkâri İli Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada yaralandım. Tedavimin ardından tekrar birliğime dönerek askerliğimi normal süresinde bitirdim. 
1996 yılında askerlik dönüşü OMKASAR ambalaj fabrikasında makine bakım sorumlusu olarak işe başladım. 
1997 yılında aynı işyerindeki görevime teknik sorumlu müdür olarak devam ettim. 2003 yılında Karsel Teknikte yönetici olarak çalışmaya başladım. 
2009 yılında ERD endüstriyeli kurdum. Halen ERD Endüstriyel olarak iş hayatıma devam etmekteyim. 
2014 yılında KÜTAHYA GERMİYAN GELENEKSEL ATA SPORLARI derneğini Türk kültürüne gönül vermiş birkaç arkadaşımızla birlikte kurduk.Kurucu başkanlığını yaptığım derneğin halen başkanlığını yürütmekteyim.
derneğimizin faaliyetleri kapsamında 2015 yılında 1. 2016 yılında 2. 2017 yılında 3. ve son olarak 1200 yaya okçunun katıldığı dünyanın çok sporcu katılımlarından olan KÜTAHYA GERMİYAN TÜRK OYUNLARI FESTİVALİ etkinliklerini uluslar arası düzeyde ülkelerin katılımıyla başarı ile gerçekleştirdik.
İki çocuk babasıyım. 1992 doğumlu oğlum Hüseyin Erduğan komiser yardımcılığı yapmakta 1998 doğumlu kızım Merve Erduğan ise Dumlupınar Üniversitesinde öğrenciliğine devam etmektedir. 
Koalisyon Hükümeti sonrası tüm faturaların davamıza kesildiği ve meclis dışında kaldığımız 2003 yılında Partimize üye oldum. Halen üyeliğim devam etmektedir. 
DORUK HABER- Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.