MHP KÜTAHYA GENELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANMAYA BAŞLADI.

Siyaset 10.12.2018 - 11:37, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2540+ kez okundu.
 

MHP KÜTAHYA GENELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANMAYA BAŞLADI.

MHP Genel Merkezince Kütahya Genelinde İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları açıklanmaya devam ediyor
Daha Önce açıklanan Kütahya Merkez Belediye Başkan adayı Sayın Prof Dr.Alim Işık, Dumlupınar Belediye Başkan Adayı Sayın Niyazi Tezcan, Domaniç Belediye Başkan Adayı Sayın Sahfet Ertürk, Pazarlar Belediye Başkan Adayı Cavit Erdoğan' dan sonrada MHP Genel Merkezince adaylıkları kesinleşen İlçe ve Belde Belediye başkan adaylarını İl Başkanı sayın Ferhan YILDIRIM açıkladı.  Açıklanan Belediye başkan Adayları şunlardır. Altıntaş İlçesi Mehmet Akbunar  Aslanapa ilçesi Gökhan Gürel Gediz İlçesi Mehmet Oyan  Gediz Yenikent Mehmet Karaca Gediz Gökler Yüksel Arık  Domaniç Çukurca İlyas Tosun Seyitömer Halil Öztürk Simav Çitgöl Yüksel İnal MHP Genel Başkanlığı tarafından adaylıkları kesinleşen diğer adayların isimleri İl Başkanlığına ulaştıkca Kamuoyu ile paylaşılacağını söyleyen İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Adaylıkları açıklanan tüm Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcıları olsun.diyerek, her türlü yardım ve desteği sağlıyacaklarınıda belirtti. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
MHP Genel Merkezince Kütahya Genelinde İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları açıklanmaya devam ediyor

Daha Önce açıklanan Kütahya Merkez Belediye Başkan adayı Sayın Prof Dr.Alim Işık, Dumlupınar Belediye Başkan Adayı Sayın Niyazi Tezcan, Domaniç Belediye Başkan Adayı Sayın Sahfet Ertürk, Pazarlar Belediye Başkan Adayı Cavit Erdoğan' dan sonrada MHP Genel Merkezince adaylıkları kesinleşen İlçe ve Belde Belediye başkan adaylarını İl Başkanı sayın Ferhan YILDIRIM açıkladı. 
Açıklanan Belediye başkan Adayları şunlardır.
Altıntaş İlçesi Mehmet Akbunar 
Aslanapa ilçesi Gökhan Gürel
Gediz İlçesi Mehmet Oyan 
Gediz Yenikent Mehmet Karaca
Gediz Gökler Yüksel Arık 
Domaniç Çukurca İlyas Tosun
Seyitömer Halil Öztürk
Simav Çitgöl Yüksel İnal
MHP Genel Başkanlığı tarafından adaylıkları kesinleşen diğer adayların isimleri İl Başkanlığına ulaştıkca Kamuoyu ile paylaşılacağını söyleyen İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Adaylıkları açıklanan tüm Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcıları olsun.diyerek, her türlü yardım ve desteği sağlıyacaklarınıda belirtti. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.