MHP İl Başkanlığı İçin Aday Açıklaması

Siyaset 20.11.2020 - 18:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2823+ kez okundu.
 

MHP İl Başkanlığı İçin Aday Açıklaması

22 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan MHP 13. Olağan Kütahya İl Başkanlığı kongresinde aday olabilmek için 22 yıllık Öğretmenlik görevinden istifa ettiğini belirten 2009 - 2014 yılları arasında Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan A. Selçuk ALIÇ, Yoncalı'da bulunan Es Termal Otel'de yoğun katılımla açıklama yaptı.
22 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan MHP 13. Olağan Kütahya İl Başkanlığı kongresinde aday olabilmek için 22 yıllık Öğretmenlik görevinden istifa ettiğini belirten 2009 - 2014 yılları arasında Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan A. Selçuk ALIÇ, Yoncalı'da bulunan Es Termal Otel'de yoğun katılımla açıklama yaptı. MHP İl Başkan Adayı Selçuk ALIÇ: "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin emir ve himayelerinde “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik” “Kazanan Türkiye Olacak” şiarıyla başlatmış olduğu kongremiz, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Beyefendinin koordineleriyle 22 Kasım 2020 Pazar günü gerçekleşecektir.  Büyük Kurultay sürecinde İl ve İlçe kongrelerimiz Türkiye genelinde sona yaklaşmaktadır. Kütahya’mızda da, bütün ilçe kongrelerimiz Ekim ayı içerisinde tamamlanmış, yeni ve yeniden seçilen İlçe Başkanlarımız göreve başlamıştır. Bütün ilçe başkanlarımıza görevlerinde başarılar dilerim. İlçe kongrelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya 13. Olağan İl Kongremizin devletimize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  Cenab-ı Allah bizleri utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun...  Bu kapsamda;  Yirmi iki yıldır büyük bir özveriyle sürdürdüğüm öğretmenlik görevimden istifa ettiğimi ve  MHP 13. Olağan Kütahya İl Başkanlığı kongresinde, İl Başkanlığına aday olduğumu tüm ülküdaşlarımla ve siz değerli Kütahyalı hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum.  Değerli dava arkadaşlarım, 2009-2014 yılları arasında kutlu bir görev olan Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulundum. Görevimi devrettiğim günden sonra da gece gündüz demeden partimin hizmetinde oldum. Bugüne kadar liderim  ve partimin talimatları dışında hiçbir faaliyette bulunmadım, bir bozkurt gibi dimdik yaşadım. Şimdi de kutlu bir görev olarak gördüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanlığına talip oldum. Bundan sonraki süreçte de siz değerli dava arkadaşlarımın destekleriyle birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.  Yolumuz uzun, çetin ve meşakkatli de olsa beraber yürüdüğümüz her bir ülküdaşımızla Türk milletinden aldığımız güçle, sarsılmaz irademizle başaracağız… Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak, ilk önceliğimiz olacak hep birlikte kızıl elmaya koşacağız. İlhamımız; Yüce Türk Milletinin aziz mazisidir…  İdealimiz; Güçlü ve müreffeh Türkiye atisidir…  Yılanlardan olmayacağız  Satanlardan olmayacağız  Kaçanlardan olamayacağız  Yıkılmayacağız  Başaracağız  Başaracağız Başaracağız! Cenab-ı Allah Türk- İslam alemini korusun ve yüceltsin... Saygılarımla" ifadelerini kullandı. Rahatsızlığından dolayı programa katılamayan, organizasyonu uzaktan organize eden Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ aranarak, görüşme yapıldı.  Açıklamanın canlı yayınını izlemek için lütfen tıklayınız.... Toplantının ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle program son buldu.  - DORUK
22 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan MHP 13. Olağan Kütahya İl Başkanlığı kongresinde aday olabilmek için 22 yıllık Öğretmenlik görevinden istifa ettiğini belirten 2009 - 2014 yılları arasında Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan A. Selçuk ALIÇ, Yoncalı'da bulunan Es Termal Otel'de yoğun katılımla açıklama yaptı.

22 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan MHP 13. Olağan Kütahya İl Başkanlığı kongresinde aday olabilmek için 22 yıllık Öğretmenlik görevinden istifa ettiğini belirten 2009 - 2014 yılları arasında Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan A. Selçuk ALIÇ, Yoncalı'da bulunan Es Termal Otel'de yoğun katılımla açıklama yaptı.

MHP İl Başkan Adayı Selçuk ALIÇ: "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin emir ve himayelerinde “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik” “Kazanan Türkiye Olacak” şiarıyla başlatmış olduğu kongremiz, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Beyefendinin koordineleriyle 22 Kasım 2020 Pazar günü gerçekleşecektir. 

Büyük Kurultay sürecinde İl ve İlçe kongrelerimiz Türkiye genelinde sona yaklaşmaktadır.

Kütahya’mızda da, bütün ilçe kongrelerimiz Ekim ayı içerisinde tamamlanmış, yeni ve yeniden seçilen İlçe Başkanlarımız göreve başlamıştır. Bütün ilçe başkanlarımıza görevlerinde başarılar dilerim.

İlçe kongrelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya 13. Olağan İl Kongremizin devletimize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Cenab-ı Allah bizleri utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun... 

Bu kapsamda; 

Yirmi iki yıldır büyük bir özveriyle sürdürdüğüm öğretmenlik görevimden istifa ettiğimi ve  MHP 13. Olağan Kütahya İl Başkanlığı kongresinde, İl Başkanlığına aday olduğumu tüm ülküdaşlarımla ve siz değerli Kütahyalı hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum. 

Değerli dava arkadaşlarım,

2009-2014 yılları arasında kutlu bir görev olan Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulundum. Görevimi devrettiğim günden sonra da gece gündüz demeden partimin hizmetinde oldum. Bugüne kadar liderim  ve partimin talimatları dışında hiçbir faaliyette bulunmadım, bir bozkurt gibi dimdik yaşadım. Şimdi de kutlu bir görev olarak gördüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanlığına talip oldum. Bundan sonraki süreçte de siz değerli dava arkadaşlarımın destekleriyle birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. 

Yolumuz uzun, çetin ve meşakkatli de olsa beraber yürüdüğümüz her bir ülküdaşımızla Türk milletinden aldığımız güçle, sarsılmaz irademizle başaracağız…

Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak, ilk önceliğimiz olacak hep birlikte kızıl elmaya koşacağız.

İlhamımız; Yüce Türk Milletinin aziz mazisidir… 

İdealimiz; Güçlü ve müreffeh Türkiye atisidir… 

Yılanlardan olmayacağız 

Satanlardan olmayacağız 

Kaçanlardan olamayacağız 

Yıkılmayacağız 

Başaracağız 

Başaracağız

Başaracağız!

Cenab-ı Allah Türk- İslam alemini korusun ve yüceltsin...

Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Rahatsızlığından dolayı programa katılamayan, organizasyonu uzaktan organize eden Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ aranarak, görüşme yapıldı. 

Açıklamanın canlı yayınını izlemek için lütfen tıklayınız....

Toplantının ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle program son buldu.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.