MHP İl Başkanı Ferhan YILDIRIM: Kimse Seçmenin Kafasını Karıştırmasın

Siyaset 08.02.2019 - 19:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2955+ kez okundu.
 

MHP İl Başkanı Ferhan YILDIRIM: Kimse Seçmenin Kafasını Karıştırmasın

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ve MHP adayının çekilmesi ve anketlerle ile ilgili gündemde yer alan konular üzerine görüşlerini bildirdi.
MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım,  Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ve MHP adayının çekilmesi ve anketlerle ile ilgili gündemde yer alan konular üzerine;  “Özellikle son bir iki günde Kütahya Gündemine yansımış olan Kütahya’da MHP’nin adayının çekilme ihtimalinin konuşulması ve diğer söylentiler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Bu toplantının öncesinde genel merkezimizle yapmış olduğu ilgili genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey ile yapmış olduğum görüşme doğrultusunda paylaşıyorum. Kütahya ilimizde şu an için hali hazırda bir ittifaklı bir seçim girişimi yok. MHP olarak biz adayımızla seçimlere doğru hep birlikte koşmaktayız. Hepinizin bildiği üzere yaklaşık 2 aydır da sahadayız. MHP Kütahya İl Başkanlığı olarak tüm ilçe belediye başkan adaylarım, belde belediye başkan adaylarım, teşkilatlarım, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Tekrar altını çizere söylüyorum, MHP Kütahya’da bir ittifak arayışı yoktur. Adayımızla birlikte seçimlere giriyoruz. Bu konuya bir açıklık getirmek lazım. İkinci bir konu olarak çeşitli araştırma şirketlerinin verilerini çarpıtarak, verilerini farklı şekilde göstererek sokaktaki seçmenimizi, vatandaşlarımızın algısıyla oynayanlarla ilgili takip işlemimiz devam etmekte. Hukuki noktada da mücadelemizi vereceğiz. Kimse seçmenimizin kafasını karıştırmaya kalkmasın, kimse vatandaşımızın kafasını karıştırmaya kalkmasın. Şu an için biz iki aydır sahadayız. Halkımızın çok ciddi bir teveccühü ile karşılaşmaktayız. MHP yerel seçimlerin en iddialı partisidir. bu anketlerle ilgili çarpıtmaları yapanlara karşı mücadelemiz de sürecektir.” Dedi. - DORUK
MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ve MHP adayının çekilmesi ve anketlerle ile ilgili gündemde yer alan konular üzerine görüşlerini bildirdi.

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım,  Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ve MHP adayının çekilmesi ve anketlerle ile ilgili gündemde yer alan konular üzerine;  “Özellikle son bir iki günde Kütahya Gündemine yansımış olan Kütahya’da MHP’nin adayının çekilme ihtimalinin konuşulması ve diğer söylentiler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Bu toplantının öncesinde genel merkezimizle yapmış olduğu ilgili genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey ile yapmış olduğum görüşme doğrultusunda paylaşıyorum.

Kütahya ilimizde şu an için hali hazırda bir ittifaklı bir seçim girişimi yok. MHP olarak biz adayımızla seçimlere doğru hep birlikte koşmaktayız. Hepinizin bildiği üzere yaklaşık 2 aydır da sahadayız. MHP Kütahya İl Başkanlığı olarak tüm ilçe belediye başkan adaylarım, belde belediye başkan adaylarım, teşkilatlarım, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Tekrar altını çizere söylüyorum, MHP Kütahya’da bir ittifak arayışı yoktur. Adayımızla birlikte seçimlere giriyoruz. Bu konuya bir açıklık getirmek lazım.

İkinci bir konu olarak çeşitli araştırma şirketlerinin verilerini çarpıtarak, verilerini farklı şekilde göstererek sokaktaki seçmenimizi, vatandaşlarımızın algısıyla oynayanlarla ilgili takip işlemimiz devam etmekte. Hukuki noktada da mücadelemizi vereceğiz. Kimse seçmenimizin kafasını karıştırmaya kalkmasın, kimse vatandaşımızın kafasını karıştırmaya kalkmasın. Şu an için biz iki aydır sahadayız. Halkımızın çok ciddi bir teveccühü ile karşılaşmaktayız. MHP yerel seçimlerin en iddialı partisidir. bu anketlerle ilgili çarpıtmaları yapanlara karşı mücadelemiz de sürecektir.” Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.