MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: FETÖ Lideriyle El Sıkmayan Tek Siyasi Lider, Devlet BAHÇELİ'dir

Siyaset 03.11.2018 - 16:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1860+ kez okundu.
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: FETÖ Lideriyle El Sıkmayan Tek Siyasi Lider, Devlet BAHÇELİ'dir

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl, İlçeler ve mevcut belediye başkanları istişare toplantısı eski belediye Kültür sarayında gerçekleştirildi. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM ve MYK üyeleri katıldı.
Toplantı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Andımızın okunması ile başladı. Daha sonra MHP İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, açılış konuşmasını yaptı. Ferhan YILDIRIM: "Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda genelde ve yerelde MHP'nin iktidarına ihtiyacı vardır. Önümüzdeki yerel seçimler bunun için çok büyük bir fırsattır. Biz kendi içimizde fitneden uzak, kişisel çıkarlardan uzak, tamamıyla memleket sevdalıları olarak, bu yerel seçimlerde tüm illerde tüm seçim birimlerinde göreve talibiz. Birlik beraberlik içerisinde, başaracağız, başaracağız. İçimizde fitne ve fesat asla barınamayacak, kim olursa olsun, kimden gelirse gelsin gereği mutlaka yapılacaktır" dedi. Daha sonra kürsüye gelerek, MHP dünden bugüne Türkiye'de güvenlikçi siyaset uygulamıştır diyen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: "Kütahya’ya 1980 yılında ellerim kelepçeli olarak da gelmiştim Kütahya cezaevinde de yatmıştım. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğundan bugüne kadar Türkiye’de popülist özgürlükçü ve herkesin hoşuna gidecek ifadeleri söyleyen herkesin gönlüne göre damara göre şerbet veren bir siyaset uygulamamıştır. Milliyetçi hareket partisi dün den bugüne kadar Türkiye’de güvenlikçi siyaset uygulamıştır ve uygulaması da gerekir. Çoğunuzun yaşı buna müsaittir. Özgürlükçü ve popülist siyasetin Türkiye’de ki temsilcisi Cumhuriyet halk partisidir. Biz FETÖ’cülerle dün beraber olmadık. O günde karşılarına çıktık. Bugünde karşılarındayız. FETÖ örgütünün lideriyle el sıkmayan bir tane siyasi lider vardır, o da Devlet BAHÇELİ'dir. Onun dışında hepsinin bir yerde yolu kesişmiş. Milliyetçi Hareket Partisine ciddi bir şekilde teveccüh vardır. Bunu halkımızın arasında görüyoruz. Bu teveccüh boşa değildir. Milliyetçi hareket partisinin içinden bir siyasi parti çıkmıştır ve bu partiye ders vermiştir. Yine 31 Mart seçimlerinde de aynı ders verilecektir. Önümüzdeki dönem yerel seçimlerde Kütahya’da inşallah ilk defa Kütahya Belediyesini alacağız. Sayın il başkanımızın dediği gibi elimizdeki belediye sayılarını artıracağız. Milliyetçi hareket partisinin belediye başkanları mutlaka ve mutlaka liyakatli, ehliyetli, halka karşı tevazu rakibine karşı tevazu göstermeyen memleketine hizmet eden Milliyetçi hareket partisinde de siyasetini devam ettiren nitelikli kabiliyetli ve becerili olması gerekir.  Milliyetçi hareket partisi olarak hedefe kilitleneceğiz. Bu manada da kırgınlıktır. Dargınlıktır. Söz konusu olmaz memurumuzda işçimizde patimizle ocağımızla hep beraber hedefe kilitlenmemiz gerekir" dedi. Eski Belediye Kültür sarayında gerçekleştirilen istişare toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM, MYK üyesi Volkan DUDU, MKY Üyesi Özgür BAYRAKTAR, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ,  MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, MHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem KIRCI, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. - DORUK
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl, İlçeler ve mevcut belediye başkanları istişare toplantısı eski belediye Kültür sarayında gerçekleştirildi. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM ve MYK üyeleri katıldı.

Toplantı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Andımızın okunması ile başladı. Daha sonra MHP İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, açılış konuşmasını yaptı. Ferhan YILDIRIM: "Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda genelde ve yerelde MHP'nin iktidarına ihtiyacı vardır. Önümüzdeki yerel seçimler bunun için çok büyük bir fırsattır. Biz kendi içimizde fitneden uzak, kişisel çıkarlardan uzak, tamamıyla memleket sevdalıları olarak, bu yerel seçimlerde tüm illerde tüm seçim birimlerinde göreve talibiz. Birlik beraberlik içerisinde, başaracağız, başaracağız. İçimizde fitne ve fesat asla barınamayacak, kim olursa olsun, kimden gelirse gelsin gereği mutlaka yapılacaktır" dedi.

Daha sonra kürsüye gelerek, MHP dünden bugüne Türkiye'de güvenlikçi siyaset uygulamıştır diyen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: "Kütahya’ya 1980 yılında ellerim kelepçeli olarak da gelmiştim Kütahya cezaevinde de yatmıştım. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğundan bugüne kadar Türkiye’de popülist özgürlükçü ve herkesin hoşuna gidecek ifadeleri söyleyen herkesin gönlüne göre damara göre şerbet veren bir siyaset uygulamamıştır. Milliyetçi hareket partisi dün den bugüne kadar Türkiye’de güvenlikçi siyaset uygulamıştır ve uygulaması da gerekir. Çoğunuzun yaşı buna müsaittir. Özgürlükçü ve popülist siyasetin Türkiye’de ki temsilcisi Cumhuriyet halk partisidir.

Biz FETÖ’cülerle dün beraber olmadık. O günde karşılarına çıktık. Bugünde karşılarındayız. FETÖ örgütünün lideriyle el sıkmayan bir tane siyasi lider vardır, o da Devlet BAHÇELİ'dir. Onun dışında hepsinin bir yerde yolu kesişmiş.

Milliyetçi Hareket Partisine ciddi bir şekilde teveccüh vardır. Bunu halkımızın arasında görüyoruz. Bu teveccüh boşa değildir. Milliyetçi hareket partisinin içinden bir siyasi parti çıkmıştır ve bu partiye ders vermiştir. Yine 31 Mart seçimlerinde de aynı ders verilecektir. Önümüzdeki dönem yerel seçimlerde Kütahya’da inşallah ilk defa Kütahya Belediyesini alacağız. Sayın il başkanımızın dediği gibi elimizdeki belediye sayılarını artıracağız.

Milliyetçi hareket partisinin belediye başkanları mutlaka ve mutlaka liyakatli, ehliyetli, halka karşı tevazu rakibine karşı tevazu göstermeyen memleketine hizmet eden Milliyetçi hareket partisinde de siyasetini devam ettiren nitelikli kabiliyetli ve becerili olması gerekir.  Milliyetçi hareket partisi olarak hedefe kilitleneceğiz. Bu manada da kırgınlıktır. Dargınlıktır. Söz konusu olmaz memurumuzda işçimizde patimizle ocağımızla hep beraber hedefe kilitlenmemiz gerekir" dedi.

Eski Belediye Kültür sarayında gerçekleştirilen istişare toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM, MYK üyesi Volkan DUDU, MKY Üyesi Özgür BAYRAKTAR, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ,  MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, MHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem KIRCI, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.