MEB AR-GE Başkanı ÖZTÜRK, Kütahya Kültür Derneğinde

Güncel 18.09.2021 - 01:31, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3289+ kez okundu.
 

MEB AR-GE Başkanı ÖZTÜRK, Kütahya Kültür Derneğinde

Milli Eğitim Bakanlığı AR-GE, Kalite ve İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Milli Eğitim camiasının yakından tanıdığı ve uzun yıllar, farklı kuruluş ve STK'ların daveti ile pek çok yurt içi ve yurt dışı konferanslara katılan ayrıca Tv'lerde değerli düşünce ve gözlemlerini paylaşan, Mehmet Baki Öztürk ayrıca profesyonel Eğitim Koçu, Yazar, Aile Danışmanı, NLP Eğitmeni, QMS Kalite Baş Denetçisi olarak da çalışmalar yapmaktadır.             Kütahya Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Yılmaz, Av.Kemal Cihan, Bilal Taşdemir, Av.Zeliha Bozkurt, Hacer Baştürk, Mehmet Maviş' inde hazır bulunduğu ziyarette dernek hakkında kısa bilgi verildi ve ortak çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu. Mehmet Baki Öztürk, Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun dileklerini ileterek, toplumun temel yapı taşlarının bu tür dernek ve vakıflar tarafından muhafaza edildiğini vurguladı. Başkan Süleyman Muslu ise, sivil topluma yönelik projeler üretmekte ve iş birliği geliştirmekte istekli olduklarını belirterek ziyaretten dolayı, Daire başkanı Öztürk 'e teşekkür etti. - DORUK

Milli Eğitim Bakanlığı AR-GE, Kalite ve İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Milli Eğitim camiasının yakından tanıdığı ve uzun yıllar, farklı kuruluş ve STK'ların daveti ile pek çok yurt içi ve yurt dışı konferanslara katılan ayrıca Tv'lerde değerli düşünce ve gözlemlerini paylaşan, Mehmet Baki Öztürk ayrıca profesyonel Eğitim Koçu, Yazar, Aile Danışmanı, NLP Eğitmeni, QMS Kalite Baş Denetçisi olarak da çalışmalar yapmaktadır.

 

          Kütahya Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Yılmaz, Av.Kemal Cihan, Bilal Taşdemir, Av.Zeliha Bozkurt, Hacer Baştürk, Mehmet Maviş' inde hazır bulunduğu ziyarette dernek hakkında kısa bilgi verildi ve ortak çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu. Mehmet Baki Öztürk, Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun dileklerini ileterek, toplumun temel yapı taşlarının bu tür dernek ve vakıflar tarafından muhafaza edildiğini vurguladı.

Başkan Süleyman Muslu ise, sivil topluma yönelik projeler üretmekte ve iş birliği geliştirmekte istekli olduklarını belirterek ziyaretten dolayı, Daire başkanı Öztürk 'e teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.