Mavi Kapak Kampanyası, Yine Umut Oldu

Güncel 22.05.2019 - 11:52, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4152+ kez okundu.
 

Mavi Kapak Kampanyası, Yine Umut Oldu

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin önderliğinde başlayan ‘’Sen de Umut Ol’’ kampanyası yine yüzleri güldürdü. Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Olgun, 9 yaşındaki engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye hediye ederken, Piramit Anaokulu’nun minik öğrencileri mavi kapaklarla kampanyaya destek oldu.
Sosyal medyada ses getiren ‘’Sen de Umut Ol’’ kampanyası vesilesiyle Kütahya Piramit Anaokulu öğrencileri mavi kapak biriktirerek, Sema Güral Sürmeli ile birlikte Boliş Plastik geri dönüşüm fabrikasını ziyaret ettiler. Boliş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun, Nafi Güral Eğitim Vakfı Başkanı Gülsüm Güral, Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Olgun ve İlker Olgun’da öğrencilerin fabrika ziyaretine eşlik ettiler. MİNİKLERE GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ ANLATILDI Topladıkları mavi kapakları fabrikaya getiren çocuklar, kampanyaya katılım sağlayanlara tohumlu kalem armağan etti. Geri dönüşümün önemini anlatan pankartlarıyla dikkat çeken Piramit Anaokulu öğrencilerine, işletme sorumlusu tarafından geri dönüşüm hakkında eğitici bilgiler verildi. Plastiklerin geri dönüşüm aşamalarını dikkatle inceleyen öğrencilere, damla sulama borularının plastik atıklardan nasıl elde edildiği anlatıldı. BİZİM İÇİN BİR KAPAK ONLAR İÇİN EL AYAK Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Piramit Anaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye ile umut olduklarını dile getiren Sürmeli;‘‘Bizim için bir kapak, onlar için el ayak oluyor. Ali Alper Olgun’a bu yolda benimle yürüdüğü için teşekkür ediyorum’’ dedi.   9 yaşındaki fiziksel ve zihinsel engelli Serhat Güneş’i evinde ziyaret eden Sema Güral Sürmeli, Ali Alper Olgun, Gülsüm Güral ve Sevim Güral Olgun çocuğun sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldılar. Tekerlekli sandalyeyi gören Serhat’ın ailesi duygusal anlar yaşarken çok mutlu olduklarını dile getirerek, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiler. - DORUK
Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin önderliğinde başlayan ‘’Sen de Umut Ol’’ kampanyası yine yüzleri güldürdü. Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Olgun, 9 yaşındaki engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye hediye ederken, Piramit Anaokulu’nun minik öğrencileri mavi kapaklarla kampanyaya destek oldu.

Sosyal medyada ses getiren ‘’Sen de Umut Ol’’ kampanyası vesilesiyle Kütahya Piramit Anaokulu öğrencileri mavi kapak biriktirerek, Sema Güral Sürmeli ile birlikte Boliş Plastik geri dönüşüm fabrikasını ziyaret ettiler. Boliş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun, Nafi Güral Eğitim Vakfı Başkanı Gülsüm Güral, Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Olgun ve İlker Olgun’da öğrencilerin fabrika ziyaretine eşlik ettiler.

MİNİKLERE GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ ANLATILDI

Topladıkları mavi kapakları fabrikaya getiren çocuklar, kampanyaya katılım sağlayanlara tohumlu kalem armağan etti. Geri dönüşümün önemini anlatan pankartlarıyla dikkat çeken Piramit Anaokulu öğrencilerine, işletme sorumlusu tarafından geri dönüşüm hakkında eğitici bilgiler verildi. Plastiklerin geri dönüşüm aşamalarını dikkatle inceleyen öğrencilere, damla sulama borularının plastik atıklardan nasıl elde edildiği anlatıldı.

BİZİM İÇİN BİR KAPAK ONLAR İÇİN EL AYAK

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Piramit Anaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye ile umut olduklarını dile getiren Sürmeli;‘‘Bizim için bir kapak, onlar için el ayak oluyor. Ali Alper Olgun’a bu yolda benimle yürüdüğü için teşekkür ediyorum’’ dedi.   9 yaşındaki fiziksel ve zihinsel engelli Serhat Güneş’i evinde ziyaret eden Sema Güral Sürmeli, Ali Alper Olgun, Gülsüm Güral ve Sevim Güral Olgun çocuğun sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldılar. Tekerlekli sandalyeyi gören Serhat’ın ailesi duygusal anlar yaşarken çok mutlu olduklarını dile getirerek, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiler. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.