LİDER, BOZÜYÜK VİTRA'YADA ŞANS TANIMADI 2-0

24.11.2019 - 21:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1735+ kez okundu.
 

LİDER, BOZÜYÜK VİTRA'YADA ŞANS TANIMADI 2-0

Bozüyük Vitraspor'u 2-0 yenen Belediye Kütahyaspor liderliğini sürdürdü.
BALLİGİ 9.Grupda 9 maç da topladığı 23 puanla ve namağlup olarak grup lideri olan Belediye Kütahyaspor ile yine aynı grupda 9 maç sonunda 12 puan toplayarak 9.sırada yer alan Bozüyük Vitraspor, Halil Akkaş spor tesislerinde saat 14.00 de karşı karşıya geldi. Maç öncesi Belediye Başkanı Alim Işık karşılaşmayı izlemeye gelen minik taraftarlara Belediye Kütahyaspor forması hediye etti. Maç öncesi ''KADINA ŞİDDETE SIFIR TOLERANS'' pankartı ile sahaya çıkan Belediye Kütahyaspor seyircilerden alkış aldı. Maça ev sahibi Belediye Kütahyaspor'un başlama vuruşu ile başlandı.Maçın ilk dakikalarında, rakibine üstünlüğünü kabul ettirmek ve sonuca tesir edecek atakları yaparak galip gelme hırsına sahip bir takım görünümü veren Belediye Kütahyaspor ile, liderle oynadığını bilen,oyunu kendi sahasında adam ve saha markajı ile kabul ettirip,kontra ataklarla gol bulma düşüncesi ile sonuca gitmeyi amaçlayan bir Bozüyük Vitraspor vardı. Maçın ilk 30 dakikası rakip takımın oyun anlayışı içinde geçti. Maçın 12 dakikasında rakibi ile ikili mücadelede yere düşmesi ve rakip oyuncunun kramponları yüzüne isabet etmesi sonucunda sağ göz kapagının ve alnının açılması sonucu ambulansla hastaneye götürülen Kemal Ünal (11) göz kapağına ve alnına dikiş atıldığı, sağlık durumun iyi olaması maçın en iyi olayıydı. İlk yarının 0-0 berabere biteceği sanılırken,44 dakikada ceza sahasında rakip defansın sert müdahalesi sonrasında yerde kalması sonucunda, maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi.Penaltı vuruşunu kullanan Okan Sarı (7) kalecinin sağından topu filelere gönderdi ve skoru 1-0' a getirdi.Bu sonuç aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. İkinci yarıya daha derli toplu başlayan ev sahibi Belediye Kütahyaspor, serbest vuruşlardan ve ileri uç elemanlarının etkisiz kalması neticesinde istediği golü maçın uzatma dakikasında buldu.rakip takım ise Liderden fark yememek için mücadele eder bir tutum içersindeydi. Maçın 90+2.dakikasında kendi çabası ile ceza sahasına taşıdığı topu rakip oyuncularının arasından plase bir vuruşla kalecinin sağından filelerle buluşturan oyuncu Mustafa Demirel (95), maçın skorunu belirledi.Maçın orta hakemi maçı sonlandıran düdüğünü çaldığında Ev sahibi Belediye Kütahyaspor'un 2-0 lık galibiyetini tescilledi. Bu galibiyetle puanını 26'ya çıkartan ev sahibi Kütahyaspor namağlup liderliğini en yakın rakibinin 5 puan önünde devam ettirdi. Grup lideri Belediye Kütahyaspor, Önümüzdeki hafta, grupda 9.sırada yer alan ve 10 maçda 13 puan toplayan Yeşilköy spor deplasmanına gidecek DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Bozüyük Vitraspor'u 2-0 yenen Belediye Kütahyaspor liderliğini sürdürdü.

BALLİGİ 9.Grupda 9 maç da topladığı 23 puanla ve namağlup olarak grup lideri olan Belediye Kütahyaspor ile yine aynı grupda 9 maç sonunda 12 puan toplayarak 9.sırada yer alan Bozüyük Vitraspor, Halil Akkaş spor tesislerinde saat 14.00 de karşı karşıya geldi.

Maç öncesi Belediye Başkanı Alim Işık karşılaşmayı izlemeye gelen minik taraftarlara Belediye Kütahyaspor forması hediye etti.

Maç öncesi ''KADINA ŞİDDETE SIFIR TOLERANS'' pankartı ile sahaya çıkan Belediye Kütahyaspor seyircilerden alkış aldı.

Maça ev sahibi Belediye Kütahyaspor'un başlama vuruşu ile başlandı.Maçın ilk dakikalarında, rakibine üstünlüğünü kabul ettirmek ve sonuca tesir edecek atakları yaparak galip gelme hırsına sahip bir takım görünümü veren Belediye Kütahyaspor ile, liderle oynadığını bilen,oyunu kendi sahasında adam ve saha markajı ile kabul ettirip,kontra ataklarla gol bulma düşüncesi ile sonuca gitmeyi amaçlayan bir Bozüyük Vitraspor vardı.

Maçın ilk 30 dakikası rakip takımın oyun anlayışı içinde geçti. Maçın 12 dakikasında rakibi ile ikili mücadelede yere düşmesi ve rakip oyuncunun kramponları yüzüne isabet etmesi sonucunda sağ göz kapagının ve alnının açılması sonucu ambulansla hastaneye götürülen Kemal Ünal (11) göz kapağına ve alnına dikiş atıldığı, sağlık durumun iyi olaması maçın en iyi olayıydı.

İlk yarının 0-0 berabere biteceği sanılırken,44 dakikada ceza sahasında rakip defansın sert müdahalesi sonrasında yerde kalması sonucunda, maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi.Penaltı vuruşunu kullanan Okan Sarı (7) kalecinin sağından topu filelere gönderdi ve skoru 1-0' a getirdi.Bu sonuç aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıya daha derli toplu başlayan ev sahibi Belediye Kütahyaspor, serbest vuruşlardan ve ileri uç elemanlarının etkisiz kalması neticesinde istediği golü maçın uzatma dakikasında buldu.rakip takım ise Liderden fark yememek için mücadele eder bir tutum içersindeydi.

Maçın 90+2.dakikasında kendi çabası ile ceza sahasına taşıdığı topu rakip oyuncularının arasından plase bir vuruşla kalecinin sağından filelerle buluşturan oyuncu Mustafa Demirel (95), maçın skorunu belirledi.Maçın orta hakemi maçı sonlandıran düdüğünü çaldığında Ev sahibi Belediye Kütahyaspor'un 2-0 lık galibiyetini tescilledi.

Bu galibiyetle puanını 26'ya çıkartan ev sahibi Kütahyaspor namağlup liderliğini en yakın rakibinin 5 puan önünde devam ettirdi.

Grup lideri Belediye Kütahyaspor, Önümüzdeki hafta, grupda 9.sırada yer alan ve 10 maçda 13 puan toplayan Yeşilköy spor deplasmanına gidecek DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.