LİDER BELEDİYE KÜTAHYASPOR KENDİ SAHASINDA 2-2 BERABERE KALDI.

09.12.2019 - 01:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2373+ kez okundu.
 

LİDER BELEDİYE KÜTAHYASPOR KENDİ SAHASINDA 2-2 BERABERE KALDI.

İlk yarının kendi saha ve seyircisi önündeki son maçında Beyoğlu Yeniçarşıspor'u konuk eden Belediye Kütahyaspor, ilk yarıyı 2-0 önce kapamasına rağmen galibiyeti koruyamadı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi takım oldu.İlk yarıyı golsüz kapatmayı amaçlayan Beyoğlu Yeniçarşıspor'u sağlı sollu ataklarla kendi yarı alanına adeta hapsetti.Bu atakların birinde ceza sahası önünce kazandığı serbest vuruşu Adem Hakan Ali Denizer(8) kullandı.Üst direkden dönen topu tamamlayan Enes Nalbantoğlu(17) ev sahibi takımı 12.dakikada 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ataklarını dahada sıklaştıran ev sahibi Belediye Kütahyaspor 36.dakikada yine ceza sahası dışından Enes Nalbantoğlu (17)'nun düşürülmesi sonucunda kazandığı serbest vuruşu kullanan Adem Hakan Ali Denizer(8) topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu.2-0 Bu golden sonra rahatlayan ev sahibi takımın yaptığı ataklarda Beyoğlu Yeniçarşıspor'un kalecisi Emre Tümler (37) gole izin vermeyince ilk devre 2-0 ev sahibi takımın lehine bitti. 2.yarıya 2-0 önde olmanın avantajı ile sahaya çıkan Belediye Kütahyaspor, ben bu mağlubeti haketmedim diyen Beyoğlu Yeniçarşıspor karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyunca 52 dakikada kullanılan bir korner vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan İliyas Işık (11) durumu 2-1' e getirdi.Bu golden 9 dakika sonra yine aynı oyuncunun vuruşu ile skor 2-2 oldu. Bu skordan sonra ev sahibi takımın atakları sonucu değiştirmeyince maç 2-2 berabere bitti. BAL ligi 9.grup da ilk yarının sona ermesine bir hafta kala Belediye Kütahyaspor, 12 maç da topladığı 30 puan ile namağlup olarak lider durumda. 2.sırada 27 puanlı Bursa Yıldırımspor yer alıyor. Grup lideri Belediye Kütahyaspor, İlk yarının son maçında deplasmanda 6.sırada yer alan Zaferspor ile karşılaşacak. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER  
İlk yarının kendi saha ve seyircisi önündeki son maçında Beyoğlu Yeniçarşıspor'u konuk eden Belediye Kütahyaspor, ilk yarıyı 2-0 önce kapamasına rağmen galibiyeti koruyamadı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi takım oldu.İlk yarıyı golsüz kapatmayı amaçlayan Beyoğlu Yeniçarşıspor'u sağlı sollu ataklarla kendi yarı alanına adeta hapsetti.Bu atakların birinde ceza sahası önünce kazandığı serbest vuruşu Adem Hakan Ali Denizer(8) kullandı.Üst direkden dönen topu tamamlayan Enes Nalbantoğlu(17) ev sahibi takımı 12.dakikada 1-0 öne geçirdi.
Bu golden sonra ataklarını dahada sıklaştıran ev sahibi Belediye Kütahyaspor 36.dakikada yine ceza sahası dışından Enes Nalbantoğlu (17)'nun düşürülmesi sonucunda kazandığı serbest vuruşu kullanan Adem Hakan Ali Denizer(8) topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu.2-0
Bu golden sonra rahatlayan ev sahibi takımın yaptığı ataklarda Beyoğlu Yeniçarşıspor'un kalecisi Emre Tümler (37) gole izin vermeyince ilk devre 2-0 ev sahibi takımın lehine bitti.
2.yarıya 2-0 önde olmanın avantajı ile sahaya çıkan Belediye Kütahyaspor, ben bu mağlubeti haketmedim diyen Beyoğlu Yeniçarşıspor karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyunca 52 dakikada kullanılan bir korner vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan İliyas Işık (11) durumu 2-1' e getirdi.Bu golden 9 dakika sonra yine aynı oyuncunun vuruşu ile skor 2-2 oldu.
Bu skordan sonra ev sahibi takımın atakları sonucu değiştirmeyince maç 2-2 berabere bitti.
BAL ligi 9.grup da ilk yarının sona ermesine bir hafta kala Belediye Kütahyaspor, 12 maç da topladığı 30 puan ile namağlup olarak lider durumda. 2.sırada 27 puanlı Bursa Yıldırımspor yer alıyor.
Grup lideri Belediye Kütahyaspor, İlk yarının son maçında deplasmanda 6.sırada yer alan Zaferspor ile karşılaşacak.
DORUK HABER- Hüdayim GÜLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.