Kütahya Yeşilayspor ile Çanakkale Atletik Spor Kardeş Kulüp Yolunda

13.10.2021 - 14:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2676+ kez okundu.
 

Kütahya Yeşilayspor ile Çanakkale Atletik Spor Kardeş Kulüp Yolunda

Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu As Başkan Eyüp CİHAN Çanakkale Atletik Spor Kulübünü ziyaret etti.
Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu As Başkan Eyüp CİHAN  Çanakkale  Atletik Spor Kulübünü ziyaret etti.  Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu As Başkan Eyüp Cihan, Çanakkale Atletik Spor Kulübünü ziyaret ederek;  Çanakkale Atletik Spor Kulübü Genel Koordinatörü Doğukan Özer ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında iki kulüp arasındaki dostluk havası bir kez daha hissedildi. Görüşmelerde iki kulübün altyapıları ve sporcularımızın geleceklerine dair değerlendirmelerde bulunurken iki kulüpte birbirlerini özel müsabakalar için şehirlerine davet etti. Çanakkale Atletik Spor Kulübü'nün kış ayları için planladığı kamp programına dair istişarelerde bulunulurken Cihan;  Çanakkale  Atletik Spor Kulübünü kış kampları için Kaplıcalar diyarı Kütahya'ya davet etti. Ayrıca kış kampı esnasında yapılacak hazırlık maçlarına dair görüşmelerde bulunulurken kulüplerin kardeş kulüp olarak ilan etmek içinde çalışmalar başlatılacağı belirtildi. - DORUK
Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu As Başkan Eyüp CİHAN Çanakkale Atletik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu As Başkan Eyüp CİHAN  Çanakkale  Atletik Spor Kulübünü ziyaret etti.

 Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu As Başkan Eyüp Cihan, Çanakkale Atletik Spor Kulübünü ziyaret ederek;  Çanakkale Atletik Spor Kulübü Genel Koordinatörü Doğukan Özer ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında iki kulüp arasındaki dostluk havası bir kez daha hissedildi. Görüşmelerde iki kulübün altyapıları ve sporcularımızın geleceklerine dair değerlendirmelerde bulunurken iki kulüpte birbirlerini özel müsabakalar için şehirlerine davet etti.

Çanakkale Atletik Spor Kulübü'nün kış ayları için planladığı kamp programına dair istişarelerde bulunulurken Cihan;  Çanakkale  Atletik Spor Kulübünü kış kampları için Kaplıcalar diyarı Kütahya'ya davet etti. Ayrıca kış kampı esnasında yapılacak hazırlık maçlarına dair görüşmelerde bulunulurken kulüplerin kardeş kulüp olarak ilan etmek içinde çalışmalar başlatılacağı belirtildi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.