Vali IŞIN: Gençlerimizin Heder Olmasına İzin Vermeyeceğiz

Asayiş 28.08.2023 - 01:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3229+ kez okundu.
 

Vali IŞIN: Gençlerimizin Heder Olmasına İzin Vermeyeceğiz

Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç’tan, ildeki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Musa Işın, uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç’tan, ildeki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Musa Işın, uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Uyuşturucu meselesinin Türkiye’nin en önemli meselelerinden birisi olduğunu ve mücadelenin kesintisiz sürdürüldüğünü kaydeden Vali Işın, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetini defalarca söylemiştir. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, mülki idare bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri ve İçişleri Bakanımızın gayretleriyle çok ciddi çalışmalar yapmaktadır” diye konuştu.  “Uyuşturucu Meselesini Kütahya’dan Tamamen Silmekte Kararlıyız” “Bizim amacımız uyuşturucu meselesini Kütahya’dan tamamen silmektir” diyen Valimiz Işın, bu konuda kararlı olduklarını ve özel çalışmalar yapıldığını aktardı. “2023’ün Son 8 Ayında 77 Kişi Tutuklandı” Emniyet güçlerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmaları ve elde edilen sonuçları paylaşan Valimiz Işın, 2022 yılında uyuşturucu satan 57 kişinin tutuklandığını bu rakamın 2023 yılının son 8 ayında 77 kişiye ulaştığını kaydetti. “Tutuklanma Oranı Yüzde 35 Arttı” Valimiz Işın, tutuklanma oranında yüzde 35 civarında bir artışın söz konusu olduğunu da sözlerine ekledi. “Uyuşturucu Satanları Adalete Teslim Edeceğiz” Uyuşturucu ile mücadelede iki türlü çalışma yürütüleceğini anlatan Valimiz Işın, ilk adımın uyuşturucu satanların mutlaka adalete teslim edilmesi olduğunu ve bu konuda asla taviz verilmeyeceğini kaydetti. “Gençlerimizin Heder Olmasına İzin Vermeyeceğiz” Terörde olduğu gibi uyuşturucu satanlarla da aynı kararlılıkla mücadele edileceğinin altını çizen Valimiz Işın, “Bu işi yapanlar bundan vazgeçsinler. Gençlerimizi zehirlemesinler. Toplumumuza zarar vermesinler. Gençlerimizin heder olmasına izin vermeyeceğiz. Tıpkı terörde olduğu gibi uyuşturucu satanlarda da aynı kararlılığı göstereceğiz” dedi. “Aileler Bizimle İş Birliği Yapsınlar” Ailelere de seslenen Vali Işın, “Gençlerimizin geleceği devletimiz ve bizim için ne kadar önemliyse aileleri için de o kadar önemlidir. Burada başarı ancak ailelerle birlikte elde edilebilir. Uyuşturucu kullananların bağımlılık illetinden kurtarılması için ailelerin de ciddi şekilde desteğine ihtiyacımız vardır. Ailelerimizin bu konuda güvenlik güçlerimize haber vermesi elzemdir. Bundan herhangi bir şekilde endişe etmelerine, çekinmelerine gerek yoktur” dedi.  - DORUK
Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç’tan, ildeki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Musa Işın, uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kütahya Valisi Musa Işın, İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç’tan, ildeki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Musa Işın, uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Uyuşturucu meselesinin Türkiye’nin en önemli meselelerinden birisi olduğunu ve mücadelenin kesintisiz sürdürüldüğünü kaydeden Vali Işın, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetini defalarca söylemiştir. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, mülki idare bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri ve İçişleri Bakanımızın gayretleriyle çok ciddi çalışmalar yapmaktadır” diye konuştu. 

“Uyuşturucu Meselesini Kütahya’dan Tamamen Silmekte Kararlıyız”

“Bizim amacımız uyuşturucu meselesini Kütahya’dan tamamen silmektir” diyen Valimiz Işın, bu konuda kararlı olduklarını ve özel çalışmalar yapıldığını aktardı.

“2023’ün Son 8 Ayında 77 Kişi Tutuklandı”

Emniyet güçlerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmaları ve elde edilen sonuçları paylaşan Valimiz Işın, 2022 yılında uyuşturucu satan 57 kişinin tutuklandığını bu rakamın 2023 yılının son 8 ayında 77 kişiye ulaştığını kaydetti.

“Tutuklanma Oranı Yüzde 35 Arttı”

Valimiz Işın, tutuklanma oranında yüzde 35 civarında bir artışın söz konusu olduğunu da sözlerine ekledi.

“Uyuşturucu Satanları Adalete Teslim Edeceğiz”

Uyuşturucu ile mücadelede iki türlü çalışma yürütüleceğini anlatan Valimiz Işın, ilk adımın uyuşturucu satanların mutlaka adalete teslim edilmesi olduğunu ve bu konuda asla taviz verilmeyeceğini kaydetti.

“Gençlerimizin Heder Olmasına İzin Vermeyeceğiz”

Terörde olduğu gibi uyuşturucu satanlarla da aynı kararlılıkla mücadele edileceğinin altını çizen Valimiz Işın, “Bu işi yapanlar bundan vazgeçsinler. Gençlerimizi zehirlemesinler. Toplumumuza zarar vermesinler. Gençlerimizin heder olmasına izin vermeyeceğiz. Tıpkı terörde olduğu gibi uyuşturucu satanlarda da aynı kararlılığı göstereceğiz” dedi.

“Aileler Bizimle İş Birliği Yapsınlar”

Ailelere de seslenen Vali Işın, “Gençlerimizin geleceği devletimiz ve bizim için ne kadar önemliyse aileleri için de o kadar önemlidir. Burada başarı ancak ailelerle birlikte elde edilebilir. Uyuşturucu kullananların bağımlılık illetinden kurtarılması için ailelerin de ciddi şekilde desteğine ihtiyacımız vardır. Ailelerimizin bu konuda güvenlik güçlerimize haber vermesi elzemdir. Bundan herhangi bir şekilde endişe etmelerine, çekinmelerine gerek yoktur” dedi.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.