Kütahya'daki Firmalar Zuchex Fuarında

Güncel 16.09.2021 - 09:15, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2604+ kez okundu.
 

Kütahya'daki Firmalar Zuchex Fuarında

Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük fuarına Kütahya’dan 9 firma katılıyor. 31. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 16 Eylül’de başlıyor!
Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı,  çoğu üretici 650 firma ile yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin ticari satın almacının katılımıyla, 16 – 19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. Bu yıl fuarda Kütahya’dan; Acar Frit, Ant Porselen, Aşanlar Seramik, Aydın El Sanatları, Heriş Seramik, Hermes Porselen, Kütahya Porselen, Tulu Porselen ve Ünsa Madencilik yer alıyor. Zuchex fuarında Heriş Seramik 2. Hall A-30 / B-30'da, Kütahya Porselen 2 Hall C-10 / C-12'de, Ünsa Madencilik 2 Hall A-10'da, Gürok Pazarlama Açık Alan A-10'da, Gürok Turizm Açık Alan A-20'de yer almaktadır. T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB’in destekleriyle Tarsus Turkey tarafından 31.’si düzenlenen Zuchex, iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze buluşma olmasından ötürü, 10 milyar dolar büyüklüğe sahip Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü açısından büyük önem taşıyor. Son fuarda 108 ülkeden 32 bin 734 satın almacı ile 574 katılımcı firmayı bir araya getiren Zuchex’te, dört gün boyunca 1 milyar doların üzerinde ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor. #yenidenbuluşuyoruz sloganıyla 10 salon ve toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek Zuchex 2021’de “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmaların en yeni koleksiyonları ve 2022 tasarımları bir arada sergilenirken, ziyaretçiler, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin geleceğini, fuarda bugünden görme fırsatı bulacak. İşte Kütahya'dan Züchex Fuarına katılan firmalarla ilgili bilgiler; HERİŞ SERAMİK VE TURİZM SAN. A.Ş. 2 HALL | A-30 / B-30 Güral Porselen geleneksel zanaat bilgisini ve estetik anlayışını çağdaş üretim teknikleriyle birleştirerek 1989'dan beri kusursuz porselenler üretmektedir. Köklü kurum kültürü ve modern üretim tekniklerini aynı anda kullanarak sektörde özel bir yer edinmiştir. Özel formlar için robotik çözümler geliştiren Güral Porselen, bu üretim tekniğiyle hem kalitede, hem de üretim kapasitesinde önemli artışlar kaydetmiştir. Güral Porselen, yurt içinde zanaat kültürünü ve değerlerini yaşatırken dünyada da özellikle HoReCa sektöründe ülkemizi temsil eden en önemli şirketlerden biridir. KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. 2 HALL | C-10 / C-12 ÜNSA MADENCİLİK TURİZM ENERJİ SERAMİK ORMAN ÜRÜNLERİ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş. 2 HALL | A-10 2006 yılında Kütahya'da kurulan Keramika, Türkiye'nin en büyük Seramik fabrikalarındandır. Yıllık 60 Milyondan fazla üretim kapasitesine sahip olan firma, 90 ülkeye ihracat yapmaktadır. GÜROK PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. AÇIK ALAN | A-10 GÜROK TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. AÇIK ALAN | A-20 - DORUK
Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük fuarına Kütahya’dan 9 firma katılıyor. 31. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 16 Eylül’de başlıyor!

Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı,  çoğu üretici 650 firma ile yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin ticari satın almacının katılımıyla, 16 – 19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. Bu yıl fuarda Kütahya’dan; Acar Frit, Ant Porselen, Aşanlar Seramik, Aydın El Sanatları, Heriş Seramik, Hermes Porselen, Kütahya Porselen, Tulu Porselen ve Ünsa Madencilik yer alıyor.

Zuchex fuarında Heriş Seramik 2. Hall A-30 / B-30'da, Kütahya Porselen 2 Hall C-10 / C-12'de, Ünsa Madencilik 2 Hall A-10'da, Gürok Pazarlama Açık Alan A-10'da, Gürok Turizm Açık Alan A-20'de yer almaktadır.

T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB’in destekleriyle Tarsus Turkey tarafından 31.’si düzenlenen Zuchex, iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze buluşma olmasından ötürü, 10 milyar dolar büyüklüğe sahip Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü açısından büyük önem taşıyor. Son fuarda 108 ülkeden 32 bin 734 satın almacı ile 574 katılımcı firmayı bir araya getiren Zuchex’te, dört gün boyunca 1 milyar doların üzerinde ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor.

#yenidenbuluşuyoruz sloganıyla 10 salon ve toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek Zuchex 2021’de “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmaların en yeni koleksiyonları ve 2022 tasarımları bir arada sergilenirken, ziyaretçiler, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin geleceğini, fuarda bugünden görme fırsatı bulacak.

İşte Kütahya'dan Züchex Fuarına katılan firmalarla ilgili bilgiler;

HERİŞ SERAMİK VE TURİZM SAN. A.Ş.

2 HALL | A-30 / B-30

Güral Porselen geleneksel zanaat bilgisini ve estetik anlayışını çağdaş üretim teknikleriyle birleştirerek 1989'dan beri kusursuz porselenler üretmektedir. Köklü kurum kültürü ve modern üretim tekniklerini aynı anda kullanarak sektörde özel bir yer edinmiştir. Özel formlar için robotik çözümler geliştiren Güral Porselen, bu üretim tekniğiyle hem kalitede, hem de üretim kapasitesinde önemli artışlar kaydetmiştir. Güral Porselen, yurt içinde zanaat kültürünü ve değerlerini yaşatırken dünyada da özellikle HoReCa sektöründe ülkemizi temsil eden en önemli şirketlerden biridir.

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.

2 HALL | C-10 / C-12

ÜNSA MADENCİLİK TURİZM ENERJİ SERAMİK ORMAN ÜRÜNLERİ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş.

2 HALL | A-10

2006 yılında Kütahya'da kurulan Keramika, Türkiye'nin en büyük Seramik fabrikalarındandır. Yıllık 60 Milyondan fazla üretim kapasitesine sahip olan firma, 90 ülkeye ihracat yapmaktadır.

GÜROK PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş.

AÇIK ALAN | A-10

GÜROK TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş.

AÇIK ALAN | A-20 - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.