Kütahya Belediyesi'nden İlimizin Tanıtımına Önemli Destek

Spor 05.08.2021 - 15:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3473+ kez okundu.
 

Kütahya Belediyesi'nden İlimizin Tanıtımına Önemli Destek

Yoncalı’ya gelen misafirlerin Kütahya’mızın tarihi ve kültürel noktalarını gezmeleri, şehir merkezinde alışveriş yapmaları ve çini ürünlerine daha kolay erişebilmeleri adına işbirliği protokolü imzalandı. Kütahya Belediyesi ve Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Derneği arasında imzalanan protokolle artık Yoncalı’da konaklayan misafirler Kütahya’yı daha yakından tanıma imkanına kavuşacaklar.  Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Derneğinden gelen talebi olumlu karşıladıklarını belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, imzalanan protokol gereği Yoncalı’da konuklayan misafirlerin Kütahya şehir merkezinde gezdirilmesi için ve Kütahya’nın tanıtılması noktasında önemli bir protokole imza attıklarını belirtti. Başkan Işık, “Şehrimizin güzide turizm merkezinde yatırım yapmış olan Yoncalı işletme sahiplerimizle hayırlı bir işbirliği protokolünü imzalamak amacıyla bir aradayız. Kütahya Belediyemiz ile Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Derneği arasında, özellikle yöremize gelen misafirlerimizin şehrimizin tanıtımı amacıyla gezdirilmesi, kültürel ve sosyal etkinliklerde ortaklaşa hareket edebilmesi adına derneğimiz ile belediyemiz arasında bir protokol metni hazırladık. Bu metin kapsamında bundan sonra şehrimizi bir bütün olarak değerlendirecek imkanlara kavuşacağız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımız Cafer Küçük ve Yoncalı yatırımcılarımıza, işletme sahiplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.    Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Dernek Başkanı Cafer Küçük, “Yoncalı’ya gelen misafirlerimizin otellerimize yaptığı talep üzerine ‘Yoncalı’da etkin bir yer yok. Bizim canımız sıkılıyor. Bizi gezdirebilir misiniz? Talepleri üzerine derneğimize kayıtlı olan üyelerimiz, belediye ile işbirliğinde gezi otobüsü tahsis edebilir mi? Kütahya’nın tarihi ve kültürel noktalarını gezme imkanı ve çini atölyeleri ile satış noktalarını misafirlerimizi gezdirelim talepleri oldu. Bu talepleri Kütahya Belediyesine aktardık. Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, bu talebimizi olumlu karşıladı. Dernek adına bunu yapabileceğimizi ifade ettik. Kütahya Belediyemiz bugüne kadar yapılmamış olanların yapılması için fedakarca yanımızda oldular. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir proje başlatılmış oldu. Kütahya’nın tarihini, kültürünü gelen misafirlerimize anlatıp gezdireceğiz” ifadelerini kullandı.  Atılan imzaların ardından Yoncalı’da işletmeleri bulunan yatırımcılarda konu ile ilgili görüşlerini bildirerek Başkan Işık’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  - DORUK

Yoncalı’ya gelen misafirlerin Kütahya’mızın tarihi ve kültürel noktalarını gezmeleri, şehir merkezinde alışveriş yapmaları ve çini ürünlerine daha kolay erişebilmeleri adına işbirliği protokolü imzalandı. Kütahya Belediyesi ve Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Derneği arasında imzalanan protokolle artık Yoncalı’da konaklayan misafirler Kütahya’yı daha yakından tanıma imkanına kavuşacaklar. 

Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Derneğinden gelen talebi olumlu karşıladıklarını belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, imzalanan protokol gereği Yoncalı’da konuklayan misafirlerin Kütahya şehir merkezinde gezdirilmesi için ve Kütahya’nın tanıtılması noktasında önemli bir protokole imza attıklarını belirtti. Başkan Işık, “Şehrimizin güzide turizm merkezinde yatırım yapmış olan Yoncalı işletme sahiplerimizle hayırlı bir işbirliği protokolünü imzalamak amacıyla bir aradayız. Kütahya Belediyemiz ile Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Derneği arasında, özellikle yöremize gelen misafirlerimizin şehrimizin tanıtımı amacıyla gezdirilmesi, kültürel ve sosyal etkinliklerde ortaklaşa hareket edebilmesi adına derneğimiz ile belediyemiz arasında bir protokol metni hazırladık. Bu metin kapsamında bundan sonra şehrimizi bir bütün olarak değerlendirecek imkanlara kavuşacağız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımız Cafer Küçük ve Yoncalı yatırımcılarımıza, işletme sahiplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 


Kütahya Termal ve Sağlık Turizm Dernek Başkanı Cafer Küçük, “Yoncalı’ya gelen misafirlerimizin otellerimize yaptığı talep üzerine ‘Yoncalı’da etkin bir yer yok. Bizim canımız sıkılıyor. Bizi gezdirebilir misiniz? Talepleri üzerine derneğimize kayıtlı olan üyelerimiz, belediye ile işbirliğinde gezi otobüsü tahsis edebilir mi? Kütahya’nın tarihi ve kültürel noktalarını gezme imkanı ve çini atölyeleri ile satış noktalarını misafirlerimizi gezdirelim talepleri oldu. Bu talepleri Kütahya Belediyesine aktardık. Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, bu talebimizi olumlu karşıladı. Dernek adına bunu yapabileceğimizi ifade ettik. Kütahya Belediyemiz bugüne kadar yapılmamış olanların yapılması için fedakarca yanımızda oldular. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir proje başlatılmış oldu. Kütahya’nın tarihini, kültürünü gelen misafirlerimize anlatıp gezdireceğiz” ifadelerini kullandı. 
Atılan imzaların ardından Yoncalı’da işletmeleri bulunan yatırımcılarda konu ile ilgili görüşlerini bildirerek Başkan Işık’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.