Kütahya Barosu, İftiharla Sunar! :)

Güncel 22.04.2020 - 18:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3671+ kez okundu.
 

Kütahya Barosu, İftiharla Sunar! :)

Kütahya Barosu Avukatlarının çocuklarının, bayrak yada Atatürk resimli tşörtleri ve ellerinde bayraklarla ailelerinin çekimi ile 23 Nisan'a özel hazırlanan video takdire şayan.
Kütahya Barosu Avukatlarının çocuklarının, bayrak yada Atatürk resimli tşörtleri ve ellerinde bayraklarla ailelerinin çekimi ile 23 Nisan'a özel hazırlanan video takdire şayan. Çok güzel konulara değinen Avukat çocukları dünyadaki çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramının 23 Nisan olduğu; dil, din, ırk ayrımı yapmadıkları; okullarını, arkadaşlarını özlediklerini ama hayat eve sığar diyerek evde kaldıklarını belirttiler. Akıllı Yumurcaklar, bayramlarına sahip çıkarak; 23 Nisan saat 21.00’de herkesi ellerine bayraklarını alarak balkonlarında İstiklal Marşımızı söylemeye davet ettiler. Minik yumurcakların iftiharla sunduğu videoda; "Kütahya Barosu iftiharla sunar. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın, bizim bayramımız olduğunu biliyor musunuz? Biz çocuklar dil, din, ırk ayırmayız. Farklılıklarımızın bizi özel yaptığını hep aklımızda tutarız. Haklarımız var, yaşama, sağlık, eğitim, oyun oynama hakkımız. Özgürce kendimizi ifade edebilme hakkımız. Hayat eve sığar diye, evde kalıyoruz. Vatanı korumanın, çocukları korumaktan geçtiğini biliyoruz. Bir çoğumuz rengarenk gökkuşakları yaptık, camlarımıza astık. Okulumuzu, arkadaşlarımızı çok özledik. Ama 100 yıl önce Gazi Meclisimizin açılışında bize armağan edilmiş bayramımız var. Evde kalmak, coşkumuzu azaltmayacak. Biz Türk çocuklarıyız, hangi zorluk bizi durduracak şaşarız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılını coşkuyla hep birlikte kutlayacağız. O zaman hadi herkesi 23 Nisan saat 21:00'de balkonlarımıza İstiklal Marşımızı söylemeye davet ediyoruz. Elimizde bayraklarımızla hep bir ağızdan, Yaşasın 23 Nisan! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Mustafa Kemal ATATÜRK!" ifadelerine yer verdiler. Tebrikler Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM nezdinde, tüm Avukatlarımız ve onların minik ama yüreği vatan ve Atatürk sevgisiyle dolu çocukları... DORUK Gazetesi olarak biz de sizin yaptığınız bu güzelliği iftiharla haber yapıp, yayınlıyoruz! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun! - DORUK Fatma Çakır
Kütahya Barosu Avukatlarının çocuklarının, bayrak yada Atatürk resimli tşörtleri ve ellerinde bayraklarla ailelerinin çekimi ile 23 Nisan'a özel hazırlanan video takdire şayan.

Kütahya Barosu Avukatlarının çocuklarının, bayrak yada Atatürk resimli tşörtleri ve ellerinde bayraklarla ailelerinin çekimi ile 23 Nisan'a özel hazırlanan video takdire şayan.

Çok güzel konulara değinen Avukat çocukları dünyadaki çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramının 23 Nisan olduğu; dil, din, ırk ayrımı yapmadıkları; okullarını, arkadaşlarını özlediklerini ama hayat eve sığar diyerek evde kaldıklarını belirttiler. Akıllı Yumurcaklar, bayramlarına sahip çıkarak; 23 Nisan saat 21.00’de herkesi ellerine bayraklarını alarak balkonlarında İstiklal Marşımızı söylemeye davet ettiler.

Minik yumurcakların iftiharla sunduğu videoda; "Kütahya Barosu iftiharla sunar. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın, bizim bayramımız olduğunu biliyor musunuz? Biz çocuklar dil, din, ırk ayırmayız. Farklılıklarımızın bizi özel yaptığını hep aklımızda tutarız. Haklarımız var, yaşama, sağlık, eğitim, oyun oynama hakkımız. Özgürce kendimizi ifade edebilme hakkımız. Hayat eve sığar diye, evde kalıyoruz.

Vatanı korumanın, çocukları korumaktan geçtiğini biliyoruz. Bir çoğumuz rengarenk gökkuşakları yaptık, camlarımıza astık. Okulumuzu, arkadaşlarımızı çok özledik. Ama 100 yıl önce Gazi Meclisimizin açılışında bize armağan edilmiş bayramımız var. Evde kalmak, coşkumuzu azaltmayacak.

Biz Türk çocuklarıyız, hangi zorluk bizi durduracak şaşarız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılını coşkuyla hep birlikte kutlayacağız. O zaman hadi herkesi 23 Nisan saat 21:00'de balkonlarımıza İstiklal Marşımızı söylemeye davet ediyoruz. Elimizde bayraklarımızla hep bir ağızdan, Yaşasın 23 Nisan! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Mustafa Kemal ATATÜRK!" ifadelerine yer verdiler.

Tebrikler Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM nezdinde, tüm Avukatlarımız ve onların minik ama yüreği vatan ve Atatürk sevgisiyle dolu çocukları... DORUK Gazetesi olarak biz de sizin yaptığınız bu güzelliği iftiharla haber yapıp, yayınlıyoruz! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun! - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.