KÜTAHYA AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE..

Güncel 24.12.2019 - 23:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2489+ kez okundu.
 

KÜTAHYA AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE..

Belediye Kütahyaspor, Amatör spor Kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek birlik mesajları verildi.
  Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel Kütahya amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile Bengisu tesislerinde bir araya geldi. Toplantıya Kütahya Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu, TÜFAD Başkanı Prof.Dr.Mehmet Acet, Futbol İl temsilcisi Nuri Ercura, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk ile İl,İlçe,Köy Amatör Spor kulüpleri Başkan ve Yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz yaptı.Toplantının amacının BALLİGİ 9.Grupda namağlup olarak, en yakın rakibinden 5 puan önde ilk yarıyı tamamlayan Belediye Kütahyaspor ile Kütahya Amatör gruplarında mücadele eden takımların el ele vermesi birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Belediye Kütahyaspor'un 3.lige çıkmasının sağlanması oldugunun altını çizerek, eski kırgınlıkları ve dargınlıkları bırakarak Kütahyaspor'un alt kadrosu gibi hareket ederek profesyonel ligde takıma futbolcuları ile destek vermelerini istedi. Kütahya Belediye spordan sorumlu Başkan yardımcısı Abdullah Damcı'da yaptığı konuşmada, Eski Kütahyaspordan futbolcu dahil bir tek iğne almadan sıfırdan takım kurduklarını ve profesyonel takımlarda dahi olmayan şeffaflıkda bir yönetim sergilediklerini, Kimseden para istemediklerini, bilboartlara ilan vererek hesap numaralarına yardım yapmak isteyenlerin yapabileceklerini söylediklerini,sadece Diyarbakırlı bir iş adamının 15 bin lira bağış yaptığını söyledi.Başta Belediye Başkanımız Prof.Dr. Alim Işık olmak üzere birlik ve beraberlik içinde takımı bu duruma getirdiklerini anlattı ve amatör takımların birlik ve beraberliğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel ise Bir şehir takımın heleki bu şehir takımı Kütahyaspor ise amatör kümede asla olmaması gerektiği, İstanbul ve en son Bursa Zaferspor deplasmanlarında plastik sandalye ve masadan oluşan hücre gibi protokol de oturtulduklarını,koskoca bir şehir takımının böyle çamur da olmamasını söylerken asla amatör kulüplerimize hakaret olarak algılanmaması gerektiğini eğer varsa bir yanlış anlamaya neden olan söylemim sizlerden özür diliyorum.Kütahyasporun yeri buralar değil,sizlerinde desteği ve birlikteliği ile inşallah bu sene 3.lige adım atacağız ve bu bir başlangıç olacaktır.Sizlerden birlik ve beraberlik istiyorum.Kütahyada her türlü sportif faaliyetlerde hep birlikde hareket edersek her türlü zorluğun altından kalkarız.Birlik olamazsak finallerde diğer İllerin takımları arasında ezilip gideriz dedi. Daha sonra tüm amatör takım yöneticilerinden sorunları hakkında açıklama istendi Kulüp Başkan ve yöneticileri kendilerinin sorunları hakkında istişarede bulunarak sorunlarını dile getirdiler. Mahalle ve Köylere yapılması düşünülen semt sahaları ve diğer ihtiyaçların karşılanması konularında görüşler aktarıldı. Her konu birlik ve beraberlik mesajı verildi DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Belediye Kütahyaspor, Amatör spor Kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek birlik mesajları verildi.

 

Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel Kütahya amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile Bengisu tesislerinde bir araya geldi.

Toplantıya Kütahya Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu, TÜFAD Başkanı Prof.Dr.Mehmet Acet, Futbol İl temsilcisi Nuri Ercura, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk ile İl,İlçe,Köy Amatör Spor kulüpleri Başkan ve Yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz yaptı.Toplantının amacının BALLİGİ 9.Grupda namağlup olarak, en yakın rakibinden 5 puan önde ilk yarıyı tamamlayan Belediye Kütahyaspor ile Kütahya Amatör gruplarında mücadele eden takımların el ele vermesi birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Belediye Kütahyaspor'un 3.lige çıkmasının sağlanması oldugunun altını çizerek, eski kırgınlıkları ve dargınlıkları bırakarak Kütahyaspor'un alt kadrosu gibi hareket ederek profesyonel ligde takıma futbolcuları ile destek vermelerini istedi.

Kütahya Belediye spordan sorumlu Başkan yardımcısı Abdullah Damcı'da yaptığı konuşmada, Eski Kütahyaspordan futbolcu dahil bir tek iğne almadan sıfırdan takım kurduklarını ve profesyonel takımlarda dahi olmayan şeffaflıkda bir yönetim sergilediklerini, Kimseden para istemediklerini, bilboartlara ilan vererek hesap numaralarına yardım yapmak isteyenlerin yapabileceklerini söylediklerini,sadece Diyarbakırlı bir iş adamının 15 bin lira bağış yaptığını söyledi.Başta Belediye Başkanımız Prof.Dr. Alim Işık olmak üzere birlik ve beraberlik içinde takımı bu duruma getirdiklerini anlattı ve amatör takımların birlik ve beraberliğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel ise Bir şehir takımın heleki bu şehir takımı Kütahyaspor ise amatör kümede asla olmaması gerektiği, İstanbul ve en son Bursa Zaferspor deplasmanlarında plastik sandalye ve masadan oluşan hücre gibi protokol de oturtulduklarını,koskoca bir şehir takımının böyle çamur da olmamasını söylerken asla amatör kulüplerimize hakaret olarak algılanmaması gerektiğini eğer varsa bir yanlış anlamaya neden olan söylemim sizlerden özür diliyorum.Kütahyasporun yeri buralar değil,sizlerinde desteği ve birlikteliği ile inşallah bu sene 3.lige adım atacağız ve bu bir başlangıç olacaktır.Sizlerden birlik ve beraberlik istiyorum.Kütahyada her türlü sportif faaliyetlerde hep birlikde hareket edersek her türlü zorluğun altından kalkarız.Birlik olamazsak finallerde diğer İllerin takımları arasında ezilip gideriz dedi.

Daha sonra tüm amatör takım yöneticilerinden sorunları hakkında açıklama istendi Kulüp Başkan ve yöneticileri kendilerinin sorunları hakkında istişarede bulunarak sorunlarını dile getirdiler. Mahalle ve Köylere yapılması düşünülen semt sahaları ve diğer ihtiyaçların karşılanması konularında görüşler aktarıldı. Her konu birlik ve beraberlik mesajı verildi DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.