Kültür Turizm Müdürü ve Müftü, Cemiyeti Ziyaret Etti

Spor 12.01.2021 - 02:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3527+ kez okundu.
 

Kültür Turizm Müdürü ve Müftü, Cemiyeti Ziyaret Etti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kültür Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL ve Müftü Hüseyin DEMİRTAŞ Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu ziyaret ederek, basın mensuplarının gününü kutladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kültür Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL ve Müftü Hüseyin DEMİRTAŞ Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu ziyaret ederek, basın mensuplarının gününü kutladı.  Müdürler çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Cemiyet Başkanı Erkan SAĞLAM da ilimizdeki basın kuruluşları ve basının sıkıntıları, durumu hakkında bilgiler verdi. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Kütahya konuşuldu.  Yardıma, bakış açısına, katkınıza ihtiyacımız var diyen Kültür Turizm İl Müdürü Zekeriya ÜNAL: "Gününüzü kutluyoruz, eskiden olsa kaleminize ve yüreğinize güç kuvvet versin denilirdi şimdi artık klavyenize, mouse'unuza, ekranınıza, sesinize, yüreğinize güç kuvvet, kudret versin inşallah. Sizlerin kurumlarımıza, şehrimize, vatandaşlarımıza katkınız büyük" dedi.   Kütahya Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ ise; "Dil ve kalem; okumanın eylemi dil üzerine, insanın fikirlerini beyan aracıdır bunlar. Dil ile konuşarak, kalem ile yazarak kelimeler üzerinden. Dinimizin ilk emri de Oku'dur, bunun üzerine başlamıştır.  İlk çıkışı Okuma ve kalem ile başlamıştır. Bu yüzden yaptığınız meslek gereği, insanların doğruyu, güzeli, hakkaniyetli bir şekilde okumasını sağlamalısınız. Bu vesileyle sizin nezdinizde çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz" dedi.  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM ise; "Ziyaretinizden ve böyle anlamlı bir günde bizlerin yanında olduğunuz için sizlere tüm meslektaşlarım adına teşekkür ederim. Kütahya için bizlerin yapması gereken her ne olursa biz varız" dedi.  Günün anısına Kültür Turizm İl Müdürü ÜNAL, Cemiyet Başkanı SAĞLAM'a Aizanoi Antik Kentinin bulunduğu çini tabak hediye etti. Müftü ve Müdürün Cemiyette gerçekleştirdiği kutlama programında Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Başkan Yardımcısı Fatma ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan OKÇU ve Mehmet SAKA katıldı. - DORUK 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kültür Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL ve Müftü Hüseyin DEMİRTAŞ Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu ziyaret ederek, basın mensuplarının gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kültür Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL ve Müftü Hüseyin DEMİRTAŞ Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu ziyaret ederek, basın mensuplarının gününü kutladı. 


Müdürler çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Cemiyet Başkanı Erkan SAĞLAM da ilimizdeki basın kuruluşları ve basının sıkıntıları, durumu hakkında bilgiler verdi. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Kütahya konuşuldu. 


Yardıma, bakış açısına, katkınıza ihtiyacımız var diyen Kültür Turizm İl Müdürü Zekeriya ÜNAL: "Gününüzü kutluyoruz, eskiden olsa kaleminize ve yüreğinize güç kuvvet versin denilirdi şimdi artık klavyenize, mouse'unuza, ekranınıza, sesinize, yüreğinize güç kuvvet, kudret versin inşallah. Sizlerin kurumlarımıza, şehrimize, vatandaşlarımıza katkınız büyük" dedi.

 
Kütahya Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ ise; "Dil ve kalem; okumanın eylemi dil üzerine, insanın fikirlerini beyan aracıdır bunlar. Dil ile konuşarak, kalem ile yazarak kelimeler üzerinden. Dinimizin ilk emri de Oku'dur, bunun üzerine başlamıştır.  İlk çıkışı Okuma ve kalem ile başlamıştır. Bu yüzden yaptığınız meslek gereği, insanların doğruyu, güzeli, hakkaniyetli bir şekilde okumasını sağlamalısınız. Bu vesileyle sizin nezdinizde çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz" dedi. 


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM ise; "Ziyaretinizden ve böyle anlamlı bir günde bizlerin yanında olduğunuz için sizlere tüm meslektaşlarım adına teşekkür ederim. Kütahya için bizlerin yapması gereken her ne olursa biz varız" dedi. 


Günün anısına Kültür Turizm İl Müdürü ÜNAL, Cemiyet Başkanı SAĞLAM'a Aizanoi Antik Kentinin bulunduğu çini tabak hediye etti.


Müftü ve Müdürün Cemiyette gerçekleştirdiği kutlama programında Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Başkan Yardımcısı Fatma ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan OKÇU ve Mehmet SAKA katıldı. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.