KSBÜ'ye Cumhurbaşkanlığı'ndan 4.6 Milyon Destek

Eğitim 22.10.2020 - 15:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2023+ kez okundu.
 

KSBÜ'ye Cumhurbaşkanlığı'ndan 4.6 Milyon Destek

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KUYAM) oluşturduğu proje, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından kabul edildi. KUYAM’ın projesine 4 milyon 636 bin lira destek sağlanacak.
KSBÜ tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına sunulan Araştırma Altyapısı Proje başvurusu kabul edildi. Projeye 4 milyon 636 bin TL destek sağlanacak. Proje yürütücülüğünü Rektör Prof. Dr. Vural KAVUNCU yapıyor. KUYAM’IN TEKNİK ALTYAPISI GELİŞTİRİLECEK KUYAM teknik altyapısının geliştirilmesi hedeflenen ve kabul edilen projede “Moleküler Tıp”, “Kök Hücre ve Hücre Kültürü”, “Biyo-inovatif Teknolojiler” ile “Adli Bilimler ve Toksikoloji” alanlarında altyapı ve cihaz parkurunun genişletilmesi amaçlanıyor.   Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cansu ÖZBAYER altyapı ve cihaz parkurunun neden genişletilmesi gerektiği ile ilgili, “Sağlık alanında nitelikli araştırmaların yapılabilmesi, hastalıkların moleküler temelleri ve hedefe yönelik tedavi stratejilerinin geliştirilebilmesi için; moleküler, hücresel ve biyo-inovatif yaklaşımlara ihtiyaç duyuluyor.” dedi.  Danışman ÖZBAYER projede emeği geçen araştırmacılara ve KUYAM ekibine teşekkür etti. KUYAM ALTYAPISI EVRENSEL DÜZEYDE VE GÜNCEL OLACAK Bu proje ile KUYAM altyapısı evrensel düzeyde ve güncel olacak. Böylelikle, araştırma yapmak isteyen tüm araştırmacılara gerekli olanaklar sağlanmış olacak. - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KUYAM) oluşturduğu proje, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından kabul edildi. KUYAM’ın projesine 4 milyon 636 bin lira destek sağlanacak.

KSBÜ tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına sunulan Araştırma Altyapısı Proje başvurusu kabul edildi. Projeye 4 milyon 636 bin TL destek sağlanacak. Proje yürütücülüğünü Rektör Prof. Dr. Vural KAVUNCU yapıyor.

KUYAM’IN TEKNİK ALTYAPISI GELİŞTİRİLECEK

KUYAM teknik altyapısının geliştirilmesi hedeflenen ve kabul edilen projede “Moleküler Tıp”, “Kök Hücre ve Hücre Kültürü”, “Biyo-inovatif Teknolojiler” ile “Adli Bilimler ve Toksikoloji” alanlarında altyapı ve cihaz parkurunun genişletilmesi amaçlanıyor.  

Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cansu ÖZBAYER altyapı ve cihaz parkurunun neden genişletilmesi gerektiği ile ilgili, “Sağlık alanında nitelikli araştırmaların yapılabilmesi, hastalıkların moleküler temelleri ve hedefe yönelik tedavi stratejilerinin geliştirilebilmesi için; moleküler, hücresel ve biyo-inovatif yaklaşımlara ihtiyaç duyuluyor.” dedi. 

Danışman ÖZBAYER projede emeği geçen araştırmacılara ve KUYAM ekibine teşekkür etti.

KUYAM ALTYAPISI EVRENSEL DÜZEYDE VE GÜNCEL OLACAK

Bu proje ile KUYAM altyapısı evrensel düzeyde ve güncel olacak. Böylelikle, araştırma yapmak isteyen tüm araştırmacılara gerekli olanaklar sağlanmış olacak. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.