KSBÜ Rektörü Vural KAVUNCU, En Başarılı Rektörler Arasında

Eğitim 10.02.2021 - 22:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3572+ kez okundu.
 

KSBÜ Rektörü Vural KAVUNCU, En Başarılı Rektörler Arasında

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Türkiye’nin en başarılı rektörleri arasında. Akademik camiada başarı durumunu ölçen h- endeksine göre Prof. Dr. Vural Kavuncu, Türkiye’nin en başarılı rektörleri arasında. Google Akademik’in son verilerine göre, Rektör Kavuncu’nun H- endeksi 23, bilimsel çalışmalarından alıntılanma ise 1842. Daha önce Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan araştırmada Rektör Kavuncu; ODTÜ, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi rektörleri ile üst sıralarda yer almıştı. H-endeksi, bir araştırmacının ne kadar verimli ve etkili olduğunu gösteren sayısal bir göstergedir. - DORUK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Türkiye’nin en başarılı rektörleri arasında.

Akademik camiada başarı durumunu ölçen h- endeksine göre Prof. Dr. Vural Kavuncu, Türkiye’nin en başarılı rektörleri arasında. Google Akademik’in son verilerine göre, Rektör Kavuncu’nun H- endeksi 23, bilimsel çalışmalarından alıntılanma ise 1842.

Daha önce Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan araştırmada Rektör Kavuncu; ODTÜ, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi rektörleri ile üst sıralarda yer almıştı. H-endeksi, bir araştırmacının ne kadar verimli ve etkili olduğunu gösteren sayısal bir göstergedir. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.