KSBÜ Rektörü, Tekerlekli Sandalye Dans Spor Yarışmasındaki Madalyalı Sporcuları Tebrik Etti

06.08.2021 - 00:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3250+ kez okundu.
 

KSBÜ Rektörü, Tekerlekli Sandalye Dans Spor Yarışmasındaki Madalyalı Sporcuları Tebrik Etti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay ile birlikte Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübüne iade-i ziyarette bulunarak, şampiyonadaki başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.
Ziyaret sırasında Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Hatice Yakar ve sporcuları yer aldı. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu, geçtiğimiz ay Antalya’da düzenlenen Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Sporu 4. Türkiye Şampiyonası’nda dereceyle dönen sporcuları tebrik etti. Rektör Kavuncu: "Doğrusu Antalya’da düzenlenen Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Spor yarışmasına uğurlarken madalyalarla döneceklerini tahmin etmemiştim. Teknik direktörleri #KSBÜ Engelli Merkezi Ali Osman Altınay olunca özgüvenleri tavan yapmış, gözleri daha yükseklerde. Bugün Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübünde misafirleri oldum, hem başarılarını kutladık hem projelerden konuştuk. Tebrikler Hatice Yakar başkan, tebrikler arkadaşlar. Çay ikramı ve güzel sohbetiniz için ayrıca teşekkürler" dedi. KSBÜ Rektörü Kavuncu'nun samimi ve duyarlı yaklaşımı dolayısıyla hedeflerinin Avrupa'da şampiyonluk olduğunu belirten Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Gençlik Komisyon Başkanı Hüseyin Ayyıldız ise; " Başarılar elbette elde edilir tekrarlanır, ancak burada önemli olan sporcunun arkasındaki güç ve layık olma gururudur.. Bu konuda bizlerin arkasındaki güç olduğunuz, samimiyetiniz ve duyarlılığınızdan dolayı bizler de sizlere layık olmak için çalıştık. İnşallah şimdi ki hedef Avrupa'da Şanlı Türk Bayrağımızı gururlu bir şekilde dalgalandırıp, Kütahya'mıza ve sizlere tekrardan bir gurur yaşatmak. Güzel düşüncelerinizden ve samimiyetinizden dolayı çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.." ifadelerini kullandı. Başkan Yakar, sporcuların olimpiyatlar başta olmak üzere, yurt dışında gerçekleştirilecek olan yarışmaları da hedeflediklerini belirterek, faaliyetler hakkında Rektör Kavuncu’ya bilgi verdi. Kavuncu da KSBÜ’nün engellilere yönelik projelerinden bahsederek, bundan sonraki katılacakları yarışmalarda sporculara başarılar diledi. - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay ile birlikte Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübüne iade-i ziyarette bulunarak, şampiyonadaki başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Ziyaret sırasında Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Hatice Yakar ve sporcuları yer aldı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu, geçtiğimiz ay Antalya’da düzenlenen Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Sporu 4. Türkiye Şampiyonası’nda dereceyle dönen sporcuları tebrik etti.

Rektör Kavuncu: "Doğrusu Antalya’da düzenlenen Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Spor yarışmasına uğurlarken madalyalarla döneceklerini tahmin etmemiştim. Teknik direktörleri #KSBÜ Engelli Merkezi Ali Osman Altınay olunca özgüvenleri tavan yapmış, gözleri daha yükseklerde. Bugün Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübünde misafirleri oldum, hem başarılarını kutladık hem projelerden konuştuk. Tebrikler Hatice Yakar başkan, tebrikler arkadaşlar. Çay ikramı ve güzel sohbetiniz için ayrıca teşekkürler" dedi.

KSBÜ Rektörü Kavuncu'nun samimi ve duyarlı yaklaşımı dolayısıyla hedeflerinin Avrupa'da şampiyonluk olduğunu belirten Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Gençlik Komisyon Başkanı Hüseyin Ayyıldız ise; " Başarılar elbette elde edilir tekrarlanır, ancak burada önemli olan sporcunun arkasındaki güç ve layık olma gururudur.. Bu konuda bizlerin arkasındaki güç olduğunuz, samimiyetiniz ve duyarlılığınızdan dolayı bizler de sizlere layık olmak için çalıştık. İnşallah şimdi ki hedef Avrupa'da Şanlı Türk Bayrağımızı gururlu bir şekilde dalgalandırıp, Kütahya'mıza ve sizlere tekrardan bir gurur yaşatmak. Güzel düşüncelerinizden ve samimiyetinizden dolayı çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.." ifadelerini kullandı.

Başkan Yakar, sporcuların olimpiyatlar başta olmak üzere, yurt dışında gerçekleştirilecek olan yarışmaları da hedeflediklerini belirterek, faaliyetler hakkında Rektör Kavuncu’ya bilgi verdi. Kavuncu da KSBÜ’nün engellilere yönelik projelerinden bahsederek, bundan sonraki katılacakları yarışmalarda sporculara başarılar diledi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.