KSBÜ Öğrencisi, Türkiye Münazara Liginde Şampiyon

Eğitim 06.08.2021 - 01:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3428+ kez okundu.
 

KSBÜ Öğrencisi, Türkiye Münazara Liginde Şampiyon

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Münazara Ligi”nde yarışan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Anıl Yılmaz, yer aldığı Cerrahlar Takımından ekip arkadaşı Berkan Pekyen ile birlikte şampiyonluğa ulaştı.
Ege Bölge Finali’nde 8 ili geride bırakan Cerrahlar Takımı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonunda yarı final oynayarak, 3 bölge şampiyonunu geride bıraktı ve Türkiye Finali’ne kaldı. Cerrahlar takımı finalde ise Samsun, Malatya ve Hatay arasından birinci çıkarak şampiyon oldu. Cerrahlar takımı şampiyonluk ödüllerini T.C. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın elinden aldı.   Cerrahlar takımında yer alan KSBÜ öğrencisi Anıl Yılmaz, Rektör Kavuncu’yu ziyaret ederek, düzenlenen Türkiye Münazara Ligi hakkında bilgiler verdi. Yılmaz 81 ilde 1864 kişi arasından Türkiye şampiyonu olmanın kendisi için çok büyük bir gurur olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Oraya gittiğimde hem Kütahya’yı hem de KSBÜ’yü temsil ettiğimin bilincindeydim. Bu temsili en iyi şekilde gerçekleştirerek, şampiyonluk ile taçlandırdım. Destek olan ve her zaman yanımızda olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu olmak üzere tüm KSBÜ ailesine teşekkür ederim.” Rektör Kavuncu, başarısından dolayı Yılmaz’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - DORUK
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Münazara Ligi”nde yarışan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Anıl Yılmaz, yer aldığı Cerrahlar Takımından ekip arkadaşı Berkan Pekyen ile birlikte şampiyonluğa ulaştı.

Ege Bölge Finali’nde 8 ili geride bırakan Cerrahlar Takımı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonunda yarı final oynayarak, 3 bölge şampiyonunu geride bıraktı ve Türkiye Finali’ne kaldı. Cerrahlar takımı finalde ise Samsun, Malatya ve Hatay arasından birinci çıkarak şampiyon oldu. Cerrahlar takımı şampiyonluk ödüllerini T.C. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın elinden aldı.

 

Cerrahlar takımında yer alan KSBÜ öğrencisi Anıl Yılmaz, Rektör Kavuncu’yu ziyaret ederek, düzenlenen Türkiye Münazara Ligi hakkında bilgiler verdi. Yılmaz 81 ilde 1864 kişi arasından Türkiye şampiyonu olmanın kendisi için çok büyük bir gurur olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Oraya gittiğimde hem Kütahya’yı hem de KSBÜ’yü temsil ettiğimin bilincindeydim. Bu temsili en iyi şekilde gerçekleştirerek, şampiyonluk ile taçlandırdım. Destek olan ve her zaman yanımızda olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu olmak üzere tüm KSBÜ ailesine teşekkür ederim.”

Rektör Kavuncu, başarısından dolayı Yılmaz’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.