KSBÜ'de HES Uygulaması

Güncel 25.09.2020 - 14:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3577+ kez okundu.
 

KSBÜ'de HES Uygulaması

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Kovid- 19 tedbirleri kapsamında, Hayat Eve Sığar (HES) koduyla giriş uygulamasına başlandı.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Kovid- 19 tedbirleri kapsamında, Hayat Eve Sığar (HES) koduyla giriş uygulamasına başlandı.  Böylelikle herhangi bir risk taşıyan kişinin girişine izin verilmeyecek. KSBÜ salgına karşı sıkı tedbirlerini almaya devam ediyor. KSBÜ’ye girişlerde sıkı kontrol yapılacak. Girişler HES koduyla mümkün olacak. Kuruma giriş yapan personel dahil tüm vatandaşlarımız için HES kodu sorgulaması yapılacak. Sorgulama sonucunda "riskli" olanlara kurumumuza giriş izni verilmeyecek. HES UYGULAMASI NEDİR? HES, Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşları koronavirüs konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalıkla ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen bir mobil uygulamadır. Bu uygulama ile vatandaşlarımızın Kovid- 19 risk seviyesi de ölçülüyor. - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Kovid- 19 tedbirleri kapsamında, Hayat Eve Sığar (HES) koduyla giriş uygulamasına başlandı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Kovid- 19 tedbirleri kapsamında, Hayat Eve Sığar (HES) koduyla giriş uygulamasına başlandı.  Böylelikle herhangi bir risk taşıyan kişinin girişine izin verilmeyecek.

KSBÜ salgına karşı sıkı tedbirlerini almaya devam ediyor. KSBÜ’ye girişlerde sıkı kontrol yapılacak. Girişler HES koduyla mümkün olacak. Kuruma giriş yapan personel dahil tüm vatandaşlarımız için HES kodu sorgulaması yapılacak. Sorgulama sonucunda "riskli" olanlara kurumumuza giriş izni verilmeyecek.

HES UYGULAMASI NEDİR?

HES, Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşları koronavirüs konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalıkla ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen bir mobil uygulamadır. Bu uygulama ile vatandaşlarımızın Kovid- 19 risk seviyesi de ölçülüyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.