Köyden Mahalleye Dönüşen, 25 Yerleşim Yeriyle İlgili Karar

Spor 28.04.2021 - 03:15, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3920+ kez okundu.
 

Köyden Mahalleye Dönüşen, 25 Yerleşim Yeriyle İlgili Karar

2006 yılındaki kararnameyle Kütahya merkezdeki Köy'den Mahalle'ye dönüşen 25 yerleşim yerinde imar plan yapım çalışmaları sonuçlanmadığı için kaçak inşaatların yıkımları Belediye Meclisinde tekrar değerlendirilerek ertelenmesine karar verildi. Kütahya Belediyesi'nin Nisan oturumunun 31.maddesinde değerlendirilen konu; 20.06.2006 tarihinde çıkan kararname ile köy tüzel kişilikleri kaldırılarak Belediyemize mahalle olarak bağlanan 25 adet yeni mahallemizle ile ilgili olarak İmar plan yapım çalışmaları henüz sonuçlanmamış olması sebebiyle, işlem yapılmış yıkımı gerektiren kaçak inşaatlar ile bağ ve bahçe evlerinin, imar planları tamamlanıncaya kadar yıkımlarının ertelenmesi ve imar planlarının tamamlanmasından sonra, konunun İmar komisyonunda ve Belediye Meclisimizde tekrar değerlendirilmesine işaretle yapılan oylama sonucunda 137 karar numarasıyla oy birliği ile karar verildi. - DORUK Fatma

2006 yılındaki kararnameyle Kütahya merkezdeki Köy'den Mahalle'ye dönüşen 25 yerleşim yerinde imar plan yapım çalışmaları sonuçlanmadığı için kaçak inşaatların yıkımları Belediye Meclisinde tekrar değerlendirilerek ertelenmesine karar verildi.

Kütahya Belediyesi'nin Nisan oturumunun 31.maddesinde değerlendirilen konu; 20.06.2006 tarihinde çıkan kararname ile köy tüzel kişilikleri kaldırılarak Belediyemize mahalle olarak bağlanan 25 adet yeni mahallemizle ile ilgili olarak İmar plan yapım çalışmaları henüz sonuçlanmamış olması sebebiyle, işlem yapılmış yıkımı gerektiren kaçak inşaatlar ile bağ ve bahçe evlerinin, imar planları tamamlanıncaya kadar yıkımlarının ertelenmesi ve imar planlarının tamamlanmasından sonra, konunun İmar komisyonunda ve Belediye Meclisimizde tekrar değerlendirilmesine işaretle yapılan oylama sonucunda 137 karar numarasıyla oy birliği ile karar verildi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.