Korona Can Almaya Devam Ediyor!

Güncel 17.05.2020 - 13:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2961+ kez okundu.
 

Korona Can Almaya Devam Ediyor!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ikamet eden 66 yaşındaki bir kişi daha koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti. A.D. 10 gün önce Kovid-19 şüphesiyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Yapılan tetkiklerde Kovid-19’a rastlanması üzerine A.D., pandemi servisinde tedavi altına alındı.Yoğun bakıma alınan A.D, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti. - DORUK

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ikamet eden 66 yaşındaki bir kişi daha koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

A.D. 10 gün önce Kovid-19 şüphesiyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Yapılan tetkiklerde Kovid-19’a rastlanması üzerine A.D., pandemi servisinde tedavi altına alındı.Yoğun bakıma alınan A.D, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.