KİHBİ Dairesinden, Seri Seminerler

Güncel 30.12.2019 - 13:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2860+ kez okundu.
 

KİHBİ Dairesinden, Seri Seminerler

İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanlığı tarafından, Antalya ve Bodrum'da seminerler düzenlendi.
İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanlığı tarafından Kültür Varlığı Kaçakçılığı ile mücadele, Alkollü içki kaçakçılığı ile mücadele, Kaymakamlarla ve Mülki İdari amirlerle Uyuşturucu ile mücadele gibi konularda Antalya Kemer'de seminerler düzenlenirken, bazı seminerlerde Bodrum'da düzenlendi. Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ömer ULU: "Büyük Türk Hakan’ı Alparslan, Malazgirt zaferinden sonra Ordusu’na seslenirken; “Anadolu geçmiş ve geleceği ile bizimdir” demiştir. Kültür varlıklarımızı korumak ve kaçakçılığının önlenmesine katkı sağlamak amacıyla Kihbi Dairesi tarafından düzenlenen eğitim programını Antalya Kemer’ de gerçekleştirdik. Eroin üretiminde kullanılan asetik anhidrit maddesinin yenilikçi yöntemlerle takibini amaçlayan çalıştay Türkiye'nin ev sahipliğinde yedi ülke, BM. ve ilgili kurumların katılımı ile Antalya da yapıldı. Bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele, Uyuşturucu ile mücadele hizmet için seminerleri ise Bodrum'da düzenlendi. Bu güne kadar ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan mülki idare amiri meslektaşlarımın uyuşturucu ile mücadeleye de büyük katkı sunacaklarına hiç bir şüphem yok" dedi. - DORUK Fatma Çakır
İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanlığı tarafından, Antalya ve Bodrum'da seminerler düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanlığı tarafından Kültür Varlığı Kaçakçılığı ile mücadele, Alkollü içki kaçakçılığı ile mücadele, Kaymakamlarla ve Mülki İdari amirlerle Uyuşturucu ile mücadele gibi konularda Antalya Kemer'de seminerler düzenlenirken, bazı seminerlerde Bodrum'da düzenlendi.

Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ömer ULU: "Büyük Türk Hakan’ı Alparslan, Malazgirt zaferinden sonra Ordusu’na seslenirken; “Anadolu geçmiş ve geleceği ile bizimdir” demiştir. Kültür varlıklarımızı korumak ve kaçakçılığının önlenmesine katkı sağlamak amacıyla Kihbi Dairesi tarafından düzenlenen eğitim programını Antalya Kemer’ de gerçekleştirdik.

Eroin üretiminde kullanılan asetik anhidrit maddesinin yenilikçi yöntemlerle takibini amaçlayan çalıştay Türkiye'nin ev sahipliğinde yedi ülke, BM. ve ilgili kurumların katılımı ile Antalya da yapıldı.

Bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele, Uyuşturucu ile mücadele hizmet için seminerleri ise Bodrum'da düzenlendi.

Bu güne kadar ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan mülki idare amiri meslektaşlarımın uyuşturucu ile mücadeleye de büyük katkı sunacaklarına hiç bir şüphem yok" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.