Kick Boks Türkiye Şampiyonası Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

30.05.2021 - 20:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3327+ kez okundu.
 

Kick Boks Türkiye Şampiyonası Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI, Koordinatör, il Temsilcileri, Bölge Başkanı, Yardımcıları, Teknik Kurul üyeleri, Antrenörlerin katılımıyla Temmuz ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ve diğer konularla ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirdi.
Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI, Koordinatör, il Temsilcileri, Bölge Başkanı, Yardımcıları,  Teknik Kurul üyeleri, Antrenörlerin katılımıyla Temmuz ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ve diğer konularla ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirdi. Gaziantep'te vaka sayılarının fazla olmasından dolayı Temmuz ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası'nın Şırnak'ta vaka sayılarının az olmasından dolayı yapılması planlandığı, tarih ve yerin önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI'nın Temmuz ayında ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan federasyon faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu ve Federasyon Genel Sekreteri Harun DEMİR ise Antrenörlerin mesaj olarak sorularını yanıtladı. Program sonunda görüş ve önerilerin sunulmasının ardından, Federasyon Başkanı KAYICI soruları yanıtladı.   Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI: "2020 Türkiye Açık Kick Boks ve 2021 Avrupa Kupası puanları esas alınarak toplamda ilk 4 dereceye girenler ile puanların eşit olması halinde ilk 4'e eşit olanlar 1 - 7 Temmuz 2021 tarihlerinde Türkiye Kick Boks Şampiyonasına isim listesi açıklanarak çağrılmış olacak. Türkiye Şampiyonası için illerde seçme yapılmayacak. Ring sporlarında kontrol tartıları yapılmayacak, 3 gün ring sporları, 3 gün tatemi sporlarının müsabakaları yapılacak. Her branşın ilk gün tartısı ertesi gün müsabakası olacak. Disiplin cezası olan ve dopingli olan sporcular kesinlikle milli takımı temsilen katılamayacak.  İlerleyen süreçte de minikler ve yıldızlar için müsabaka yapılması düşünülüyor. Büyükler Dünya Şampiyonasına ve Gençler Avrupa Şampiyonasına katılmak için Türkiye Şampiyonasına katılmak zorunlu. Bu şampiyonalara seçilebilmek için 2020 Türkiye Açık Kick Boks, 2021 Avrupa Kupası ve 2021 Türkiye Şampiyonası'ndan aynı branş ve sıklette toplamda en yüksek puanı alanlar milli takımı temsilen Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılacak. WAKO Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası İtalya'da 15 - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında, Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası Karadağ'da 5 - 14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak. İtalya'daki Dünya şampiyonasında K1 branşında dereceye girenler, Dünya Oyunları 7 -17 Temmuz 2022 tarihlerinde Birmingham Amerika'da şampiyonaya katılacaklar. 2021 yılında Konya'da yapılacak olan 5. İslami Dayanışma Oyunları 2022 yılına ertelendi. Kick Boks, artık Dünya Combat Oyunları Riyadh'da 2023 yılında yapılacak. Biz bir aileyiz, toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi. - DORUK Fatma
Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI, Koordinatör, il Temsilcileri, Bölge Başkanı, Yardımcıları, Teknik Kurul üyeleri, Antrenörlerin katılımıyla Temmuz ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ve diğer konularla ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI, Koordinatör, il Temsilcileri, Bölge Başkanı, Yardımcıları,  Teknik Kurul üyeleri, Antrenörlerin katılımıyla Temmuz ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ve diğer konularla ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirdi. Gaziantep'te vaka sayılarının fazla olmasından dolayı Temmuz ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası'nın Şırnak'ta vaka sayılarının az olmasından dolayı yapılması planlandığı, tarih ve yerin önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI'nın Temmuz ayında ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan federasyon faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu ve Federasyon Genel Sekreteri Harun DEMİR ise Antrenörlerin mesaj olarak sorularını yanıtladı. Program sonunda görüş ve önerilerin sunulmasının ardından, Federasyon Başkanı KAYICI soruları yanıtladı.

 

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI: "2020 Türkiye Açık Kick Boks ve 2021 Avrupa Kupası puanları esas alınarak toplamda ilk 4 dereceye girenler ile puanların eşit olması halinde ilk 4'e eşit olanlar 1 - 7 Temmuz 2021 tarihlerinde Türkiye Kick Boks Şampiyonasına isim listesi açıklanarak çağrılmış olacak. Türkiye Şampiyonası için illerde seçme yapılmayacak.

Ring sporlarında kontrol tartıları yapılmayacak, 3 gün ring sporları, 3 gün tatemi sporlarının müsabakaları yapılacak. Her branşın ilk gün tartısı ertesi gün müsabakası olacak. Disiplin cezası olan ve dopingli olan sporcular kesinlikle milli takımı temsilen katılamayacak.  İlerleyen süreçte de minikler ve yıldızlar için müsabaka yapılması düşünülüyor.

Büyükler Dünya Şampiyonasına ve Gençler Avrupa Şampiyonasına katılmak için Türkiye Şampiyonasına katılmak zorunlu. Bu şampiyonalara seçilebilmek için 2020 Türkiye Açık Kick Boks, 2021 Avrupa Kupası ve 2021 Türkiye Şampiyonası'ndan aynı branş ve sıklette toplamda en yüksek puanı alanlar milli takımı temsilen Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılacak.

WAKO Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası İtalya'da 15 - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında, Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası Karadağ'da 5 - 14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak. İtalya'daki Dünya şampiyonasında K1 branşında dereceye girenler, Dünya Oyunları 7 -17 Temmuz 2022 tarihlerinde Birmingham Amerika'da şampiyonaya katılacaklar.

2021 yılında Konya'da yapılacak olan 5. İslami Dayanışma Oyunları 2022 yılına ertelendi. Kick Boks, artık Dünya Combat Oyunları Riyadh'da 2023 yılında yapılacak.

Biz bir aileyiz, toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.