Kick Boks İl Temsilciliğinden, DPÜ Rektörünü Ziyaret

Güncel 14.09.2021 - 16:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3303+ kez okundu.
 

Kick Boks İl Temsilciliğinden, DPÜ Rektörünü Ziyaret

26 - 29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve 14 ilden 400'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Kütahya Geleneksel 13. İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasının gerçekleşmesine vermiş olduğu destek ve katkıdan dolayı Türkiye Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Temsilci Yardımcısı Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında gerek Üniversitemizin çalışmaları gerekse ilimizdeki sportif aktiviteler ve şehrimizin kalkınması için planlanan çalışmalar, paydaşlarla ilgili bilgi alışverişinde ve istişarelerde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Kazım UYSAL, başarılarından dolayı Uluslararası Hakem ve Antrenör Fatma ÇAKIR'ı tebrik ederken; ÇAKIR'ın DPÜ'den mezun olmuş olmasının ayrıca gurur vesilesi olduğunu ifade etti. Rektör UYSAL, bu çalışmalarının üniversite ile işbirliğine dönüşmesini, Spor Bilimleri Fakültesi ile de diyalog halinde daha faydalı çalışmalar yapılabileceğini belirtti. İl Temsilcisi Ahmet ARABACI da DPÜ Rektörü UYSAL'ı, DPÜ olarak şehrimize ve spora katkılarından dolayı tebrik ve teşekkür ederken; günün anısına plaket takdim etti. - DORUK

26 - 29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve 14 ilden 400'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Kütahya Geleneksel 13. İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasının gerçekleşmesine vermiş olduğu destek ve katkıdan dolayı Türkiye Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Temsilci Yardımcısı Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında gerek Üniversitemizin çalışmaları gerekse ilimizdeki sportif aktiviteler ve şehrimizin kalkınması için planlanan çalışmalar, paydaşlarla ilgili bilgi alışverişinde ve istişarelerde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Kazım UYSAL, başarılarından dolayı Uluslararası Hakem ve Antrenör Fatma ÇAKIR'ı tebrik ederken; ÇAKIR'ın DPÜ'den mezun olmuş olmasının ayrıca gurur vesilesi olduğunu ifade etti. Rektör UYSAL, bu çalışmalarının üniversite ile işbirliğine dönüşmesini, Spor Bilimleri Fakültesi ile de diyalog halinde daha faydalı çalışmalar yapılabileceğini belirtti.

İl Temsilcisi Ahmet ARABACI da DPÜ Rektörü UYSAL'ı, DPÜ olarak şehrimize ve spora katkılarından dolayı tebrik ve teşekkür ederken; günün anısına plaket takdim etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.