Kick Boks Hakemimiz Fatma ÇAKIR, Milli Takımla Balkan Şampiyonasına Gidiyor

31.08.2021 - 17:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4288+ kez okundu.
 

Kick Boks Hakemimiz Fatma ÇAKIR, Milli Takımla Balkan Şampiyonasına Gidiyor

İlimizde 3. Kademe Kick Boks Antrenörü ve Milli Hakem olarak görev yapan ve Türkiye Kick Boks Federasyonunun hemen hemen tüm organizasyonlarına görevlendirilen başarılı Milli Kick Boks Hakemimiz bu çalışmalarının sonucunda Kick Boks Federasyonu tarafından Makedonya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Hakem olarak görevlendirildi. Böylece bu şampiyonanın sonunda bundan sonraki kariyeri Uluslararası Hakem statüsünde devam edecek. İlimizde aynı zamanda Gençlik Spor İl Müdürlüğü uhdesinde ve Halk Eğitim Merkezi adına Antrenör olarak çalışmalarını sürdüren aynı zamanda Kütahya Belediyespor'un Antrenörü olan Fatma ÇAKIR haftada dört gün süreyle yaptırmış olduğu antrenmanlarla gençlerimizi Kick Boks alanında yetiştirmeye devam ediyor. Hocamızın öğrencileri ilimizde yapılan ve 15 ilden 400'e yakın sporcunun katıldığı İller Arası Zafer Kupası Şampiyonasında 3 altın, 4 gümüş ve 9 bronz madalya alarak ileriye yönelik hedeflere ulaşabileceklerini ispatladılar. Balkan Şampiyonasına katılacak Milli takımımızla birlikte bu şampiyonada ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan başarılı hocamıza bu başarılarının devamını dileriz. - DORUK 

İlimizde 3. Kademe Kick Boks Antrenörü ve Milli Hakem olarak görev yapan ve Türkiye Kick Boks Federasyonunun hemen hemen tüm organizasyonlarına görevlendirilen başarılı Milli Kick Boks Hakemimiz bu çalışmalarının sonucunda Kick Boks Federasyonu tarafından Makedonya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Hakem olarak görevlendirildi. Böylece bu şampiyonanın sonunda bundan sonraki kariyeri Uluslararası Hakem statüsünde devam edecek.

İlimizde aynı zamanda Gençlik Spor İl Müdürlüğü uhdesinde ve Halk Eğitim Merkezi adına Antrenör olarak çalışmalarını sürdüren aynı zamanda Kütahya Belediyespor'un Antrenörü olan Fatma ÇAKIR haftada dört gün süreyle yaptırmış olduğu antrenmanlarla gençlerimizi Kick Boks alanında yetiştirmeye devam ediyor. Hocamızın öğrencileri ilimizde yapılan ve 15 ilden 400'e yakın sporcunun katıldığı İller Arası Zafer Kupası Şampiyonasında 3 altın, 4 gümüş ve 9 bronz madalya alarak ileriye yönelik hedeflere ulaşabileceklerini ispatladılar.

Balkan Şampiyonasına katılacak Milli takımımızla birlikte bu şampiyonada ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan başarılı hocamıza bu başarılarının devamını dileriz. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.