Kick Boks Federasyonu, 2020 Yılı Müsabaka Tarih ve Yerleri Belirlendi

12.12.2019 - 18:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2695+ kez okundu.
 

Kick Boks Federasyonu, 2020 Yılı Müsabaka Tarih ve Yerleri Belirlendi

2020 yılında Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Şampiyonaların programı belli oldu.
2020 yılında Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Şampiyonaların programı belli oldu. Ocak ayındaki Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Nisan ayındaki Turkish Open Avrupa Kupası ile Temmuz ayındaki Türkiye Şampiyonası milli takım seçme kriterleri arasında yer alırken; WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonası da Ekim ayında Antalya'da yapılacak. Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2020 Yılı faaliyet programında yer alan Şampiyonalar 13 - 19 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 04 -09 Şubat 2020 tarihlerinde Antalya'da Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası 24 - 29 Şubat 2020 tarihlerinde Malatya'da Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 10 - 15 Mart 2020 tarihlerinde Antalya'da Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası 2 - 5 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya'da Turkish Open Avrupa Kupası 1 - 7 Temmuz 2020 tarihlerinde Gaziantep'te Türkiye Kick Boks Şampiyonası 3- 11 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya'da WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonası Mutat bir halde illerde Kick Boks antrenmanları devam etmekle birlikte ayrıca illerde Şampiyona seçmeleri ve iller arası turnuvalar, Dan Sınavları, Antrenör ve Hakem Kursları da düzenlenecek böylece her dönem Türkiye'de Kick Boks yapılacak. WAKO Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası Antalya'da Yapılacak Türkiye Kick Boks Federasyonunun da bağlı olduğu üst kuruluş olan WAKO tarafından Kasım ayında Antalya'da düzenlenen WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonasının olduğu gibi 2020 yılında WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonası'nın Antalya'da yapılacağını belirten WAKO Asbaşkanı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI: "Büyükler Avrupa şampiyonasının hazırlıklarına şimdiden başladık çünkü bizim için bir maçın bitişi, diğer maçın başlangıcı anlamına gelir. Büyükler Dünya ve Avrupa Şampiyonaları Tek Etapta Tamamlanacak Kick boksta büyükler Dünya ve Avrupa Şampiyonaları iki bölümde yapılıyordu. Bunun nedeni de biz de yedi branş olması. Bundan bir ay önce Saraybosna'da Dünya Şampiyonasında üç branşı (K1, Low Kick Ve Light Contact), Antalya'da dört branşı (Full Contact, Point Fighting, Kick Light, Musical Forms) yaptık. 2020 yılında ilk defa bütün kategorileri Antalya'da gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasında birleştireceğiz. Bu artık gelecek yıldan itibaren bizimle başlayan bir start olacak. 2020'den itibaren Avrupa şampiyonasında dahil olmak şartıyla artık tek Avrupa şampiyonasına düşmüş oluyor. Bütün kategorileri tek şampiyonada birleşiyor. Değişik ülkelerden 2 binin üzerinde katılımcının gelmesini bekliyoruz." Dedi. - DORUK Fatma Çakır
2020 yılında Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Şampiyonaların programı belli oldu.

2020 yılında Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Şampiyonaların programı belli oldu.

Ocak ayındaki Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Nisan ayındaki Turkish Open Avrupa Kupası ile Temmuz ayındaki Türkiye Şampiyonası milli takım seçme kriterleri arasında yer alırken; WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonası da Ekim ayında Antalya'da yapılacak.

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2020 Yılı faaliyet programında yer alan Şampiyonalar

  1. 13 - 19 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası
  2. 04 -09 Şubat 2020 tarihlerinde Antalya'da Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası
  3. 24 - 29 Şubat 2020 tarihlerinde Malatya'da Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası
  4. 10 - 15 Mart 2020 tarihlerinde Antalya'da Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası
  5. 2 - 5 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya'da Turkish Open Avrupa Kupası
  6. 1 - 7 Temmuz 2020 tarihlerinde Gaziantep'te Türkiye Kick Boks Şampiyonası
  7. 3- 11 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya'da WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonası

Mutat bir halde illerde Kick Boks antrenmanları devam etmekle birlikte ayrıca illerde Şampiyona seçmeleri ve iller arası turnuvalar, Dan Sınavları, Antrenör ve Hakem Kursları da düzenlenecek böylece her dönem Türkiye'de Kick Boks yapılacak.

WAKO Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası Antalya'da Yapılacak

Türkiye Kick Boks Federasyonunun da bağlı olduğu üst kuruluş olan WAKO tarafından Kasım ayında Antalya'da düzenlenen WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonasının olduğu gibi 2020 yılında WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonası'nın Antalya'da yapılacağını belirten WAKO Asbaşkanı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI: "Büyükler Avrupa şampiyonasının hazırlıklarına şimdiden başladık çünkü bizim için bir maçın bitişi, diğer maçın başlangıcı anlamına gelir.

Büyükler Dünya ve Avrupa Şampiyonaları Tek Etapta Tamamlanacak

Kick boksta büyükler Dünya ve Avrupa Şampiyonaları iki bölümde yapılıyordu. Bunun nedeni de biz de yedi branş olması. Bundan bir ay önce Saraybosna'da Dünya Şampiyonasında üç branşı (K1, Low Kick Ve Light Contact), Antalya'da dört branşı (Full Contact, Point Fighting, Kick Light, Musical Forms) yaptık.

2020 yılında ilk defa bütün kategorileri Antalya'da gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasında birleştireceğiz. Bu artık gelecek yıldan itibaren bizimle başlayan bir start olacak. 2020'den itibaren Avrupa şampiyonasında dahil olmak şartıyla artık tek Avrupa şampiyonasına düşmüş oluyor. Bütün kategorileri tek şampiyonada birleşiyor. Değişik ülkelerden 2 binin üzerinde katılımcının gelmesini bekliyoruz." Dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.