BTP İl Başkanı Ayhan İŞİ: Milletimizin Haklarının Takipçisi Olacağız

Siyaset 07.03.2023 - 15:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3919+ kez okundu.
 

BTP İl Başkanı Ayhan İŞİ: Milletimizin Haklarının Takipçisi Olacağız

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kütahya İl Başkanı Ayhan İŞİ: “Türk Milletinin işçisi olup bu necip millete hizmet etmeye talibiz onların başına patron olmaya eş dost hısım akraba kayırmaya yandaş müteahhit doyurmaya değil." dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kütahya İl Başkanı Ayhan İŞİ: “Türk Milletinin işçisi olup bu necip millete hizmet etmeye talibiz onların başına patron olmaya eş dost hısım akraba kayırmaya yandaş müteahhit doyurmaya değil. Gün birlik olup yaralarımızı sarma günü fakat kimsesiz ve çaresiz bırakılan milletimizin haklarının sonuna kadar takipçisi olacağız. 20 yıldır her türlü yetkiyi elinde bulundurup üzerine düşeni yapmayan iktidar sahipleri, bugün deprem sonrası milletimizin birlik ve beraberliği, yardımseverliği karşısında "Kütahyalı Hemşerilerimiz ve milletimiz çok iyi sınav verdi "diye zırvalıyorlar. Sınav milletimizin ya da Kütahyalıların değil Sınav da olan sizsiniz ve siz okuldan atıldınız.  Ayrıca kimsesiz bırakılan yüce milletimizin ortaya koyduğu o birlik ve beraberlik duygusu Cumhuriyet kurulmadan önceki Atatürk le birlikte ortaya koyduğu duygudur, O bilinçtir biz BTP olarak bunun farkında olarak ülkemizin geleceğine baktığımızda "Bu millette neler yapılmaz "diyoruz” ifadelerini kullandı. - DORUK
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kütahya İl Başkanı Ayhan İŞİ: “Türk Milletinin işçisi olup bu necip millete hizmet etmeye talibiz onların başına patron olmaya eş dost hısım akraba kayırmaya yandaş müteahhit doyurmaya değil." dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kütahya İl Başkanı Ayhan İŞİ: “Türk Milletinin işçisi olup bu necip millete hizmet etmeye talibiz onların başına patron olmaya eş dost hısım akraba kayırmaya yandaş müteahhit doyurmaya değil.

Gün birlik olup yaralarımızı sarma günü fakat kimsesiz ve çaresiz bırakılan milletimizin haklarının sonuna kadar takipçisi olacağız. 20 yıldır her türlü yetkiyi elinde bulundurup üzerine düşeni yapmayan iktidar sahipleri, bugün deprem sonrası milletimizin birlik ve beraberliği, yardımseverliği karşısında "Kütahyalı Hemşerilerimiz ve milletimiz çok iyi sınav verdi "diye zırvalıyorlar.

Sınav milletimizin ya da Kütahyalıların değil Sınav da olan sizsiniz ve siz okuldan atıldınız.

 Ayrıca kimsesiz bırakılan yüce milletimizin ortaya koyduğu o birlik ve beraberlik duygusu Cumhuriyet kurulmadan önceki Atatürk le birlikte ortaya koyduğu duygudur, O bilinçtir biz BTP olarak bunun farkında olarak ülkemizin geleceğine baktığımızda "Bu millette neler yapılmaz "diyoruz” ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.