Kick Boks'da Kızlar Altınları Topladı

30.11.2021 - 10:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1851+ kez okundu.
 

Kick Boks'da Kızlar Altınları Topladı

Manisa Saruhanlı Spor Salonunda 27 - 28 Kasım tarihlerinde yapılan 10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Minikler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası'na Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörümüz Fatma ÇAKIR nezaretinde Yıldızlar kategorisinde katılan Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularımız Elif KAYA ve Ezgi Ayşe ÖZTÜRK ayrı ayrı üç branşta yarışarak bu yarışmalar sonucu 5 altın, 1 gümüş madalyayı takımımıza kazandırdılar.   Gayet başarılı bir performans gösteren sporcularımızdan Elif KAYA, Denizli'deki Zafer Kupası İller Arası Kick Boks Şampiyonasının ardından yine üç ayrı branşta yarışarak üçünde de altın madalyaları kaptı. Denizli'deki şampiyonada da birinci olmuştu. Yine Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularımızdan Ezgi Ayşe ÖZTÜRK de üç ayrı branşta yarışarak 2 altın, 1 gümüş madalya kazandı. Böylece takımımız ikincilik kupasını da aldı.   Müsabakalara Kütahya'mızdan Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR ile birlikte ilimizin hakemlerinden Nida KOCAMAN ve Rıza ARSLAN da hakem olarak katıldılar. DORUK Gazetesi olarak, sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. - DORUK 

Manisa Saruhanlı Spor Salonunda 27 - 28 Kasım tarihlerinde yapılan 10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Minikler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası'na Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörümüz Fatma ÇAKIR nezaretinde Yıldızlar kategorisinde katılan Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularımız Elif KAYA ve Ezgi Ayşe ÖZTÜRK ayrı ayrı üç branşta yarışarak bu yarışmalar sonucu 5 altın, 1 gümüş madalyayı takımımıza kazandırdılar.

 

Gayet başarılı bir performans gösteren sporcularımızdan Elif KAYA, Denizli'deki Zafer Kupası İller Arası Kick Boks Şampiyonasının ardından yine üç ayrı branşta yarışarak üçünde de altın madalyaları kaptı. Denizli'deki şampiyonada da birinci olmuştu.

Yine Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularımızdan Ezgi Ayşe ÖZTÜRK de üç ayrı branşta yarışarak 2 altın, 1 gümüş madalya kazandı. Böylece takımımız ikincilik kupasını da aldı.

 

Müsabakalara Kütahya'mızdan Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR ile birlikte ilimizin hakemlerinden Nida KOCAMAN ve Rıza ARSLAN da hakem olarak katıldılar.

DORUK Gazetesi olarak, sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.