Kıbrıs’ta Tarihi Gün

Güncel 15.11.2020 - 20:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1986+ kez okundu.
 

Kıbrıs’ta Tarihi Gün

ERDOĞAN ve BAHÇELİ 46 YILDIR KAPALI OLAN MARAŞ’TA Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kurtuluşunun 37. Yıl dönümü ülkede yapılan etkinliklerle kutlandı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın davet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de Kıbrıs’taki törenlere katıldı. Türkiye’den birçok bakan ve bürokratında yer aldığı törenlere 8 bin Kıbrıs vatandaşı katıldı.   Maraş’ta Tarhi Gün 1974 Yılından bu güne kapalı olan Maraş geçtiğimiz günlerde yeniden sivil hayata açılmıştı. Kuzey Kıbrıs’ın kurtuluşunun 37. Yıl dönümü sebebiyle Kıbrıs’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli Maraş’ta piknik yaprak adeta dünyaya meydan okudu. Bu tarihi anlar tüm dünya medyası tarafından saniye saniye takip edildi. Milletvekili Erbaş, Kutlamalara Katılamadı! Kıbrıs’ta birçok yatırımı bulunan ve Kıbrıs seçimlerinde Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı seçilmesinde önemli rol oynayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Kıbrıs’taki kutlamalara davet edilmişti. Ancak MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kıbrıs’ın kurtuluşunun 37. Yılı kutlamalarına katılmadı. Edinilen bilgiye göre,  yaklaşık dört önce bir rahatsızlık geçiren Erbaş, hastalığı nedeniyle kutlamalara katılamadı. Erbaş’ın evinde dinlendiği, her geçen gün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kıbrıs’ta Türk Heyetine Erbaş Ev Sahipliği Yapıyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, tarafından kutlamalara davet edilen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve birçok bakan, bürokratlarla birlikte Kıbrıs’a gitti. Kıbrıs heyeti ile birçok önemli ikili görüşmeler yapacak olan Türkiye heyeti geceyi Kıbrıs’ta bulunan, Erbaş ailesine ait olan bir otelde geçirecek. Ziyaretin en önemli toplantısı olarak nitelendirilen Çalışma yemeği de bu otelde yapılacak. - DORUK

ERDOĞAN ve BAHÇELİ 46 YILDIR KAPALI OLAN MARAŞ’TA

Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kurtuluşunun 37. Yıl dönümü ülkede yapılan etkinliklerle kutlandı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın davet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de Kıbrıs’taki törenlere katıldı. Türkiye’den birçok bakan ve bürokratında yer aldığı törenlere 8 bin Kıbrıs vatandaşı katıldı.

 

Maraş’ta Tarhi Gün

1974 Yılından bu güne kapalı olan Maraş geçtiğimiz günlerde yeniden sivil hayata açılmıştı. Kuzey Kıbrıs’ın kurtuluşunun 37. Yıl dönümü sebebiyle Kıbrıs’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli Maraş’ta piknik yaprak adeta dünyaya meydan okudu. Bu tarihi anlar tüm dünya medyası tarafından saniye saniye takip edildi.

Milletvekili Erbaş, Kutlamalara Katılamadı!

Kıbrıs’ta birçok yatırımı bulunan ve Kıbrıs seçimlerinde Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı seçilmesinde önemli rol oynayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Kıbrıs’taki kutlamalara davet edilmişti. Ancak MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kıbrıs’ın kurtuluşunun 37. Yılı kutlamalarına katılmadı. Edinilen bilgiye göre,  yaklaşık dört önce bir rahatsızlık geçiren Erbaş, hastalığı nedeniyle kutlamalara katılamadı. Erbaş’ın evinde dinlendiği, her geçen gün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kıbrıs’ta Türk Heyetine Erbaş Ev Sahipliği Yapıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, tarafından kutlamalara davet edilen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve birçok bakan, bürokratlarla birlikte Kıbrıs’a gitti. Kıbrıs heyeti ile birçok önemli ikili görüşmeler yapacak olan Türkiye heyeti geceyi Kıbrıs’ta bulunan, Erbaş ailesine ait olan bir otelde geçirecek. Ziyaretin en önemli toplantısı olarak nitelendirilen Çalışma yemeği de bu otelde yapılacak. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.