Kayıp Çocuk

Spor 17.08.2020 - 13:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3344+ kez okundu.
 

Kayıp Çocuk

2004 Kütahya doğumlu, 170 boylarında 60 kg olan beyaz tenli, sarı saçlı, ela gözlü M.Y.'nin üzerinde beyaz tişört, gri kot pantolon, beyaz spor ayakkabı mevcut. Bugün sabah 8.30'da Akkent Mahallesindeki ikametgâhından ayrıldığı, daha sonra da kendisine ulaşılamadığı öğrenildi. Görenlerin en yakın Polis merkezine bilgi vermesi rica olunur. - DORUK

2004 Kütahya doğumlu, 170 boylarında 60 kg olan beyaz tenli, sarı saçlı, ela gözlü M.Y.'nin üzerinde beyaz tişört, gri kot pantolon, beyaz spor ayakkabı mevcut.

Bugün sabah 8.30'da Akkent Mahallesindeki ikametgâhından ayrıldığı, daha sonra da kendisine ulaşılamadığı öğrenildi. Görenlerin en yakın Polis merkezine bilgi vermesi rica olunur. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.