Kamil SARAÇOĞLU, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti

Spor 24.10.2019 - 16:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1701+ kez okundu.
 

Kamil SARAÇOĞLU, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti

Geçtiğimiz dönem Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yapan Kamil SARAÇOĞLU, gazetemizi ziyaret etti.
Geçtiğimiz dönem Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yapan Kamil SARAÇOĞLU, gazetemizi ziyaret etti. Başkanlık yaptığı dönemlerde DORUK Gazetesi'nin ilkeli ve tarafsız yayıncılığı, yapıcı eleştirileri ile kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Kamil SARAÇOĞLU: "Hizmet verdiğimiz dönemlerde en iyiyi yapmaya çalışırken, bizimle aynı anlayışta olan DORUK Gazetesi'nin yaptığımız hizmetlerde zaman zaman bize yön verdiği, zaman zaman destek olduğu, zaman zaman da yapıcı eleştirileri ile hizmetimize olumlu katkıda bulunduğu gerçeğinden hareket ederek; vefa duygusu ile teşekkür etme ihtiyacına binaen sizi ziyaret ediyorum. Bundan sonra da Kütahya'mız için yapılan çalışmalara olumlu katkılarınız olacağını inanıyorum. Kütahya bizim memleketimiz, herkes hepimiz ehliyeti ve liyakati ölçüsünde Kütahya'nın sorunlarının çözülmesi, gelişmesi ve büyümesi için gerekeni yapmakla mükellefiz. Bundan sonra ki hayatımızda da bu anlayışla yaşayacağımızı ve üzerimize düşeni yapacağımızı belirtmek isterim" dedi. DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da, ziyaretlerinden dolayı SARAÇOĞLU'na teşekkür ederek, "Sizin de ifade ettiğiniz gibi Kütahya'mızın sorunlarının çözülmesi, ufkunun açılması ve kalkınması için herkes elinden geleni yapmak durumunda. DORUK Gazetesi olarak bu anlayış içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizin döneminizde olduğu gibi şimdi de yapıcı eleştirilerimiz ve önerilerimiz olacaktır. Bunları gerekli gördüğümüz zaman hiç çekinmeden dile getireceğimiz gibi marifet iltifata tabidir anlayışı ile iyi yapılan hizmetleri de kamuoyuna aktarmakta elimizden geleni yapacağız. Geçmiş hizmetlerinizden dolayı şahsınıza da teşekkür eder, bu güne kadar ki siyasi birikiminiz ve tecrübelerinizle bundan sonra da Kütahya'mız için hizmetten kaçınmayacağınıza inanıyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz" dedi. - DORUK 
Geçtiğimiz dönem Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yapan Kamil SARAÇOĞLU, gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz dönem Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yapan Kamil SARAÇOĞLU, gazetemizi ziyaret etti.

Başkanlık yaptığı dönemlerde DORUK Gazetesi'nin ilkeli ve tarafsız yayıncılığı, yapıcı eleştirileri ile kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Kamil SARAÇOĞLU: "Hizmet verdiğimiz dönemlerde en iyiyi yapmaya çalışırken, bizimle aynı anlayışta olan DORUK Gazetesi'nin yaptığımız hizmetlerde zaman zaman bize yön verdiği, zaman zaman destek olduğu, zaman zaman da yapıcı eleştirileri ile hizmetimize olumlu katkıda bulunduğu gerçeğinden hareket ederek; vefa duygusu ile teşekkür etme ihtiyacına binaen sizi ziyaret ediyorum.

Bundan sonra da Kütahya'mız için yapılan çalışmalara olumlu katkılarınız olacağını inanıyorum. Kütahya bizim memleketimiz, herkes hepimiz ehliyeti ve liyakati ölçüsünde Kütahya'nın sorunlarının çözülmesi, gelişmesi ve büyümesi için gerekeni yapmakla mükellefiz. Bundan sonra ki hayatımızda da bu anlayışla yaşayacağımızı ve üzerimize düşeni yapacağımızı belirtmek isterim" dedi.

DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da, ziyaretlerinden dolayı SARAÇOĞLU'na teşekkür ederek, "Sizin de ifade ettiğiniz gibi Kütahya'mızın sorunlarının çözülmesi, ufkunun açılması ve kalkınması için herkes elinden geleni yapmak durumunda. DORUK Gazetesi olarak bu anlayış içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizin döneminizde olduğu gibi şimdi de yapıcı eleştirilerimiz ve önerilerimiz olacaktır. Bunları gerekli gördüğümüz zaman hiç çekinmeden dile getireceğimiz gibi marifet iltifata tabidir anlayışı ile iyi yapılan hizmetleri de kamuoyuna aktarmakta elimizden geleni yapacağız.

Geçmiş hizmetlerinizden dolayı şahsınıza da teşekkür eder, bu güne kadar ki siyasi birikiminiz ve tecrübelerinizle bundan sonra da Kütahya'mız için hizmetten kaçınmayacağınıza inanıyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz" dedi. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.