KADIN İSTERSE Grubu, Çalışmalara Heyecanlı Başladı

Spor 19.10.2019 - 18:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2195+ kez okundu.
 

KADIN İSTERSE Grubu, Çalışmalara Heyecanlı Başladı

Türkiye Eğitim Vakfı (Tügva) Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı, Yaşam ve Eğitim Koçu Nuray GÜLTEKİN'in önderliğinde Tügva Kütahya İl Temsilciliğinde farklı STK'lar da görevli yada görev yapmış kadınlar bir araya geldi.
Türkiye Eğitim Vakfı (Tügva) Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı, Yaşam ve Eğitim Koçu Nuray GÜLTEKİN'in önderliğinde Tügva Kütahya İl Temsilciliğinde farklı STK'lar da görevli yada görev yapmış kadınlar bir araya geldi. Farklı STK'lar da görev yapan kadınlar bir araya gelerek, Kütahya için faydalı etkinlikler yapmayı, şehrimizin üzerindeki ataleti atarak insanların hayatlarına dokunmayı, farkındalıklar oluşturmayı hedeflediler. Kadın isterse ve hele gönül veren heyecanlı kadınlar bir araya gelirse neler yapabileceğini göstermek istediklerini belirttiler. Tügva Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı Nuray GÜLTEKİN'in daveti üzerine katılım sağlayan kadınlar ve insanların hayatlarına gönüllü olarak dokunmayı, başkasının derdini kendine dert edinip çözüm yolları arayan kadınların, tek yürek olduğu KADIN İSTERSE grubu kurularak, önümüzdeki günlerde etkili faaliyetler yapmayı amaçlıyorlar.    Kadın İsterse grubu ilk etapta önümüzdeki sürecin kış olduğunu dikkate alarak, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kaban ve çizme temin edip, onları ve ailelerini mutlu edebilmek amacıyla daha geniş katılımcı ile 13 Kasım Çarşamba günü saat 10:00'da Türgev Vakıf binasında bir araya gelmeyi kararlaştırdı. Daha sonra da çeşitli etkinliklerle insanlarımızın hayatlarına dokunmayı sürdürmeyi amaçlıyor. KADIN İSTERSE grubu çocukların kaban ve çizme ihtiyacı için 1 Kasım'da 16:00'da Tügva Kütahya İl Temsilciliğinde toplanacak. Tügva Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı Nuray GÜLTEKİN'in daveti üzerine Türgev Yurt Müdürü Merve BATUR, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra ZEYTİN SÜRÜCÜOĞLU, Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu Üyesi Nazmiye YAVUZ, Sevgi BAKIRSÖZER, Eczacı ve Kütahya Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ümmühan ŞAPÇI, İHH Yönetim Kurulu üyesi Vildan ASAN, Zafer Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ümran ÖZTÜRK, Yetim gülerse grubundan Hayriye SOYDAN, Ummuhan DOĞAN, Kick Boks Antrenörü, Hakem Fatma ÇAKIR, Üniversite öğrencilerinden Sevde KORKMAZ, Hatice TAŞÇI, Esra ÖZAYDIN toplantıya katıldılar.  - DORUK Fatma Çakır
Türkiye Eğitim Vakfı (Tügva) Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı, Yaşam ve Eğitim Koçu Nuray GÜLTEKİN'in önderliğinde Tügva Kütahya İl Temsilciliğinde farklı STK'lar da görevli yada görev yapmış kadınlar bir araya geldi.

Türkiye Eğitim Vakfı (Tügva) Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı, Yaşam ve Eğitim Koçu Nuray GÜLTEKİN'in önderliğinde Tügva Kütahya İl Temsilciliğinde farklı STK'lar da görevli yada görev yapmış kadınlar bir araya geldi.

Farklı STK'lar da görev yapan kadınlar bir araya gelerek, Kütahya için faydalı etkinlikler yapmayı, şehrimizin üzerindeki ataleti atarak insanların hayatlarına dokunmayı, farkındalıklar oluşturmayı hedeflediler. Kadın isterse ve hele gönül veren heyecanlı kadınlar bir araya gelirse neler yapabileceğini göstermek istediklerini belirttiler.

Tügva Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı Nuray GÜLTEKİN'in daveti üzerine katılım sağlayan kadınlar ve insanların hayatlarına gönüllü olarak dokunmayı, başkasının derdini kendine dert edinip çözüm yolları arayan kadınların, tek yürek olduğu KADIN İSTERSE grubu kurularak, önümüzdeki günlerde etkili faaliyetler yapmayı amaçlıyorlar.   

Kadın İsterse grubu ilk etapta önümüzdeki sürecin kış olduğunu dikkate alarak, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kaban ve çizme temin edip, onları ve ailelerini mutlu edebilmek amacıyla daha geniş katılımcı ile 13 Kasım Çarşamba günü saat 10:00'da Türgev Vakıf binasında bir araya gelmeyi kararlaştırdı.

Daha sonra da çeşitli etkinliklerle insanlarımızın hayatlarına dokunmayı sürdürmeyi amaçlıyor.

KADIN İSTERSE grubu çocukların kaban ve çizme ihtiyacı için 1 Kasım'da 16:00'da Tügva Kütahya İl Temsilciliğinde toplanacak.

Tügva Kütahya Kadın ve Aile Koordinatörü Başkanı Nuray GÜLTEKİN'in daveti üzerine Türgev Yurt Müdürü Merve BATUR, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra ZEYTİN SÜRÜCÜOĞLU, Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu Üyesi Nazmiye YAVUZ, Sevgi BAKIRSÖZER, Eczacı ve Kütahya Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ümmühan ŞAPÇI, İHH Yönetim Kurulu üyesi Vildan ASAN, Zafer Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ümran ÖZTÜRK, Yetim gülerse grubundan Hayriye SOYDAN, Ummuhan DOĞAN, Kick Boks Antrenörü, Hakem Fatma ÇAKIR, Üniversite öğrencilerinden Sevde KORKMAZ, Hatice TAŞÇI, Esra ÖZAYDIN toplantıya katıldılar.  - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.