KINCI: Üye Sayımız Yüzde 300 Arttı

Siyaset 13.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1478+ kez okundu.
 

KINCI: Üye Sayımız Yüzde 300 Arttı

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat KINCI, teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtirken; Vatandaşlarında kendilerine teveccüh gösterdiğini açıkladı.
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat KINCI, teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtirken; Vatandaşlarında kendilerine teveccüh gösterdiğini açıkladı. KINCI: “Açmış olduğumuz stantta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz, göreve geldiğimizden bu ana yapmış olduğumuz çalışmalarla, üye sayımız 300 arttı.” dedi. Konuşmasına şöyle devam eden KINCI:“Kütahya Merkez İlçe Teşkilatı olarak; 10-11-12-13 Ekim tarihleri arasında, Sevgi Yolu’nda üye kayıt stantları açtık.1. Gün olan; Cumartesi günü, çok sayıda üye kaydımız oldu. 2. Gün kardeş toprağımız olan Azerbaycan’da şehit düşen canlarımız için, lokma dağıtımı yaptık. Buna mütemadiyen, talepler artış gösterdi ve üye sayımızı arttırdık. “Bütünlüğümüze Teveccüh Yüksek Seviyede” 3.Gün partimize etkinlik ve bütünlüğümüze teveccüh, yüksek seviyede devam etti. Ekonomik şartlar ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ötürü, şuan da AKP’nin CHP’nin ve MHP’nin ikinci partisi konumundayız. Bu şuan Kütahya da rahatlıkla görülebilir durumda. “Her Şey İYİ Olacak” Üye sayılarımız, çalışmalarımızda göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık; 300 artış gösterdi. 40 olan üye sayımız, şimdilerde 200’ler de seyretmekte olup; hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimizi, bir kez daha belirtmek isterim. Tüm Kütahyalı hemşerilerimizi, gönül dostlarımızı, bu davada yanımızda olmaya. birlik ve beraberlik içinde geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyorum. Her şey İYİ olacak. Doruk/Nida
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat KINCI, teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtirken; Vatandaşlarında kendilerine teveccüh gösterdiğini açıkladı.

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat KINCI, teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtirken; Vatandaşlarında kendilerine teveccüh gösterdiğini açıkladı. KINCI: “Açmış olduğumuz stantta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz, göreve geldiğimizden bu ana yapmış olduğumuz çalışmalarla, üye sayımız 300 arttı.” dedi.

Konuşmasına şöyle devam eden KINCI:“Kütahya Merkez İlçe Teşkilatı olarak; 10-11-12-13 Ekim tarihleri arasında, Sevgi Yolu’nda üye kayıt stantları açtık.1. Gün olan; Cumartesi günü, çok sayıda üye kaydımız oldu. 2. Gün kardeş toprağımız olan Azerbaycan’da şehit düşen canlarımız için, lokma dağıtımı yaptık. Buna mütemadiyen, talepler artış gösterdi ve üye sayımızı arttırdık.

“Bütünlüğümüze Teveccüh Yüksek Seviyede”

3.Gün partimize etkinlik ve bütünlüğümüze teveccüh, yüksek seviyede devam etti. Ekonomik şartlar ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ötürü, şuan da AKP’nin CHP’nin ve MHP’nin ikinci partisi konumundayız. Bu şuan Kütahya da rahatlıkla görülebilir durumda.

“Her Şey İYİ Olacak”

Üye sayılarımız, çalışmalarımızda göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık; 300 artış gösterdi. 40 olan üye sayımız, şimdilerde 200’ler de seyretmekte olup; hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimizi, bir kez daha belirtmek isterim. Tüm Kütahyalı hemşerilerimizi, gönül dostlarımızı, bu davada yanımızda olmaya. birlik ve beraberlik içinde geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyorum. Her şey İYİ olacak. Doruk/Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.