İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: Refah İçinde, Üreten, Kendi Kendine Yeten Kütahya Hayal Ediyoruz

Siyaset 03.02.2019 - 19:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4333+ kez okundu.
 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: Refah İçinde, Üreten, Kendi Kendine Yeten Kütahya Hayal Ediyoruz

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı'nın Aynur SEZER olduğu; Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ ve partililerin katılımı ile parti binasında yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.
İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı'nın Aynur SEZER olduğu; Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ ve partililerin katılımı ile parti binasında yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı. İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER, “Kapının önüne çıktığınız anda tertemiz bir havayı soluyarak, sokaklarında, caddelerinde 24 saat güvenle dolaşabileceğimiz, tertemiz ve yemyeşil bir Kütahya hayal ediyoruz. Çocuklarımızın hiç endişesiz saatlerce oynayabileceği parklar, bahçeler, oyun alanları, gençlerimizin başka yerlere gitmelerine ihtiyaç bırakmayacak huzurla eğlenebilecekleri, üniversite öğrencilerimizin sınav streslerini atabilecekleri mekânlar hayal ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendi geleceklerini hazırlamalarına yardımcı olacak, aynı zamanda onların hayallerini hayata geçirmelerine fırsatlar sunacak bilim, sanat, kültür merkezleri, genç teknoparklar hayal ediyoruz. Kütahya’nın yetiştirdiği çocukların ve gençlerin Kütahya’da kalmak için yüzlerce neden sıralayabilmeyi hayal ediyoruz.. Yaşlılarımızın hiç birine ‘öf’ bile denemeyeceği ulaşım ve sosyal yaşam alanları hayal ediyoruz. Kadınlarımızın, annelerimizin, bacılarımızın yaşadıkları tüm zorlukların üstesinden gelmek için, her birinin ihtiyacına ayrı ayrı cevap verecek çözüm odaklı bir belediyecilik hayal ediyoruz. Eğitimi yarım kalan ama tamamlamak isteyen herkese eğitim desteği vermeyi; mesleği olan, yeteneği, becerisi olan ve bundan ekonomik döngü sağlamak isteyen herkese destek olmayı, emeğe dayalı yeni üretim ve dağıtım modelleri kurmayı hayal ediyoruz. Doğal güzelliği, ormanları, termal suları, tarihi ile tam bir turizm şehri olan Kütahya’mızın tüm dinamiklerini harekete geçirerek, yerel iş adamlarıyla, esnaflarımızla, üniversitemizle birlikte hem termal turizm hem sağlık turizmi hem de kültür ve tarih turizmine açmayı, her yıl yüz binlerce turistin şehrimizi ziyaret etmesini hayal ediyoruz. Şehrimizin insanının refah içinde ve mutlu yaşayacağı, üretken, kendi kendine yeten bir Kütahya hayal ediyoruz. Tüm hayallerimizin gerçekleşmesine 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kullanacağımız oylarla adım atacağız. Ben ve çok kısa süre sonra kamuoyuna tanıtacağım ekicim ve projelerimizle şehrimizin hizmetine amade olacağız. Dürüst, şeffaf, liyakatli, nitelikli ve denetlenebilir bir belediyecilik anlayışını Kütahya’mıza yerleştireceğiz. Kadın, erkek, genç, yaşlı, tüm Kütahyalılara huzurlu, temiz ve yaşanabilir bir şehir vaad ediyorum.” Dedi. - DORUK
İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı'nın Aynur SEZER olduğu; Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ ve partililerin katılımı ile parti binasında yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı'nın Aynur SEZER olduğu; Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ ve partililerin katılımı ile parti binasında yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER, “Kapının önüne çıktığınız anda tertemiz bir havayı soluyarak, sokaklarında, caddelerinde 24 saat güvenle dolaşabileceğimiz, tertemiz ve yemyeşil bir Kütahya hayal ediyoruz.

Çocuklarımızın hiç endişesiz saatlerce oynayabileceği parklar, bahçeler, oyun alanları, gençlerimizin başka yerlere gitmelerine ihtiyaç bırakmayacak huzurla eğlenebilecekleri, üniversite öğrencilerimizin sınav streslerini atabilecekleri mekânlar hayal ediyoruz.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendi geleceklerini hazırlamalarına yardımcı olacak, aynı zamanda onların hayallerini hayata geçirmelerine fırsatlar sunacak bilim, sanat, kültür merkezleri, genç teknoparklar hayal ediyoruz. Kütahya’nın yetiştirdiği çocukların ve gençlerin Kütahya’da kalmak için yüzlerce neden sıralayabilmeyi hayal ediyoruz..

Yaşlılarımızın hiç birine ‘öf’ bile denemeyeceği ulaşım ve sosyal yaşam alanları hayal ediyoruz.

Kadınlarımızın, annelerimizin, bacılarımızın yaşadıkları tüm zorlukların üstesinden gelmek için, her birinin ihtiyacına ayrı ayrı cevap verecek çözüm odaklı bir belediyecilik hayal ediyoruz.

Eğitimi yarım kalan ama tamamlamak isteyen herkese eğitim desteği vermeyi; mesleği olan, yeteneği, becerisi olan ve bundan ekonomik döngü sağlamak isteyen herkese destek olmayı, emeğe dayalı yeni üretim ve dağıtım modelleri kurmayı hayal ediyoruz.

Doğal güzelliği, ormanları, termal suları, tarihi ile tam bir turizm şehri olan Kütahya’mızın tüm dinamiklerini harekete geçirerek, yerel iş adamlarıyla, esnaflarımızla, üniversitemizle birlikte hem termal turizm hem sağlık turizmi hem de kültür ve tarih turizmine açmayı, her yıl yüz binlerce turistin şehrimizi ziyaret etmesini hayal ediyoruz.

Şehrimizin insanının refah içinde ve mutlu yaşayacağı, üretken, kendi kendine yeten bir Kütahya hayal ediyoruz.

Tüm hayallerimizin gerçekleşmesine 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kullanacağımız oylarla adım atacağız. Ben ve çok kısa süre sonra kamuoyuna tanıtacağım ekicim ve projelerimizle şehrimizin hizmetine amade olacağız. Dürüst, şeffaf, liyakatli, nitelikli ve denetlenebilir bir belediyecilik anlayışını Kütahya’mıza yerleştireceğiz.

Kadın, erkek, genç, yaşlı, tüm Kütahyalılara huzurlu, temiz ve yaşanabilir bir şehir vaad ediyorum.” Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.