İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: Kütahya'ya ANNE Eli Değecek

Siyaset 16.02.2019 - 14:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2821+ kez okundu.
 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: Kütahya'ya ANNE Eli Değecek

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER beraberinde İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet SAB ve Ayhan ŞENGÖZ, Belediye Meclis Üyesi Adayı Adil ÖZKAN ile gazetemizi ziyaret etti.
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER beraberinde İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet SAB ve Ayhan ŞENGÖZ, Belediye Meclis Üyesi Adayı Adil ÖZKAN ile gazetemizi ziyaret etti.  Bir yandan Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerini belirlemeye çalışan siyasi partiler seçimlerin her gün biraz daha yaklaşmasıyla seçim çalışmalarını daha yoğun biçimde sürdürüyorlar. Bu çerçevede gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER ve beraberindeki heyet çalışmaları ile ilgili gazetemizi bilgilendirirken; diğer yandan da projelerini hazırlamaya devam ettiklerini bunları kısa süre sonra kamuoyuna açıklayacaklarını belirten SEZER; "Kütahya'mıza bir anne sorumluluğu ve şefkati içerisinde belirlediğimiz hedeflere ulaştırmak için parti teşkilatımızla birlikte yoğun bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumumuzdaki katmanların her birine ayrı ayrı kucaklayacak projeler geliştiriyoruz. Anne sorumluluğu ile derken anneler hiç bir çocuklarını bir diğerinden ayırt etmezler, tabi ki hepsi birbirine benzemez; içlerinde çalışkanı olur, hırçını olur, sanatla uğraşanı, sporla uğraşanı olur işte bunların her birine kendi özellikleri çerçevesinde yol göstermek, onlara gerekli şartları oluşturmak, onlara hedef ve doğru yol göstermek, bu sorumluluk içerisindedir. Bu sorumlulukları yerine getirmek için de şartların oluşturulması lazım. Önünüze çıkacak zorlukları aşacak alternatifler bulmak lazım. İşte biz bunlara talibiz. Toplumun her kesiminden, herkese eşit şartlarda davranarak asla ayrıştırmadan, hatta toplumun tamamını bir arada tutacak yapıştırıcı özelliği taşıyacak oluşumlarla toplum bütünlüğünü sağlamak temel hedefimiz. Kütahya'mızın bugüne kadar ihmal edilmişliğini ortadan kaldırmak için Kütahya'nın olması gereken yere gelmesi için inşallah Allah bize fırsat verirse bunun yapılabilirliğini ortaya koyacağız. Kütahya'da atıl kalmış tüm sektörlerde tıkanıklığı giderirken, ilimizin sosyal, kültürel, tarihi dokusunu en iyi şekilde tanıtıp, bir cazibe merkezi haline getirecek projeler geliştirirken, bir yandan da yer altı yer üstü zenginliklerimizi, madenlerimizin mamul madde haline getirilerek değerlendirilmesini, bu konudaki teknolojik şartları oluşturmak içni elimizden geleni yapacağız. Bütün bunları yapacak donanıma ve kadroya sahibiz. Özetle bizimle birlikte Kütahya, İYİ olacak" dedi. DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken; "Kütahya'mızın gerçekten gelişmeye çok müsait bir il olmasına rağmen bugüne kadar büyük bir ataletin sonucu maalesef olması gerekenden çok geride kalmıştır. Bundan sonra çok güçlü performanslar gösterilerek ancak eksikler izole edilebilir. Biz tüm adaylara başarılar dilerken, Sayın Aynur SEZER'in de kısa süreli siyasi çalışmalar esnasında edindiğimiz intiba olarak ehliyet ve liyakatinin yeterli olduğunu gördüğümüzü belirtmek isterim. Tabi ki takdir vatandaşlarımızın olacaktır" dedi. - DORUK
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER beraberinde İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet SAB ve Ayhan ŞENGÖZ, Belediye Meclis Üyesi Adayı Adil ÖZKAN ile gazetemizi ziyaret etti.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER beraberinde İl Başkanı Erol ERTÜRK, Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet SAB ve Ayhan ŞENGÖZ, Belediye Meclis Üyesi Adayı Adil ÖZKAN ile gazetemizi ziyaret etti. 

Bir yandan Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerini belirlemeye çalışan siyasi partiler seçimlerin her gün biraz daha yaklaşmasıyla seçim çalışmalarını daha yoğun biçimde sürdürüyorlar. Bu çerçevede gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER ve beraberindeki heyet çalışmaları ile ilgili gazetemizi bilgilendirirken; diğer yandan da projelerini hazırlamaya devam ettiklerini bunları kısa süre sonra kamuoyuna açıklayacaklarını belirten SEZER; "Kütahya'mıza bir anne sorumluluğu ve şefkati içerisinde belirlediğimiz hedeflere ulaştırmak için parti teşkilatımızla birlikte yoğun bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumumuzdaki katmanların her birine ayrı ayrı kucaklayacak projeler geliştiriyoruz. Anne sorumluluğu ile derken anneler hiç bir çocuklarını bir diğerinden ayırt etmezler, tabi ki hepsi birbirine benzemez; içlerinde çalışkanı olur, hırçını olur, sanatla uğraşanı, sporla uğraşanı olur işte bunların her birine kendi özellikleri çerçevesinde yol göstermek, onlara gerekli şartları oluşturmak, onlara hedef ve doğru yol göstermek, bu sorumluluk içerisindedir. Bu sorumlulukları yerine getirmek için de şartların oluşturulması lazım. Önünüze çıkacak zorlukları aşacak alternatifler bulmak lazım. İşte biz bunlara talibiz. Toplumun her kesiminden, herkese eşit şartlarda davranarak asla ayrıştırmadan, hatta toplumun tamamını bir arada tutacak yapıştırıcı özelliği taşıyacak oluşumlarla toplum bütünlüğünü sağlamak temel hedefimiz.

Kütahya'mızın bugüne kadar ihmal edilmişliğini ortadan kaldırmak için Kütahya'nın olması gereken yere gelmesi için inşallah Allah bize fırsat verirse bunun yapılabilirliğini ortaya koyacağız. Kütahya'da atıl kalmış tüm sektörlerde tıkanıklığı giderirken, ilimizin sosyal, kültürel, tarihi dokusunu en iyi şekilde tanıtıp, bir cazibe merkezi haline getirecek projeler geliştirirken, bir yandan da yer altı yer üstü zenginliklerimizi, madenlerimizin mamul madde haline getirilerek değerlendirilmesini, bu konudaki teknolojik şartları oluşturmak içni elimizden geleni yapacağız. Bütün bunları yapacak donanıma ve kadroya sahibiz.

Özetle bizimle birlikte Kütahya, İYİ olacak" dedi.

DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken; "Kütahya'mızın gerçekten gelişmeye çok müsait bir il olmasına rağmen bugüne kadar büyük bir ataletin sonucu maalesef olması gerekenden çok geride kalmıştır. Bundan sonra çok güçlü performanslar gösterilerek ancak eksikler izole edilebilir. Biz tüm adaylara başarılar dilerken, Sayın Aynur SEZER'in de kısa süreli siyasi çalışmalar esnasında edindiğimiz intiba olarak ehliyet ve liyakatinin yeterli olduğunu gördüğümüzü belirtmek isterim. Tabi ki takdir vatandaşlarımızın olacaktır" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.