İYİ Parti, 3 Yaşında!

Siyaset 22.10.2020 - 15:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2848+ kez okundu.
 

İYİ Parti, 3 Yaşında!

25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti'nin 3. Yılına girmesinden dolayı bir basın açıklaması yayınlayan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK: İYİ partinin her tuğlasında, TÜRK milliyetçiliğinin umudu, TÜRK milletinin kudreti, TÜRK olmanın onuru, ATATÜRK ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Millet bizi çağırıyor" dedi
25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti'nin 3. Yılına girmesinden dolayı bir basın açıklaması yayınlayan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK: İYİ partinin her tuğlasında, TÜRK milliyetçiliğinin umudu, TÜRK milletinin kudreti, TÜRK olmanın onuru,  ATATÜRK ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Millet bizi çağırıyor" dedi. Halkımız umutsuz değildir artık diyen İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK: "Genel Başkanımız Sayın MERAL AKŞENER liderliğinde gönlü İYİ, yüreği İYİ, davası İYİ, niyeti İYİ insanlar olarak, 25 Ekim 2017 de İYİ PARTİ' yi kurduk.        Biz İYİ Partiyi kuranlar, makam mevki değil, millet sevdasına gönül verenlerle, koltuk değil memleket davasına baş koyanlarla, sırt sırta omuz omuza vererek ne emeklerle ne bedellerle kurduk partimizi. Çok  şeyden fedakarlık ettik, bir gün bile of demeden mahalle mahalle, köy köy gezip, esnaf, çiftçi, işçi ile iletişimde kalıp  elimizden geleni yapmaya çalıştık, olmaz demedik hep gayret gösterdik. İYİ partinin her tuğlasında, TÜRK milliyetçiliğinin umudu, TÜRK milletinin kudreti, TÜRK olmanın onuru,  ATATÜRK ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Mücadelemiz, kararlılığımız ve irademiz ortak bir hedefe kilitlenmiştir. Zaman zaman farklı değerlendirme, yöntem ve düşüncelerimiz olabilir, bu doğaldır. İnsanlarımızı geçmiş siyasi tercihleri ile yargılamıyoruz. Ancak PKK, DHKPC, FETÖ gibi bölücü terör örgütlerinin sempatizanları aramız da kesinlikle yer bulamaz. Çünkü bizim içimizde geçmişte Pensilvanya' daki terörist için ağlayan, hasret gözyaşları döken yöneticiler yoktur. İmralı'daki bebek katili caniyi muhatap alan, sözde barış mektuplarını TRT de okutan yöneticilerimiz hiç olmadı. Allah'ın izniyle olamaz da. Bu konuda sabır eşiğimiz, tahammül sınırımız yok denecek kadar düşüktür. Diğer yandan da itibar suikastına izin vermeyiz. Farklı gerekçelerle tasvip etmediğimiz insanlar için de kolayca suçlamalarda bulunmayız, onları terör örgütleri ile bağlantılandırmayız . Hakkaniyet ve vicdan bizim en temel düsturumuzdur. Bu nedenle bizler İYİ PARTİ deyiz, İYİ PARTİ' liyiz. Allah’ın izniyle bu hassasiyetleri nefesimiz yettiğince sürdüreceğiz, her zaman gerçeğin ve doğrunun sesi olacağız. Halkımız umutsuz değildir artık.    MİLLİYETÇİ, DEMOKRAT VE KALKINMACI ilkeleri ile İYİ ki, İYİ PARTİ var. MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR.     Ekonomi, eğitim, sağlık ve güzel bir gelecek için nice yıllara" ifadelerini kullandı.  - DORUK
25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti'nin 3. Yılına girmesinden dolayı bir basın açıklaması yayınlayan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK: İYİ partinin her tuğlasında, TÜRK milliyetçiliğinin umudu, TÜRK milletinin kudreti, TÜRK olmanın onuru, ATATÜRK ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Millet bizi çağırıyor" dedi

25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti'nin 3. Yılına girmesinden dolayı bir basın açıklaması yayınlayan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK: İYİ partinin her tuğlasında, TÜRK milliyetçiliğinin umudu, TÜRK milletinin kudreti, TÜRK olmanın onuru,  ATATÜRK ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Millet bizi çağırıyor" dedi.

Halkımız umutsuz değildir artık diyen İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol ERTÜRK: "Genel Başkanımız Sayın MERAL AKŞENER liderliğinde gönlü İYİ, yüreği İYİ, davası İYİ, niyeti İYİ insanlar olarak, 25 Ekim 2017 de İYİ PARTİ' yi kurduk.

       Biz İYİ Partiyi kuranlar, makam mevki değil, millet sevdasına gönül verenlerle, koltuk değil memleket davasına baş koyanlarla, sırt sırta omuz omuza vererek ne emeklerle ne bedellerle kurduk partimizi. Çok  şeyden fedakarlık ettik, bir gün bile of demeden mahalle mahalle, köy köy gezip, esnaf, çiftçi, işçi ile iletişimde kalıp  elimizden geleni yapmaya çalıştık, olmaz demedik hep gayret gösterdik. İYİ partinin her tuğlasında, TÜRK milliyetçiliğinin umudu, TÜRK milletinin kudreti, TÜRK olmanın onuru,  ATATÜRK ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak.

Mücadelemiz, kararlılığımız ve irademiz ortak bir hedefe kilitlenmiştir. Zaman zaman farklı değerlendirme, yöntem ve düşüncelerimiz olabilir, bu doğaldır. İnsanlarımızı geçmiş siyasi tercihleri ile yargılamıyoruz. Ancak PKK, DHKPC, FETÖ gibi bölücü terör örgütlerinin sempatizanları aramız da kesinlikle yer bulamaz. Çünkü bizim içimizde geçmişte Pensilvanya' daki terörist için ağlayan, hasret gözyaşları döken yöneticiler yoktur. İmralı'daki bebek katili caniyi muhatap alan, sözde barış mektuplarını TRT de okutan yöneticilerimiz hiç olmadı. Allah'ın izniyle olamaz da. Bu konuda sabır eşiğimiz, tahammül sınırımız yok denecek kadar düşüktür. Diğer yandan da itibar suikastına izin vermeyiz. Farklı gerekçelerle tasvip etmediğimiz insanlar için de kolayca suçlamalarda bulunmayız, onları terör örgütleri ile bağlantılandırmayız . Hakkaniyet ve vicdan bizim en temel düsturumuzdur. Bu nedenle bizler İYİ PARTİ deyiz, İYİ PARTİ' liyiz. Allah’ın izniyle bu hassasiyetleri nefesimiz yettiğince sürdüreceğiz, her zaman gerçeğin ve doğrunun sesi olacağız. Halkımız umutsuz değildir artık.

   MİLLİYETÇİ, DEMOKRAT VE KALKINMACI ilkeleri ile İYİ ki, İYİ PARTİ var. MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR.

    Ekonomi, eğitim, sağlık ve güzel bir gelecek için nice yıllara" ifadelerini kullandı.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.