İsmet GÜRAL ve Ailesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Güncel 01.11.2019 - 16:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2284+ kez okundu.
 

İsmet GÜRAL ve Ailesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 29 Ekim Coşkusu yaşandı, İsmet Güral ve Ailesi Kabul törenine katıldı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 29 Ekim Coşkusu yaşandı, İsmet Güral ve Ailesi Kabul törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul töreni düzenledi. Beştepe'de düzenlenen tören dualarla başladı. Kütahyalı İşadamı İsmet Güral, Güral Porselen’in genç temsilcileri Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral kişiye özel davetle kabul töreninde hazır bulundular. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan İsmet Güral ve Ailesi ile bir süre sohbet etti. Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yılında ülkenin önde gelen isimlerini bir araya getiren organizasyonda devlet erkanından yetkililer, siyasetçiler, iş insanları ve sanat camiası temsilcileri ile görüşen İsmet Güral, eski arkadaşlarından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbol sohbeti yaptı. Milli takımın guruptan çıkarak Avrupa Futbol Şampiyonasına katılacağına inandığını söyleyen İsmet Güral, Şenol Güneş ve milli takıma 14 Kasımda yapılacak İzlanda maçı için başarı dileğinde bulundu. İsmet Güral, Beştepe’de düzenlenen tören sonrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin kısa bir açıklama yaptı. Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için adeta yeniden dirilişin simgesidir” diyen İsmet Güral, “Başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Türk iş insanları olarak bizler Cumhuriyetle açılan yolda, ülkemizi en büyük ekonomilerden birisi yapmak için durmadan çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. - DORUK
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 29 Ekim Coşkusu yaşandı, İsmet Güral ve Ailesi Kabul törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 29 Ekim Coşkusu yaşandı, İsmet Güral ve Ailesi Kabul törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul töreni düzenledi. Beştepe'de düzenlenen tören dualarla başladı. Kütahyalı İşadamı İsmet Güral, Güral Porselen’in genç temsilcileri Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral kişiye özel davetle kabul töreninde hazır bulundular. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan İsmet Güral ve Ailesi ile bir süre sohbet etti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yılında ülkenin önde gelen isimlerini bir araya getiren organizasyonda devlet erkanından yetkililer, siyasetçiler, iş insanları ve sanat camiası temsilcileri ile görüşen İsmet Güral, eski arkadaşlarından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbol sohbeti yaptı. Milli takımın guruptan çıkarak Avrupa Futbol Şampiyonasına katılacağına inandığını söyleyen İsmet Güral, Şenol Güneş ve milli takıma 14 Kasımda yapılacak İzlanda maçı için başarı dileğinde bulundu. İsmet Güral, Beştepe’de düzenlenen tören sonrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin kısa bir açıklama yaptı. Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için adeta yeniden dirilişin simgesidir” diyen İsmet Güral, “Başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Türk iş insanları olarak bizler Cumhuriyetle açılan yolda, ülkemizi en büyük ekonomilerden birisi yapmak için durmadan çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.