İl Genel Meclisi Olağan Üstü Toplandı

Spor 08.05.2020 - 16:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2750+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisi Olağan Üstü Toplandı

İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı.
İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis üyelerine yönelik bir konuşma yapan İl Genel Meclisi  Başkanı Musa Yılmaz;" Dünya genelinde yaşanan COVİD 19 salgını dolayısıyla ülkemiz genelinde ve ilimizde bir süredir ciddi uygulamalar var. Bunlar keyfi  uygulamalar değil. Bir zorunluluğun ortaya koyduğu uygulamalar ülke insanının sağlığı için insanlık için yapılan uygulamalar Yaşadığımız olayın ciddiyeti her geçen gün artarak devam ediyor. Ülkemizde süreci çok iyi  yönettik. Ve salgını kontrol altına aldık. Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu ülkenin fertleri olarak yapılan çalışmalardan dolayı gurur duyduk. Hep imrenilen örnek gösterilen ülkelerin bu süreçte ne hallere düştüğünü hep birlikte yakinen gördük. Ülkemizde Yaşlılara, Avrupa Ülkeleri Gibi Bakılmıyor Diğer ülkelerin insana, yaşlıya bakış açısını gördük çok şükür ülkemizde yaşlılarımızın hayatını ne kadar önemsedik görüldü. Avrupa ülkelerinde ölenlerin büyük bir bölümü yaşlılardan oluşuyor.  Bizim medeniyet anlayışımızdan, inanç anlayışımızdan, kültürel anlayışımızdan dolayı yaşlılarımıza Avrupa ülkeleri gibi bakmadığımızı bu süreçte ortaya koyduk.  Süreci inşallah aldığımız tedbirler sayesinde kısa sürede atlatırız. Bu vesile ile sizlerin, hemşerilerimizin, ülkemizin ve islam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” Dedi. Konuşmanın ardından İl Encümen Üyeliği için yapılan seçimler sonrasında Aynur Koçuk Mercan, Recep Toy, Aliosman Ergün İl Encümen Üyeliği görevlerine seçildiler. Bu seçimin ardından yedi İhtisas komisyonunun üyeleri yapılan seçim ile belirlendi. İl Genel Meclisinin olağanüstü toplantısı gündemdeki konuların görüşülmesi ile sona erdi. - DORUK
İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda meclis üyelerine yönelik bir konuşma yapan İl Genel Meclisi  Başkanı Musa Yılmaz;" Dünya genelinde yaşanan COVİD 19 salgını dolayısıyla ülkemiz genelinde ve ilimizde bir süredir ciddi uygulamalar var. Bunlar keyfi  uygulamalar değil. Bir zorunluluğun ortaya koyduğu uygulamalar ülke insanının sağlığı için insanlık için yapılan uygulamalar Yaşadığımız olayın ciddiyeti her geçen gün artarak devam ediyor. Ülkemizde süreci çok iyi  yönettik. Ve salgını kontrol altına aldık. Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.

Bu ülkenin fertleri olarak yapılan çalışmalardan dolayı gurur duyduk. Hep imrenilen örnek gösterilen ülkelerin bu süreçte ne hallere düştüğünü hep birlikte yakinen gördük.

Ülkemizde Yaşlılara, Avrupa Ülkeleri Gibi Bakılmıyor

Diğer ülkelerin insana, yaşlıya bakış açısını gördük çok şükür ülkemizde yaşlılarımızın hayatını ne kadar önemsedik görüldü. Avrupa ülkelerinde ölenlerin büyük bir bölümü yaşlılardan oluşuyor.  Bizim medeniyet anlayışımızdan, inanç anlayışımızdan, kültürel anlayışımızdan dolayı yaşlılarımıza Avrupa ülkeleri gibi bakmadığımızı bu süreçte ortaya koyduk.

 Süreci inşallah aldığımız tedbirler sayesinde kısa sürede atlatırız. Bu vesile ile sizlerin, hemşerilerimizin, ülkemizin ve islam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” Dedi.

Konuşmanın ardından İl Encümen Üyeliği için yapılan seçimler sonrasında Aynur Koçuk Mercan, Recep Toy, Aliosman Ergün İl Encümen Üyeliği görevlerine seçildiler. Bu seçimin ardından yedi İhtisas komisyonunun üyeleri yapılan seçim ile belirlendi. İl Genel Meclisinin olağanüstü toplantısı gündemdeki konuların görüşülmesi ile sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.