İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ: Özgürlüğümüzden İstiklalimizden Ve İstikbalimizden Asla Taviz Vermeyeceğiz

Güncel 06.03.2020 - 13:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3777+ kez okundu.
 

İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ: Özgürlüğümüzden İstiklalimizden Ve İstikbalimizden Asla Taviz Vermeyeceğiz

Kütahya İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen Mart ayı oturumları öncesinde İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ tarafından İdlib’te Mehmetçiğimize yapılan hain saldırı ve şehitlerimizle ilgili açıklama yapıldı.
İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ yaptığı açıklamada, “Geçen hafta mübarek Regaip kandilinde 34 vatan evladını, kahramanımızı şehit verdik. İlimizden de Muhammed YILMAZ kardeşimiz bu kervana katıldı. Ulu camide görkemli, ilimize yakışır bir vakar ve asaletle şehidimizi defnettik. Öncelikle şehit ailelerimize ve asil milletimize meclisimiz adına baş sağlığı diliyorum. Yaralı kahramanlarımıza, gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum. Dört milyon mazlumun ve mağdurun yaşadığı bir açık hava hapishanesi konumundaki İdlib’te o mazlum ve mağdurlara kol kanat geren ve belli mutabakatlarla orada bulunan şanlı ordumuzun bu yiğit evlatları kalleşçe şehit edilmiştir. Kahraman ordumuz anında misliyle mukabele etmiş ve şu an itibariyle de bu mukabele devam etmekte olup Suriye rejiminin sahadaki tüm unsurları ve silah tahkimatı tamamen yerli ve milli silahlarımızla imha edilmektedir. Bu coğrafyada ayakta kalmak özgür ve bağımsız olmak geçmişte olduğu gibi bugün de bedel istemektedir. Türk milleti olarak bu bedeli ödemeye hazır olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Özgürlüğümüzden istiklalimizden ve istikbalimizden asla taviz vermeyeceğiz. Biliyoruz ki geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de zor günlerimiz olacaktır. Böyle günleri birlik ve dayanışma içinde geçmeyi başardık. Bundan böylede öyle olacak. Her şey apaçık ortadadır ki Türkiye ve asil milletimiz insanlığın vicdanıdır. Tek sığınağıdır. Bugün her şey gözlerimizin önünde cereyan ediyor ve tarihe tanıklık ediyoruz.  On milyondan fazla insanını mülteci yapan tarihe ve atasözlerine mal olan o güzelim Halep’i ve diğer şehirlerini  yakıp yıkan kukla katilin destekçilerini hep birlikte görüyoruz. İbretle seyrediyoruz. Bu necip millet dünyanın tüm güçlerinin yapamadığı insanlığı tek başına gösterebilmiş bir millettir. Böyle bir milletin bir ferdi olmaktan, böyle bir medeniyetten beslenmekten daha büyük bir bahtiyarlık olamaz.  Bu vesileyle tekrar asil milletimizin ve kahraman ordumuzun başı sağ olsun. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.” Dedi. Toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ,  Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih GÜMÜŞAY ve birim müdürleri ile Meclis üyeleri hazır bulundu. - DORUK Fatma Çakır
Kütahya İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen Mart ayı oturumları öncesinde İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ tarafından İdlib’te Mehmetçiğimize yapılan hain saldırı ve şehitlerimizle ilgili açıklama yapıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ yaptığı açıklamada, “Geçen hafta mübarek Regaip kandilinde 34 vatan evladını, kahramanımızı şehit verdik. İlimizden de Muhammed YILMAZ kardeşimiz bu kervana katıldı. Ulu camide görkemli, ilimize yakışır bir vakar ve asaletle şehidimizi defnettik. Öncelikle şehit ailelerimize ve asil milletimize meclisimiz adına baş sağlığı diliyorum. Yaralı kahramanlarımıza, gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum.

Dört milyon mazlumun ve mağdurun yaşadığı bir açık hava hapishanesi konumundaki İdlib’te o mazlum ve mağdurlara kol kanat geren ve belli mutabakatlarla orada bulunan şanlı ordumuzun bu yiğit evlatları kalleşçe şehit edilmiştir. Kahraman ordumuz anında misliyle mukabele etmiş ve şu an itibariyle de bu mukabele devam etmekte olup Suriye rejiminin sahadaki tüm unsurları ve silah tahkimatı tamamen yerli ve milli silahlarımızla imha edilmektedir.

Bu coğrafyada ayakta kalmak özgür ve bağımsız olmak geçmişte olduğu gibi bugün de bedel istemektedir. Türk milleti olarak bu bedeli ödemeye hazır olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Özgürlüğümüzden istiklalimizden ve istikbalimizden asla taviz vermeyeceğiz. Biliyoruz ki geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de zor günlerimiz olacaktır. Böyle günleri birlik ve dayanışma içinde geçmeyi başardık. Bundan böylede öyle olacak.

Her şey apaçık ortadadır ki Türkiye ve asil milletimiz insanlığın vicdanıdır. Tek sığınağıdır. Bugün her şey gözlerimizin önünde cereyan ediyor ve tarihe tanıklık ediyoruz.  On milyondan fazla insanını mülteci yapan tarihe ve atasözlerine mal olan o güzelim Halep’i ve diğer şehirlerini  yakıp yıkan kukla katilin destekçilerini hep birlikte görüyoruz. İbretle seyrediyoruz.

Bu necip millet dünyanın tüm güçlerinin yapamadığı insanlığı tek başına gösterebilmiş bir millettir. Böyle bir milletin bir ferdi olmaktan, böyle bir medeniyetten beslenmekten daha büyük bir bahtiyarlık olamaz.  Bu vesileyle tekrar asil milletimizin ve kahraman ordumuzun başı sağ olsun. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.” Dedi.

Toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ,  Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih GÜMÜŞAY ve birim müdürleri ile Meclis üyeleri hazır bulundu. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.