THK’da KAYA Güven Tazeledi

Yerel 26.06.2023 - 14:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 5634+ kez okundu.
 

THK’da KAYA Güven Tazeledi

Türk Hava Kurumu Kütahya Şubesinin genel kurulu yapıldı. Zekiye Kaya yeniden Başkanlığa seçildi.
Türk Hava Kurumu Kütahya Şubesinin genel kurulu yapıldı. Zekiye Kaya yeniden Başkanlığa seçildi. Yazma Eserler Kütüphanesinde yapılan Kütahya Türk Hava Kurumu olağan genel kurulunda başkan Zekiye Kaya güven tazeledi. Divan başkanlığını Ahmet Arabacı 'nın üyeliklerini Levent Bircan, Yunus Genç 'in yaptığı genel kurulda İncinur Duman ve Zekiye Kaya Başkan adayı oldu. Gayet demokratik bir ortamda ve büyük bir olgunluk içerisinde geçen genel kurulda sonuçlar açıklandıktan sonra Başkan Adayı İncinur Duman, seçimi kazanan Zekiye Kaya’yı tebrik edip, kucaklaşıp başarı dileklerinde bulunması ve sonrasında her iki listede yer alan adayların ve yönetim kurulu üyelerinin toplu olarak birbirlerini tebrik etmeleri ile birlikte fotoğraf vermeleri seçimi kimin kazandığının önüne geçti ve uzun süre alkışlandı. Seçimin kaybedeni olmadı, dostluk, arkadaşlık, centilmenlik, hoşgörü ve demokrasi kazandı. Özlemini duyduğumuz bu örnek davranışların çoğalmasını diliyor, demokratik ve etik bir yarışın akabinde kaybedenin kazananı desteklediği, güzel çalışmaların yapılabilmesini temenni ediyoruz. Başkan Zekiye Kaya’ya Doruk Gazetesi olarak görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.  - DORUK
Türk Hava Kurumu Kütahya Şubesinin genel kurulu yapıldı. Zekiye Kaya yeniden Başkanlığa seçildi.

Türk Hava Kurumu Kütahya Şubesinin genel kurulu yapıldı. Zekiye Kaya yeniden Başkanlığa seçildi.

Yazma Eserler Kütüphanesinde yapılan Kütahya Türk Hava Kurumu olağan genel kurulunda başkan Zekiye Kaya güven tazeledi. Divan başkanlığını Ahmet Arabacı 'nın üyeliklerini Levent Bircan, Yunus Genç 'in yaptığı genel kurulda İncinur Duman ve Zekiye Kaya Başkan adayı oldu.

Gayet demokratik bir ortamda ve büyük bir olgunluk içerisinde geçen genel kurulda sonuçlar açıklandıktan sonra Başkan Adayı İncinur Duman, seçimi kazanan Zekiye Kaya’yı tebrik edip, kucaklaşıp başarı dileklerinde bulunması ve sonrasında her iki listede yer alan adayların ve yönetim kurulu üyelerinin toplu olarak birbirlerini tebrik etmeleri ile birlikte fotoğraf vermeleri seçimi kimin kazandığının önüne geçti ve uzun süre alkışlandı. Seçimin kaybedeni olmadı, dostluk, arkadaşlık, centilmenlik, hoşgörü ve demokrasi kazandı.

Özlemini duyduğumuz bu örnek davranışların çoğalmasını diliyor, demokratik ve etik bir yarışın akabinde kaybedenin kazananı desteklediği, güzel çalışmaların yapılabilmesini temenni ediyoruz. Başkan Zekiye Kaya’ya Doruk Gazetesi olarak görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.