Hukuk Okur Yazarlığı, Başlıyor

Spor 27.10.2019 - 12:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2804+ kez okundu.
 

Hukuk Okur Yazarlığı, Başlıyor

Hukuk Okur Yazarlığı, 2,9, 16, 23 Kasım tarihlerinde saat 14:00'de Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesi konferans salonunda, tüm vatandaşların katılabileceği şekilde gerçekleşecek.
Kütahya Barosunun, Türkiye Barolar Birliği ile birlikte gerçekleştireceği, Kütahya Valiliği ve Kütahya Ticaret Borsası'nın da proje ortaklığını üstlendiği Hukuk Okur Yazarlığı projesi kapsamında; aile içi şiddet, çocuğun ihmali ve istismarı, tüketici hakları ve çocuklarda madde bağımlılığı konularında Kütahyalı hemşehrilerimizin, haklarına ilişkin temel hukuki bilgilendirme seminerleri düzenlenmesi konusunda Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN ile Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM proje ortaklığı konusunda protokol imzaladı. Hukuk Okur Yazarlığı Seminerleri belirtilen tarihlerde saat 14:00'de Aile İçi Şiddet konusu 2 Kasım 2019, Tüketici Hakları konusu 9 Kasım 2019, Çocuk ihmal ve istismarı konusu 16 Kasım 2019 ve Çocuklarda madde bağımlılığı konusu 23 Kasım 2019 tarihlerinde Kütahya Lisesi karşısında Lise Caddesinde bulunan Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesi konferans salonunda, tüm vatandaşların katılabileceği şekilde gerçekleştirilecek. Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Desteklerinden dolayı Sayın Vali Yardımcımızın şahsında kendilerine ve Sayın Valimiz Dr. Ömer TORAMAN’a şahsım ve Baro Başkanlığımız adına teşekkür ediyorum.  Hukuk Okur Yazarlığı seminerimiz ücretsiz olup, tüm vatandaşlarımız katılabilirler" dedi. - DORUK
Hukuk Okur Yazarlığı, 2,9, 16, 23 Kasım tarihlerinde saat 14:00'de Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesi konferans salonunda, tüm vatandaşların katılabileceği şekilde gerçekleşecek.

Kütahya Barosunun, Türkiye Barolar Birliği ile birlikte gerçekleştireceği, Kütahya Valiliği ve Kütahya Ticaret Borsası'nın da proje ortaklığını üstlendiği Hukuk Okur Yazarlığı projesi kapsamında; aile içi şiddet, çocuğun ihmali ve istismarı, tüketici hakları ve çocuklarda madde bağımlılığı konularında Kütahyalı hemşehrilerimizin, haklarına ilişkin temel hukuki bilgilendirme seminerleri düzenlenmesi konusunda Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN ile Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM proje ortaklığı konusunda protokol imzaladı.

Hukuk Okur Yazarlığı Seminerleri belirtilen tarihlerde saat 14:00'de Aile İçi Şiddet konusu 2 Kasım 2019, Tüketici Hakları konusu 9 Kasım 2019, Çocuk ihmal ve istismarı konusu 16 Kasım 2019 ve Çocuklarda madde bağımlılığı konusu 23 Kasım 2019 tarihlerinde Kütahya Lisesi karşısında Lise Caddesinde bulunan Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesi konferans salonunda, tüm vatandaşların katılabileceği şekilde gerçekleştirilecek.

Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Desteklerinden dolayı Sayın Vali Yardımcımızın şahsında kendilerine ve Sayın Valimiz Dr. Ömer TORAMAN’a şahsım ve Baro Başkanlığımız adına teşekkür ediyorum.  Hukuk Okur Yazarlığı seminerimiz ücretsiz olup, tüm vatandaşlarımız katılabilirler" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.